• Borderlands 3 - Claptrap Keyring Plush
 • Borderlands 3 - Claptrap Keyring Plush
 • Borderlands 3 - Claptrap Keyring Plush
 • Borderlands 3 - Claptrap Keyring Plush
Borderlands-3

Borderlands 3 - Claptrap Keyring Plush

Hagyd, hogy Claptrap vezessen utadon a játékon belül és kívül egyaránt ezzel a hivatalos Borderlands 3 Claptrap kulcstartóval! Ennek a kétbalkezes robotról készült poliészter és pamut plüssnek minden gyűjteményben ott a helye, és remekül mutat a polcodon és kulcsaid mellett egyaránt!

Hol kapható

Az összes itt bemutatott Good Loot termék megvásárolható az alábbi üzletekben. Ott találkozunk!

 • Konzolvilag
 • Media Markt
 • CD Galaxis
 • Konzolkiraly
 • PlatinumShop

Viseld büszkén minőségi termékeinket!

#goodloot

Termékeinket az Instagramon is megjelölheted a fenti hashtaggel!

Fedezd fel!
Hasonló termékek
Marvel Infinity War - Badges Gym Bag
 • Marvel Infinity War - Badges Gym Bag
Marvel Infinity War - Badges Gym Bag

A Végtelen Háború legnagyobb hőseinek szimbólumaival díszített tornazsákunkban bőven elfér szuperhős kosztümöd, de akár edzőcuccod is. A Bosszúállók erejének persze a bevásárlás során, az iskolában, vagy a mindennapokban is hasznát veheted, úgyhogy ne habozz lecsapni erre az igazi Marvel rajongóknak készült újdonságra!

Marvel - Comics Lenticular Alarm Clock
 • Marvel - Comics Lenticular Alarm Clock
Marvel - Comics Lenticular Alarm Clock

Tik-tak, tik-tak, eljött a hősök ideje! A Marvel ikonikus karaktereivel díszített számlapú ébresztőóra hangjára garantáltan kipattansz majd az ágyból, hogy újult erővel nézz szembe a kihívásokkal. Ezzel az órával Hihetetlen Hulk és Vasember felváltva vigyázza álmod este, és stílusosan indít útnak reggelenként.

Marvel - Spiderman Comics T-Shirt 1
 • Marvel - Spiderman Comics T-Shirt 2
Marvel - Spiderman Comics T-Shirt

A Marvel-univerzum egyik legkedveltebb szuperhősét, a csodálatos Pókembert jellegzetes pózában örökítettük meg legújabb pólónk elején, amivel olyan hatást kelt, mintha egyenesen a képregényből lépett volna elő.

Atari - Heat Reveal Mug 1
 • Atari - Heat Reveal Mug 2
Atari - Heat Reveal Mug

A '70-es évek ikonikus cégóriása, az Atari előtt tisztelgő kollekciónk legújabb darabja egy kifejezetten gamereknek szóló bögre, ami hő hatására mutatja meg igazi arcát. Fedezd fel mire vagy képes ezzel a fekete Atari bögrével!

Nintendo - NES 3D Metal Keyring 1
 • Nintendo - NES 3D Metal Keyring 2
Nintendo - NES 3D Metal Keyring

Az eredetileg kártyák gyártásával foglalkozó cég alapítója, Fusajiro Yamauchi valószínűleg nem is gondolta, hogy az idén 130. születésnapját ünneplő Nintendo egy nap a videojátékok világának egyik legmeghatározóbb szereplőjévé válik. Legújabb relikviánk a felejthetetlen Nintendo Entertainment System, avagy röviden NES előtt tiszteleg a konzol jellegzetes kontrollerének fém másával. Ennek minden igazi Nintendo rajongó kulcscsomóján ott a helye!

Pac-Man - Gym Bag 1
 • Pac-Man - Gym Bag 2
Pac-Man - Gym Bag

Vannak videojátékok, amiket senkinek sem kell bemutatnunk, ilyen a híres Pac-Man is bekebelezésre váró pöttyök és szellemek tarkította útvesztőjével. Kínálatunkban számos neki szentelt fantasztikus relikviát találsz, mint ez az eredeti pályát ábrázoló tornazsák, aminek láttán garantáltan felcsendülnek a fejedben a felejthetetlen hanghatások, ahogy a sárga gömböc üldözőivel a nyomában igyekszik minél több pontot felfalni.

Pac-Man - Standby T-Shirt 1
 • Pac-Man - Standby T-Shirt 2
Pac-Man - Standby T-Shirt

A 1980-as évek kultikus jelensége, Pac-Man most egy színes pólóval idézi fel a felejthetetlen árkád klasszikushoz fűződő emlékeidet, rajta a közted és a világrekord között álló egyetlen akadállyal Blinky, Pinky, Inky és Clyde személyében.

Borderlands 3 - Vault 3D Keychain
 • Borderlands 3 - Vault 3D Keychain
Borderlands 3 - Vault 3D Keyring

Vágd zsebre ezt a hivatalos Borderlands 3 Vault fém kulcstartót, ami 5 cm-es méretével remekül fog mutatni kulcsaid mellett, vagy akár hátizsákodon lógva, és gyűjteményednek is kiemelkedő darabja lesz!

