• Assassin's Creed Origins - Front Logo Snapback 1
 • Assassin's Creed Origins - Front Logo Snapback 2
 • Assassin's Creed Origins - Front Logo Snapback 1
 • Assassin's Creed Origins - Front Logo Snapback 2
Assassin's Creed

Assassin's Creed Origins - Front Logo Snapback

Az Asszaszin Testvériség Hórusz Szemével ellátott logója az Assassin's Creed Origins kollekciónk jelképe. Ezt a fekete és arany színekben pompázó sapkát biztosan büszkén viseli majd minden rajongó.

Hol kapható

Az összes itt bemutatott Good Loot termék megvásárolható az alábbi üzletekben. Ott találkozunk!

 • Konzolvilag
 • Media Markt
 • CD Galaxis
 • Konzolkiraly
 • PlatinumShop
 • Leet
 • konzol-studio
 • Szupicuccok

Viseld büszkén minőségi termékeinket!

#goodloot

Termékeinket az Instagramon is megjelölheted a fenti hashtaggel!

Fedezd fel!
Hasonló termékek
Assassin's Creed Syndicate - Logo Buckle With Belt 1
 • Assassin's Creed Syndicate - Logo Buckle With Belt 2
Assassin's Creed Syndicate - Logo Buckle With Belt

Öv az Assassin’s Creed Syndicate világából. Igazi csemege a rajongóknak: nem lehet elég gyorsan rárabolni, hogy begyűjtsd, betörd és agyonstrapáld!

Uncharted - A Thiefs End T-shirt 1
 • Uncharted - A Thiefs End T-shirt 2
Uncharted - A Thiefs End T-shirt

Póló kimondottan az Uncharted 4: Thief's End játék rajongói számára, és bárkinek, aki azt szeretné, hogy maga Nathan Drake kísérje utazásai során. Ideje lecsapni a zsákmányra!

Star Wars - Millennium Falcon Keychain 1
 • Star Wars - Millennium Falcon Keychain 2
Star Wars - Millennium Falcon Keychain

Kéne egy saját zseb-Millennium Falcon? Minden rajongó ilyen kincsről álmodik. Na jó, majdnem mindegyik. Akik akarnak saját, zsebben hordható halálcsillagot, azoktól még egy kis türelmet kérünk.

WH40K - Space Marine Ultramarines Armour 1
 • WH40K - Space Marine Ultramarines Armour 2
WH40K - Space Marine Ultramarines Armour

A rendelkezésre álló zsákmányban rengeteg cuccost találsz a Warhammer 40.000 univerzumból, ez a póló pedig része az űrgárdisták alapfelszerelésének. Stratégiai értelemben kihagyhatatlan beruházás minden WH 40k rajongó számára.

Mafia III - Military Flat Cap

Különösen a Mafia III játék rajongóinak ajánlunk két sapkát a gyűjteményünkből. Bemutatjuk a katonai változatot, az igazi rajongói darabot Lincoln Clay stílusában. Szerezd hát meg!

DC Comics - Batman Egg Cup and Toast Cutter 1
 • DC Comics - Batman Egg Cup and Toast Cutter 2
DC Comics - Batman Egg Cup and Toast Cutter

Tojás a héjában? Unalmas! Tojás Batmannek öltözve? Batarang pirítós? Úgy hangzik, mint egy reggeli kaland! Kanállal együtt kapható. Reggelizz csak.

Star Wars - Death Trooper Black T-Shirt

Íme egy póló, amely biztosan tetszeni fog a Star Wars igazi rajongóinak. Ha a szíved elkezdett egy kicsit gyorsabban verni a látványtól, akkor jó hírünk van. A „Halálosztagos” design két változatban kapható: fekete és fehér.

WH40K - Tau T-Shirt 1
 • WH40K - Tau T-Shirt 2
WH40K - Tau T-Shirt

A Tau filozófiát követve, a Magasabb Jó nevében kínálatunkat további Warhammer 40K relikviával bővítettünk, köztük ezzel a pólóval.

