Marvel

Guardiands of the Galaxy - Rocket Racoon T-Shirt

A Galaxis Őrzői beköltöztek epikus poénokkal teli kollekciónkba, és most már a Good Loot zászlaja alatt tevékenykednek - a Mordály póló pedig csupán egy a külön számodra készített menő cuccokból. Úgy gondoljuk, ezzel megkezdődött a galaktikus zsákmányok szezonja!

Guardians of the Galaxy - Groot T-Shirt

Elég három szót kimondanunk, hogy a Galaxis Őrzői rajongók megőrüljenek ezért a pólóért: ÉN VAGYOK GROOT! Most már csak fel kell emelned az ágaidat a kanapéről, és megszerezni a zsákmányt.

Guardians of the Galaxy - Heroes Socks

A Galaxis Őrzői zokni változatban? Ha egy 1-től 10-ig terjedő skálán kéne pontoznunk, hogy mennyire bejön nekünk, a válaszunk az lenne "Én vagyok Groot".

Guardians of the Galaxy - Rocket Racoon Polo

Alacsony, harcias, okos mosómedve, aki összeköthető a Galaxis Őrzőivel. Tudod kiről beszélünk? Tudjuk, hogy tudod. És most már a kínálatunkban is megtalálod a kifejezetten Mordály rajongóknak készült pólót.

Guardians of the Galaxy Vol. 2 - Milano T-Shirt

Most landolt hangárunkban egy puha és több méretben is elérhető Milani póló, egyenesen a Marvel és a Galaxis Őrzői világából. Különleges besorolást is kapott a Good Loot-tól, mint a legnagyobb röpmagasságú zsákmány.

Marvel - AVAS Captain America Snapback

Odavagy a Bosszúállókért? Akkor vess egy pillantást Amerika Kapitány pajzsával díszített sapkánkra, ami kötelező darab minden Marvel és Steve Rogers rajongónak.

Marvel - AVAS Hulk Slogen T-Shirt

Engedd szabadjára a benned lakozó Hulkot és csapj le erre a zöld pólóra az egész Marvel univerzum legdühősebb hősének erejével! A Hulk relikviák szerelmesei garantáltan örömmel tombolnak majd ebben a pólóban.

Marvel - AVAS Iron Man T-Shirt

Tony Stark a Marvel-univerzum kulcsfigurája a filmekben, játékokban és képregényekben egyaránt. De vajon él? Meghalt? Eltűnt? Bárhol is legyen, most egy vadonatúj pólóval tiszteleghetsz előtte, amivel garantáltan érdemes kibővítened hétköznapi Vasember páncéljaid sorát.

Marvel - Avengers Assembly Vintage Game T-Shirt

Kedvenc Marvel szuperhőseid old school kiadásban. Stark persze kilóg a sorból, de pont ezt szeretjük benne. A Good Loot zsákmány után kutató, egyesült Bosszúállok pólója.

Hírlevél