Marvel

Marvel - Avengers Captain America Multi Tool

Egy miniatűr Amerika Kapitány relikvia egy kis tuninggal, ami egy kulcstartóba sűríti a legjobb Marvel technológiákat, így egy egész eszköztárat tudhatsz vele a zsebedben. Most lehetőséged van megvenni a prototípust - a rajongói tesztelést követően pedig elkezdjük az adamantium változat fejlesztését.

Marvel - Avengers Iron Man LED Torch

Mielőtt felvennéd Vasember páncélruhádat, van számodra egy Marvel-es apróságunk. Teljesen olyan, mint az eredeti: ez egy miniatűr zseblámpa Tony Stark-tól. Ba Dum Tsss!

Marvel - Civil War Captain America Shield Key Ring

Amerika Kapitány egyenesen a harctérről érkezett meg kínálatunkba és büszkén viseli háborús sérüléseit, de ne aggódj - látnod kellene az ellenfele arcát.

Marvel - Comics Retro Keychain

Úgy érzed, hasznát vennéd Amerika Kapitány pajzsának? Mert nálunk az is megvan. Tádááá! Egy kulcstartó a Marvel univerzumból, Steve Rogers stílusban.

új
Marvel - Punisher Keychain

Tudtad, hogy Punisher karaktere először a The Amazing Spider-Man sorozat 129. számában tűnt fel 1974-ben? Frank Castle már több, mint 40 éve szolgáltat igazságot, mely alatt igazi szimbólummá vált jellegzetes koponya jele. Kínálatunkban már számos Punisher relikviát is találsz, köztük ezt a mindenhez passzoló vagány kulcstartót.

Marvel - Thor Hammer Keyring

Egy igazi isteni relikvia landolt a Good Loot kínálatában. Thor pörölyének kicsinyített másával mostantól bárhol veled lehet a villámlás istenének ereje, melynek elkészítése során kicsit módosítottuk a "csak az arra méltó emelheti meg" szabályt, hogy egy rajongó se maradjon Mjölnir nélkül.

Hírlevél