Köszöntsd a nyarat újdonságainkkal!

Köszöntsd a nyarat újdonságainkkal!

2019-04-20

Marvel kollekciók újdonságai garantáltan behálózzák Peter Parker, avagy a pimasz, mókás és aranyszívű szuperhős, Pókember rajongóit. Akár a Pókember: Idegenben premierjére szeretnél már most felkészülni, akár a Bosszúállók: Végjáték semmihez sem hasonlítható élményét idézed fel újra és újra, vagy szimplán lelkes Pókember rajongó vagy, ezeket a pólókat garantáltan rád szabták.

Nem feledkeztünk el persze a szuperhősök világa mellett a Sith és Jedi lovagok, az Erő sötét és világos oldala, no meg a Birodalom és a Lázadók örök viszályáról sem, így Star Wars gyűjteményünket is kiegészítettük néhány új darabbal, köztük két új pólóval, melyekből az egyik egy vagány képregényes mintázatot kapott, míg a másikon Darth Vader hihetetlenül cuki, de még így is halálos POP mása várja kihívóit.

Nemrég az egyik legismertebb rajzfilmfigura és egyben a Disney szimbóluma, Mickey Mouse is felbukkant kínálatunkban, neki szentelt kollekciónkat pedig néhány újabb mókás és stílusos darabbal bővítettünk, köztük egy debütáló Steamboat Willie kisfilmje ihlette, valamint egy pixelesített Mickey témájú pólóval.

Természetesen a hölgyekről sem feledkeztünk meg, akik két új pólónkkal rejtélyes kacsintást küldhetnek bármerre fordulnak, vagy tagadhatnak le egyetlen szó nélkül, ártatlan tekintettel bármilyen felelősségrevonást.

 

A Varázsvilág egyik legrettegettebb sötét varázslója is behopponált polcainkra egy mágikus bögrével. Ha te csak Tudjuk Ki néven emlegeted, akkor vigyázz a forró italokkal, mert hő hatására felfedi a nevet, melynek hallatán minden mágus hátán futkosni kezd a hideg: VOLDEMORT.

 

Csatold fel kulcsaid mellé ezt a különleges varázsfőzetet rejtő fiolát, amivel egy szempillantás alatt fényt tudsz varázsolni a legnagyobb sötétségbe is, akár varázstalan muglinak születtél, akár csak az üst mellett felejtetted pálcádat. Ugyan a dementorokat nem riasztja el, de tökéletes Lumos alternatíva.

A sokak gyerekkorát és az egész videojátékipart meghatározó Nintendo Entertainment System (NES) ugyan csupán egy, de mégis talán az egyik legemlékezetesebb a Nintendo páratlan élményeket nyújtó otthoni konzoljai közül, melynek ikonikus kontrollerét mostantól bárhová magaddal viheted. Ha ez nem lenne elég, sokak kedvence, a hordozható konzolok történetében teljesen új fejezetet nyitó Game Boy kicsinyített mását is könnyedén zsebrevághatod. Nem tudsz választani? Akkor csapj le mindkét új Nintendo kulcstartónkra! 

Elevenítsd fel játéktermekben töltött boldog óráidat két igazi klasszikus, a szellemeket nassoló Pac-Man, valamint a intergalaktikus Space Invaders eredeti árkád gépeinek részletes és pontos, tenyérnyi másával! Ezek a replikál garantáltan kulcsaid ékei lesznek, de ha esetleg egy praktikusabb darabja vágysz, akkor zsebrevághatod akár az ugyancsak a sárga kisgömböc, Pac-Man ihlette sörnyitónkat is.

Böngészd át további újdonságainkat: https://goodloot.hu/ujdonsagok

 

Hírlevél