• Marvel - Avengers Infinity War Sinister T-Shirt 1
marvel - logo

Marvel - Avengers Infinity War Sinister T-Shirt

Thanos az utóbbi idők legerősebb Marvel gonosztevője, így nem is csoda, hogy megkapta megérdemelt helyét Végtelen Háború kollekciónkban. Nézd meg és hord magadon a civilizáció pusztulásának hírnöke, Thanos átható tekintetét!

Hol kapható

Az összes itt bemutatott Good Loot termék megvásárolható az alábbi üzletekben. Ott találkozunk!

 • Konzolvilag
 • Media Markt
 • CD Galaxis
 • Konzolkiraly
 • PlatinumShop
 • Leet
 • konzol-studio
 • Szupicuccok

Viseld büszkén minőségi termékeinket!

#goodloot

Termékeinket az Instagramon is megjelölheted a fenti hashtaggel!

Fedezd fel!
Hasonló termékek
Assassin's Creed Syndicate - Cane Logo Blue 1
 • Assassin's Creed Syndicate - Cane Logo Blue 2
Assassin's Creed Syndicate - Cane Logo Blue

Egy divatblogger azt mondaná: „Remekül megy a szemed kékjéhez.” Mi ezzel szemben azt mondjuk: ha nem tudsz lejönni az Assassin’s Creed Syndicate-ről, ez pont neked való.

Uncharted - A Thiefs End T-shirt 1
 • Uncharted - A Thiefs End T-shirt 2
Uncharted - A Thiefs End T-shirt

Póló kimondottan az Uncharted 4: Thief's End játék rajongói számára, és bárkinek, aki azt szeretné, hogy maga Nathan Drake kísérje utazásai során. Ideje lecsapni a zsákmányra!

WH40K - Space Marine Blood Angels Armour 1
 • WH40K - Space Marine Blood Angels Armour 2
WH40K - Space Marine Blood Angels Armour

Hogy a Véres angyalok nem egy metálbanda neve (bár annak se rossz), minden Warhammer 40,000 rajongó számára nyilvánvaló – és most itt a póló is, amivel bizonyíthatják. Gyűjteményünk újabb gyöngyszeme.

WH40K - Space Marine Space Wolves Armour 1
 • WH40K - Space Marine Space Wolves Armour 2
WH40K - Space Marine Space Wolves Armour

„RUSS! ITT A FARKASOK IDEJE! ” El voltunk ragadtatva, mikor megláttuk ezt a pólót. A lelkesedésnek nehéz gátat szabni, ha ilyen remek darabbal gazdagodik kínálatunk. Mehet a vadászat?

Star Wars - Episode VII Key Covers

Íme kulcstokok két változatban: BB8 és a Millennium Falcon. Kicsi, de hangulatos tartozék a Star Wars világából. Mindössze annyit kell tenned, hogy megszerzed, a zsebedbe teszed, és próbálod nem elveszíteni.

Star Wars - Scarif Sand T-Shirt 1
 • Star Wars - Scarif Sand T-Shirt 2
Star Wars - Scarif Sand T-Shirt

A Scarif póló a Star Wars a világából csupa legenda. Garantáljuk, hogy jó szolgálatot tesz trópusi környezetben. Ami még menőbb, hogy megszerezheted anélkül, hogy tartanod kellene a megtorlástól. Igen, tudjuk – lenyűgözőek vagyunk, és nagyon szívesen.

Star Wars - Death Trooper Heat Change Mug 1
 • Star Wars - Death Trooper Heat Change Mug 2
Star Wars - Death Trooper Heat Change Mug

A galaxis legritkább zsákmánya oldalán a hatalom jelképével. Bögre. Hő hatására megváltozik a mintázata.

Assassin's Creed - Flat Cap 1
 • Assassin's Creed - Flat Cap 2
Assassin's Creed - Flat Cap

Még nem találtad meg az ideális kiegészítőt az Assassin's Creed univerzumból? Talán ez a sapka kielégíti az igényeidet? A Templomosoknak semmijük sincs. Leszámítva jókívánságaikat - nyugodj békében...

WH40K - Eldar Polo T-Shirt 1
 • WH40K - Eldar Polo T-Shirt 2
WH40K - Eldar Polo T-Shirt

Az Eldák ősi és erős nemzetként megérdemlik a saját pólójukat Warhammer 40K gyűjteményünkben. Mivel ők azok, akik még az összeomlás után is emelt fővel haladnak tovább, így készítettünk nekik egy galléros változatot. Remek Good Loot zsákmány.

Marvel - Hulk T-Shirt 1
 • Marvel - Hulk T-Shirt 2
Marvel - Hulk T-Shirt

Mindenkiben ott lapul a fenevad. Ez alól Dr. Banner sem kivétel, aki bizonyára jóval tapasztaltabb a témában mint bárki, így igazán megérdemli, hogy megemlékezzük róla ezzel az epikus pólóval. Engedd szabadjára Hulkot a Marvel kollekciónk legújabb darabjával!

