PlayStation

PlayStation - 3D Metal Keyring

A PlayStation ikonikus DualShock kontrollerét mostantól bárhová magaddal viheted, vagy legalábbis apró fém mását, ami remekül fog mutatni kulcsaid mellett.

PlayStation - Buttons Artwork Printed Crewneck

A létezés titkos kódja? Találomra összehányt szimbólumrakás? Válaszod függvényében rabolj rá máris erre a pólóra, vagy böngészd tovább a goodloot.hu kínálatát!

PlayStation - Controller Snapback

Egy sapka, mely szavak nélkül is sokat mond viselőjéről. Nem túl diszkrét: ország-világ számára nyilvánvalóvá teszi, mennyire rajong választottjáért… a megbízható játékvezérlőért.

PlayStation - Grey Controller Rubber Keychain

Egy pompás kontroller alakú kulcstartó a PlayStation játékosoknak! Rengeteg a játékok világában töltött szép emléket és jó élményt idéz fel.

PlayStation - Icon Light

Bármelyik PlayStation rajongó otthonának tökéletes dísze lehet ez a lámpa, ami a platform védjegyévé vált klasszikus szimbólumokkal világítja meg bármelyik szobádat, akár három különböző módon.

PlayStation - Metal Controller Keychain

Valami gyönyörű! Ez a mini játékvezérlő a hovatartozás szimbóluma azon játékosok számára, akik tudják, mi a jó. Ez a tárgy nem engedi, hogy az ember a hétköznapok sodrában elfeledje: mindig kell egy kis időt szakítani a kalandozásra.

új
PlayStation - Metal Water Bottle

Vidd magaddal bárhová a táskádban vagy a kocsidban ezt a 480 ml-es PlayStation termoszt, amiből stílusosan hörpinthetsz egy korty hűsítő, vagy épp forró italt bármerre is jársz.

PlayStation - Shaped Bifold Wallet

Mindenki tudja, hogy a PlayStation mindig tartogat valamit a rajongók számára. Ez a kivételesen jól tervezett és kivitelezett pénztárca remekül illeszkedik a felhozatalba.

PlayStation - Shaped Messenger Bag

Hogy kedvenc konzolod mindig kéznél legyen! Hordozható táska modern vonalvezetéssel és PlayStation logóval. Gyönyörűen tervezett és aprólékosan kivitelezett.

Hírlevél