PlayStation

Playstation - Buttons Artwork Printed Crewneck

A létezés titkos kódja? Találomra összehányt szimbólumrakás? Válaszod függvényében rabolj rá máris erre a pólóra, vagy böngészd tovább a goodloot.hu kínálatát!

Playstation - Controller Snapback

Egy sapka, mely szavak nélkül is sokat mond viselőjéről. Nem túl diszkrét: ország-világ számára nyilvánvalóvá teszi, mennyire rajong választottjáért… a megbízható játékvezérlőért.

PlayStation - Grey Controller Rubber Keychain

Egy pompás kontroller alakú kulcstartó a PlayStation játékosoknak! Rengeteg a játékok világában töltött szép emléket és jó élményt idéz fel.

PlayStation - Metal Controller Keychain

Valami gyönyörű! Ez a mini játékvezérlő a hovatartozás szimbóluma azon játékosok számára, akik tudják, mi a jó. Ez a tárgy nem engedi, hogy az ember a hétköznapok sodrában elfeledje: mindig kell egy kis időt szakítani a kalandozásra.

Playstation - Shaped Bifold Wallet

Mindenki tudja, hogy a PlayStation mindig tartogat valamit a rajongók számára. Ez a kivételesen jól tervezett és kivitelezett pénztárca remekül illeszkedik a felhozatalba.

Playstation - Shaped Messenger Bag

Hogy kedvenc konzolod mindig kéznél legyen! Hordozható táska modern vonalvezetéssel és PlayStation logóval. Gyönyörűen tervezett és aprólékosan kivitelezett.

PlayStation - Travel Mug

Egy praktikus utazó bögre az ikonikus PlayStation logóval, aminek konzolod mellett és attól távol is hasznát veheted. A másik oldalán lévő közismert szimbólumokkal tökéletes ajándék a PlayStation rajongóknak, akik ezzel a bögrével bárhol otthon érezhetik magukat.

PlayStation - Webbed Belt will Allover Print

A PlayStation termékcsalád tagja. A rajongóknak nyilván tetszeni fog, hogy az öv egyszerre „beszél” a jelenlegi és a korábbi konzolos korosztályokhoz. Beavatottaknak szánt kiegészítő!

PlayStation 2 - Rubber Controller Logo Snapback

Egy sapka az igazi PlayStation rajongóknak kedvenc kontrollerükkel. Visszafogott, szürke szín, a már jól ismert gombok és a minden játékos számára legfontosabb színes alakzatok: kör, x, négyzet és háromszög.

Hírlevél