Marvel - Avengers Infinity War Sinister Ladies T-Shirt 1
 • Marvel - Avengers Infinity War Sinister Ladies T-Shirt 2
Marvel - Avengers Infinity War Sinister Ladies T-Shirt

Ezzel a női pólóval a szebbik nem képviselői is megmutathatják a Marvel univerzum iránti rajongásukat. A világok elpusztítója, Thanos félelmetes vigyora garantáltan mosolyt csal mindenki arcára, aki csak ránéz. Egy merész zsákmány, merész hölgyeknek!

Marvel - Avengers Infinity War Glove Ladies T-Shirt 1
 • Marvel - Avengers Infinity War Glove Ladies T-Shirt 2
Marvel - Avengers Infinity War Glove Ladies T-Shirt

Végtelen Háború kollekciónk legújabb darabja egy női póló, rajta a Marvel univerzum legpusztítóbb eszközével. Engedd meg, hogy felajánljuk neked mind a hat legendás Végtelen Követ. Használd az erejüket a női szépség és báj terjesztésére a világban!

Atari - '72 Vintage T-Shirt 1
Atari - '72 Vintage T-Shirt

1972 fontos dátum a számítógépipar történetében, hiszen ekkor született meg az ikonikus Atari márka! A jeles alkalom megünneplésére egy igazán különleges relikviát tartogatunk a rajongóknak. Kollekciónk legújabb darabra egy pólóra nyomott üdvözlőlap, ami azt üzeni: az Atari örökké ott lesz a játékosok szívében.

Atari - Logo Beanie 1
Atari - Red Logo Beanie

Ez az Atari logóval ellátott sapka kifejezetten az információs technológia mérföldkövének számító 8, 16 és 32-bites korszak rajongóknak készült, de bármelyik geek számára is remek zsákmány. És mi a legfontosabb jellemzője? Az, hogy 100%-osan a célközönség igényeire lett szabva.

Marvel - Spiderman Travel Mug 1
Marvel - Spiderman Travel Mug

Nem maradhat ki Marvel kínálatunkból ez a Pókemberes utazó bögre sem, ami készen áll bármilyen ital biztonságos tárolására, legyen az kávé, tea, vagy esetleg valami kicsit erősebb. 3,2,1…IDE VELE!

World of Tanks - Messenger Bag
 • World of Tanks - Messenger Bag
World of Tanks - Messenger Bag

Ez a hivatalos World of Tanks táska a Good Loot új páncélozott hadosztályának egyik zászlóstankja, ami katonai stílusa mellett a közkedvelt lánctalpas univerzum jellegzetes szimbólumaival van kidíszítve. Minden helyzetben számíthatsz rá és hatalmas tárhelyére. Egy jó játékos számára nem jelenthet különösebb nehézséget a megszerzése, ráadásul nagyon is megéri.

Marvel - Avengers Key Covers
 • Marvel - Avengers Key Covers
Marvel - Avengers Key Covers

Tapasztalatból tudjuk, hogy a rajongóknak gyakran a legapróbb kincsek okozzák a legnagyobb örömöt. Legújabb Marvel relikviánkkal nem csak kulcsaidat jelölheted és óvhatod meg, de egyúttal bárhová magaddal viheted kedvenc szuperhőseid apró másait.

Marvel - Comics Spiderman Mask T-Shirt 1
 • Marvel - Comics Spiderman Mask T-Shirt 2
Marvel - Comics Spiderman Mask T-Shirt

A szuperhősök számára a maszkjuk a második (vagy talán az első?) arcuk. Ez a sötét stílusú darab Peter Parker és pókereje előtt tiszteleg, és garantáltan elnyeri azon Marvel rajongók tetszését, akik többet látnak Pókemberben egy mutáns képességeivel játszadozó vicces tinédzsernél.

Marvel - Endgame Gauntlet T-Shirt 1
 • Marvel - Endgame Gauntlet T-Shirt 2
Marvel - Endgame Gauntlet T-Shirt

A Marvel-univerzum egyik legpusztítóbb eszköze egy pólóként bővíti tovább Végjáték kollekciónkat. A Végtelen Kesztyű egyenesen a rajongókra szegezi hat veszedelmes kövét, hívogató erejüknek pedig nehéz ellenállni. Thanos aranyozott vasökle csak úgy sugárzik az erőtől és energiától a fekete háttér előtt, amit a festményszerű stílus még egyedibbé tesz. Ha mindez nem lenne elég, a minta részletességétől garantáltan leesik az állad, ahogy a fém karcolásai és a vászon törései párosulnak a festékfoltokkal és színes ecsethúzásokkal.

Marvel - Punisher Ankle Socks
 • Marvel - Punisher Ankle Socks
Marvel - Punisher Ankle Socks

Dupla tűzerővel robbant be Marvel kínálatunk új darabja, ami kötelező minden Frank Castle rajongónak. Rakd egymás mellé őket és rögtön előbukkan Punisher jól ismert koponya szimbóluma, amit büszkén viselhetsz párban, vagy akár külön-külön is a megtorláshoz!

Hírlevél