Star Wars

Star Wars - Millennium Falcon Keychain

Kéne egy saját zseb-Millennium Falcon? Minden rajongó ilyen kincsről álmodik. Na jó, majdnem mindegyik. Akik akarnak saját, zsebben hordható halálcsillagot, azoktól még egy kis türelmet kérünk.

Star Wars - 3D Stormtrooper Metal Keychain

A Rohamosztagosok a Star Wars univerzum klasszikus szereplői, a velük kapcsolatos relikviákhoz pedig most egy újabb kulcstartó csatlakozik. Jobban őrzi majd a kulcsaidat, mint a Halálcsillagot.

Star Wars - A New Hope Messenger Bag

Megszerezheted ezt a táskát a Star Wars univerzumából, az összes fontos galaktikus felszerelés tárolására, még ma. Kiválóan alkalmas űrcsatákhoz, és elfér benne akár az A3-as dosszié, vagy pár gazdagon megrakott szendvics.

Star Wars - AT-AT

Az AT-AT, azaz a birodalmi lépegető belépett (he-he) a Star Wars univerzumból a modellgyűjteményünkbe. Micsoda látvány! Ez a legjobb páncélos a gyűjteményünkben. Nézd csak a járását!

Star Wars - BB8 Ice Mould

Tervezel egy Star Wars-témájú bulit? Valószínűleg megvan itt minden, amire szükséged lehet. Kezdjük a BB8 alakú jégkockatartóval. Valakinek volt egy igazán remek ötlete!

Star Wars - BB8 Projection Torch

A galaxis legújabb mókás és praktikus kiegészítője ez a Star Wars logót kivetítő zseblámpa, ami a legutóbbi Star Wars epizód jegyében a bármilyen terepen sebesen gördülő droid, BB8 külsejét kapta. Ki tudja, talán még Luke Skywalker rejtekhelyének térképét is képes kivetíteni....bár ilyen dolgok csak a filmekben történnek.

Star Wars - Beanie with Rebel Logo

Egy tétel a Star Wars rajongónak, aki teljes mellszélességgel kiáll a lázadókért! Vedd meg bátran és járd benne a várost, féltékenységet ébresztve a szövetségesek szívében és gyűlöletet a Birodalomban.

Star Wars - Black Scarf With Red Rebel Alliance Fleece Logo

A Star Wars ihlette tárgyak áradatában találsz néhány sapkát. Úgyhogy be kellene dobnunk valamit, ami kiegészíti őket. Itt egy sál a Lázadók piros logójával. Mint látható, itt a Good Lootnál mi tényleg felkészültünk a télre. A galaktikus fajtára.

Star Wars - Black Scarf With White Galactic Empire Logo

A Star Wars ihlette tárgyak áradatában találsz néhány sapkát. Úgyhogy be kellene dobnunk valamit, ami kiegészíti őket. Itt egy sál a Galaktikus Birodalom logójával. Mint látható, itt a Good Lootnál mi tényleg felkészültünk a télre. A galaktikus fajtára.

Hírlevél