Borderlands 3 - Collector's Pin Badge Set
 • Borderlands 3 - Collector's Pin Badge Set
Borderlands 3 - Collector's Pin Badge Set

Tina, Moxxi, Psycho és itt az egész banda! Még a legválogatósabb gyűjtők szeme is felcsillan ezt a kilenc rendkívüli minőségű és kidolgozottságú fém kitűzőt látva, amik ráadásul egy igazán ízléses dobozban érkeznek.

Borderlands 3 - Lilith TUBBZ Cosplaying Duck
 • Borderlands 3 - Lilith TUBBZ Cosplaying Duck
Borderlands 3 - Lilith TUBBZ Cosplaying Duck

A Borderlands szirén hősnője, Lilith eredetileg a Dionysus bolygóról származik, és most elsőként ugrik fejest a kacsaúsztatóba! Ez a hivatalos Borderlands 3 relikvia gyűjthető gumikacsává változtatja a sorozat legkedveltebb szirénjét, a Borderlands sajátos körvonalas stílusával. Borderlands rajongóknak kötelező!

Borderlands 3 - Psycho TUBBZ Cosplaying Duck
 • Borderlands 3 - Psycho TUBBZ Cosplaying Duck
Borderlands 3 - Psycho TUBBZ Cosplaying Duck

Ezek az őrült törvényen kívüliek legalább annyira a Vault megszállottjai, mint a kenyéré. Ez a hivatalos Borderlands 3 relikvia imádnivaló gumikacsává változtatja a sorozat ikonikus ellenfelét, a Borderlands sajátos körvonalas stílusával. Ha szereted a Borderlands sorozatot, ez kötelező darab!

Borderlands 3 - Tiny Tina TUBBZ Cosplaying Duck
 • Borderlands 3 - Tiny Tina TUBBZ Cosplaying Duck
Borderlands 3 - Tiny Tina TUBBZ Cosplaying Duck

Tiny Tina úgyis kizárólag teasüteményt eszik, így egyáltalán nem nagy változás számára a kacsalét. Ez a hivatalos Borderlands 3 relikvia cuki gumikacsává változtatja a robbanásimádó, sütifaló és obszcén szavak királynőjét, a Borderlands sajátos körvonalas stílusával. Gumikacsa Tina kihagyhatatlan darab!

Borderlands 3 - Lilith Figure
 • Borderlands 3 - Lilith Figure
Borderlands 3 - Lilith Figure

Lilith egy vagány szirén, akinek végre hivatalos Borderlands figurája is a tiéd lehet! A Borderlands sorozat egyik legmeghatározóbb karaktereként Lilith 22 cm-es PVC figurája biztosan a rajongók bevásárlólistájának elejére fog ugrani, és garantáltan feldobja polcukat vagy vitrinjüket!

Borderlands 3 - Tiny Tina Figure
 • Borderlands 3 - Tiny Tina Figure
Borderlands 3 - Tiny Tina Figure

Tiny Tina végre megérkezett! Légy az elsők között, aki felmarkolja ezt a hivatalos Tiny Tina figurát, ami 20 cm-es méretével látványos, de mégis kompakt, és garantáltan vonzani fogja az irigykedő tekinteteket a polcodon vagy vitrinedben egyaránt!

Borderlands 3 - Golden Key Keyring
 • Borderlands 3 - Golden Key Keyring
Borderlands 3 - Golden Key Keyring

Imádod a kincseket? Ez az arany színben pompázó hivatalos Borderlands 3 kulcstartó bármilyen unalmas kulcscsomót feldob, 70 mm-es méretével könnyedén elfér a zsebedben, és megmutatja mindenkinek, hogy igazi Borderlands rajongó vagy!

Borderlands 3 - Tiny Tina Rabbit Plushie
 • Borderlands 3 - Tiny Tina Rabbit Plushie
Borderlands 3 - Tiny Tina Rabbit Plushie

Itt az alkalom, hogy megszerezd saját rakétaimádó nyuszidat! Ez a 10” méretű hivatalos Borderlands 3 Tiny Tina plüssnyúl poliészterből és pamutból készült, és tökéletesen mutat bármilyen polcon vagy vitrinben!

Borderlands 3 - Moxxi Bar Set
Borderlands 3 - Moxxi Bar Set

Ezzel a teljes Moxxi bár szettel bármikor indulhat a Borderlands buli! Ez a hivatalos Borderlands 3 csomag négy Moxxi logóval díszített feles poharat, négy szilikon alátétet, egy bárt idéző állványt, valamint egy fém üvegnyitót tartalmaz, mindezt egy stílusos, Moxxi bár témájú dobozba csomagolva. Elengedhetetlen partikellék!

Borderlands 3 - Psycho Heat Change Mug
 • Borderlands 3 - Psycho Heat Change Mug
Borderlands 3 - Psycho Heat Change Mug

Nem kell tovább keresned, megtaláltad a legmenőbb Borderlands relikviát! Ezt a 350 ml-es fekete Psycho bögrét hő hatására ellepik a rózsák! Csapj le egyre, amíg még tudsz!

Borderlands 3 - Tin Scented Candle
Borderlands 3 - Tin Scented Candle

Ez a Borderlands gyertya igazán rózsás hangulatot – és illatot – varázsol otthonodba, és csak körülbelül 30 óra alatt ég el teljesen, így rengeteg órányi Borderlands 3 kalandon át élvezheted aromáját.

Hírlevél