• Marvel - Comics Spiderman Mask T-Shirt 1
 • Marvel - Comics Spiderman Mask T-Shirt 2
 • Marvel - Comics Spiderman Mask T-Shirt 1
 • Marvel - Comics Spiderman Mask T-Shirt 2
marvel - logo

Marvel - Comics Spiderman Mask T-Shirt

A szuperhősök számára a maszkjuk a második (vagy talán az első?) arcuk. Ez a sötét stílusú darab Peter Parker és pókereje előtt tiszteleg, és garantáltan elnyeri azon Marvel rajongók tetszését, akik többet látnak Pókemberben egy mutáns képességeivel játszadozó vicces tinédzsernél.

Hol kapható

Az összes itt bemutatott Good Loot termék megvásárolható az alábbi üzletekben. Ott találkozunk!

 • Konzolvilag
 • Media Markt
 • CD Galaxis
 • Konzolkiraly
 • PlatinumShop

Viseld büszkén minőségi termékeinket!

#goodloot

Termékeinket az Instagramon is megjelölheted a fenti hashtaggel!

Fedezd fel!
Hasonló termékek
Marvel - Hulk Shaped Mug

Hulk csontzúzó erejének rajongói számára van egy bögrénk, amely elpusztít minden más bögrét a világon. Megszerezheti bárki, aki elég bátor. Zúzós cucc!

Marvel - Comics Retro Keychain

Úgy érzed, hasznát vennéd Amerika Kapitány pajzsának? Mert nálunk az is megvan. Tádááá! Egy kulcstartó a Marvel univerzumból, Steve Rogers stílusban.

Captain America - Civil War Mov Beanie 1
 • Captain America - Civil War Mov Beanie 2
Marvel - Captain America Civil War Mov Beanie

Mit szólnál egy sapkához Amerika Kapitány logóval? Ez nem csak egy logó – Roger pajzsa egyedi. Tökéletes védelemre vagy szétrúgni néhány segget egyaránt.

Marvel - Comics T-Shirt 1
 • Marvel - Comics T-Shirt 2
Marvel - Comics T-Shirt

Kifejezetten a Marvel képregények hűséges olvasóinak készítettük ezt a pólót. Garantáltan nem téveszted majd el kínálatunkból. Ha a nagy M művei és a képregényhősök rajongója vagy, válaszolj a hívásra. Eljött a zsákmányolás ideje!

Marvel - Comics Polo 1
 • Marvel - Comics Polo 2
Marvel - Comics Polo

Ezúttal egy minden terepre alkalmas képregényes pólóval készültünk neked. Most már ezt az új zsebes változatot is megtalálod Marvel kínálatunkban. Illik hozzád? Szerintünk igen!

Marvel - Comic Weeping Belt 1
 • Marvel - Comic Weeping Belt 2
Marvel - Comic Weeping Belt

Egy 130 centiméteres epikus öv képregény stílusban. Remek bármilyen alkalomra - hiszen egy ilyen kiegészítőket bárki örömmel visel. Vajon egy igazi rajongóval van dolgod? Nézd meg az övét. Hehe.

Marvel - Avengers Infinity War Sinister T-Shirt 1
Marvel - Avengers Infinity War Sinister T-Shirt

Thanos az utóbbi idők legerősebb Marvel gonosztevője, így nem is csoda, hogy megkapta megérdemelt helyét Végtelen Háború kollekciónkban. Nézd meg és hord magadon a civilizáció pusztulásának hírnöke, Thanos átható tekintetét!

Marvel - Spiderman Mug 1
 • Marvel - Spiderman Mug 2
Marvel - Spiderman Mug

Vigyázat! Pók a konyhaszekrényben! Pókember akcióba lépett és a képregényrajongók örömére megérkezett kínálatunkba! Ezzel az ismert szuperhős maszkjával díszített bögrével és egy kis forró kávéval garantáltan távol tarthatod az igazi pókokat.

Marvel - Endgame Gauntlet T-Shirt 1
 • Marvel - Endgame Gauntlet T-Shirt 2
Marvel - Endgame Gauntlet T-Shirt

A Marvel-univerzum egyik legpusztítóbb eszköze egy pólóként bővíti tovább Végjáték kollekciónkat. A Végtelen Kesztyű egyenesen a rajongókra szegezi hat veszedelmes kövét, hívogató erejüknek pedig nehéz ellenállni. Thanos aranyozott vasökle csak úgy sugárzik az erőtől és energiától a fekete háttér előtt, amit a festményszerű stílus még egyedibbé tesz. Ha mindez nem lenne elég, a minta részletességétől garantáltan leesik az állad, ahogy a fém karcolásai és a vászon törései párosulnak a festékfoltokkal és színes ecsethúzásokkal.

Marvel - Comics Neck Gaiter
 • Marvel - Comics Neck Gaiter
új
Marvel - Comics Neck Gaiter

Marvel kollekciónk fekete-fehér retro nyakmelegítője tökéletes kiegészítő a didergető őszi-téli napokra. Nem csak felmelegít, de tele van izgalmas apró részletekkel, amiket nem csak te, de minden szembejövő képregényrajongó is biztosan értékelni fog.

Marvel - Punisher Ankle Socks
 • Marvel - Punisher Ankle Socks
új
Marvel - Punisher Ankle Socks

Dupla tűzerővel robbant be Marvel kínálatunk új darabja, ami kötelező minden Frank Castle rajongónak. Rakd egymás mellé őket és rögtön előbukkan Punisher jól ismert koponya szimbóluma, amit büszkén viselhetsz párban, vagy akár külön-külön is a megtorláshoz!

Marvel - Punisher Doubleside Beanie
 • Marvel - Punisher Doubleside Beanie
új
Marvel - Punisher Doubleside Beanie

Legfrissebb Marvel újdonságunk egy stílusos sapka, ami rögtön két hős előtt tiszteleg. Fekete oldalán a bosszúra szomjazó Punisher védjegye díszeleg, míg kifordítva Hell's Kitchen vörös megtorlója, Daredevil köszön vissza. Frank Castle és Matt Murdock rajongóinak egyaránt kiváló hidegűző választás.

Marvel - Punisher Gym Bag
 • Marvel - Punisher Gym Bag
új
Marvel - Punisher Gym Bag

Frank Castle rajongóknak címzett kincsek landoltak kínálatunkban, köztük egy az egyszerű, de nagyszerűbb tornazsák, ami Punisher közismert szimbólumával díszítve garantáltan a frászt hozza bármilyen rosszfiúra, aki keresztezi utadat.

Marvel - Spiderman Big Eyes T-Shirt
 • Marvel - Spiderman Big Eyes T-Shirt
új
Marvel - Spiderman Big Eyes T-Shirt

A Marvel-univerzum újabb kincse ragadt pókhálónkba. Ebben a hatalmas Pókember maszkkal díszített pólóban stílusosan tarthatod folyamatosan szemmel a gonosztevőket bármerre is járj.

Hírlevél