WH40K - Eldar Polo T-Shirt 1
 • WH40K - Eldar Polo T-Shirt 2
WH40K - Eldar Polo T-Shirt

Az Eldák ősi és erős nemzetként megérdemlik a saját pólójukat Warhammer 40K gyűjteményünkben. Mivel ők azok, akik még az összeomlás után is emelt fővel haladnak tovább, így készítettünk nekik egy galléros változatot. Remek Good Loot zsákmány.

Marvel - Comic Weeping Belt 1
 • Marvel - Comic Weeping Belt 2
Marvel - Comic Weeping Belt

Egy 130 centiméteres epikus öv képregény stílusban. Remek bármilyen alkalomra - hiszen egy ilyen kiegészítőket bárki örömmel visel. Vajon egy igazi rajongóval van dolgod? Nézd meg az övét. Hehe.

Assassin's Creed Origins - Bayek T-Shirt 1
 • Assassin's Creed Origins - Bayek T-Shirt 2
Assassin's Creed Origins - Bayek T-Shirt

Egy halom új termékkel tisztelgünk az Assassin's Creed Origins rejtélyes világa előtt. Ez a póló mintájával például az Asszaszin Testvériség titkos eredetére emlékeztet. Méltó relikvia a beavatottaknak.

Marvel - Avengers Infinity War The Hardest Choice T-Shirt 1
Marvel - Avengers Infinity War The Hardest Choice T-Shirt

Thanos Szörnyű! Thanos Kegyetlen! Thanos Őrült! Vajon jó ötlet egy pólóra tenni a világvége előhírnökének arcát? Naná! Kapd fel ezt a Marvel univerzum legveszélyesebb gonosztevőjét ábrázoló pólót, és érezd a belőle áradó erőt! #TeamThanos

Star Wars - Japan Style Snapback 1
Star Wars - Japan Style Snapback

Szeretjük a nem egyértelmű, titkos, csupán a beavatottak számára érthető üzeneteket - különösen ha rajongói relikviákról van szó. Tavaszi kollekciónk új darabjaként sikerült elhoznunk neked ezt a briliáns sapkát a Star Wars univerzumból, aminek elejét a saga címe díszíti japán nyelven.

Star Wars - Stormtrooper Ankle Socks 1
Star Wars - Stormtrooper Ankle Socks

A Rohamosztagos ruhadarabok sose mennek ki a divatból. Ha te is imádod a Birodalom ikonikus katonáit és szeretnéd kibővíteni gyűjteményed, bátran ajánljuk ezt az igazi Rohamosztagos rajongóknak készült bokazoknit.

Donkey Kong - Barrel Shaped Mug 1
Donkey Kong - Barrel Shaped Mug

Ez a relikvia egészen Super Mario gyökeréig nyúlik vissza! Ezzel a bögrével közvetlenül a híres Donkey Kong hordójából hörpintheted fel italod. A '80-as évek eme kincse csak arra vár, hogy felmarkold!

Space Invaders - Heat Change Mug 1
Space Invaders - Heat Change Mug

A Space Invaders örökre beírta magát a történelembe - és belopta magát a szívünkbe - a pop kultúra felejthetetlen darabjaként, valamint a videojátékokat forradalmasítójaként. A pixeles űrlényt meglátva a mai napig bárki felismeri, ez a klasszikus pedig a Good Loot kínálatából sem hiányozhat.

Assassin's Creed - Hoodie with Scarf
Assassin's Creed - Hoodie with Scarf

Az Assassin's Creed sorozat egyedi hangulata adja minden epizódja lelkét, amire számos relikviánk emlékeztet, de legújabb darabunk még a mi elvárásainkat is felülmúlja. Ez a hosszú sállal kiegészített kapucni a tökéletes téli kiegészítő, amivel megőrizheted anonimitásodat még a Templomosok előtt is, plusz a hideg ellen is védelmet nyújt.