• Marvel Infinity War - Badges Gym Bag
 • Marvel Infinity War - Badges Gym Bag
 • Marvel Infinity War - Badges Gym Bag
 • Marvel Infinity War - Badges Gym Bag
marvel - logo

Marvel Infinity War - Badges Gym Bag

A Végtelen Háború legnagyobb hőseinek szimbólumaival díszített tornazsákunkban bőven elfér szuperhős kosztümöd, de akár edzőcuccod is. A Bosszúállók erejének persze a bevásárlás során, az iskolában, vagy a mindennapokban is hasznát veheted, úgyhogy ne habozz lecsapni erre az igazi Marvel rajongóknak készült újdonságra!

Hol kapható

Az összes itt bemutatott Good Loot termék megvásárolható az alábbi üzletekben. Ott találkozunk!

 • Konzolvilag
 • Media Markt
 • CD Galaxis
 • Konzolkiraly
 • PlatinumShop
 • Leet

Viseld büszkén minőségi termékeinket!

#goodloot

Termékeinket az Instagramon is megjelölheted a fenti hashtaggel!

Fedezd fel!
Hasonló termékek
Marvel - Avengers Assembly Vintage Game T-Shirt 1
 • Marvel - Avengers Assembly Vintage Game T-Shirt 2
Marvel - Avengers Assembly Vintage Game T-Shirt

Kedvenc Marvel szuperhőseid old school kiadásban. Stark persze kilóg a sorból, de pont ezt szeretjük benne. A Good Loot zsákmány után kutató, egyesült Bosszúállok pólója.

Marvel - Hulk Smash T-Shirt 1
 • Marvel - Hulk Smash T-Shirt 2
Marvel - Hulk Smash T-Shirt

A Marvel relikviák láttán még Dr. Banner sem tudja megőrizni a hidegvérét - erre a Hulk póló a legjobb példa.

Marvel - Avengers Infinity War T-Shirt 1
Marvel - Avengers Infinity War T-Shirt

Ez a póló kifejezetten a Bosszúállók következő kalandjának alkalmából készült. A Végtelen Háborúban egyetlen helyen gyűlnek össze kedvenc hőseid, ez a pillanat pedig megérdemli, hogy egy különleges pólón örökítsék meg.

Marvel - Avengers Infinity War The Hardest Choice T-Shirt 1
Marvel - Avengers Infinity War The Hardest Choice T-Shirt

Thanos Szörnyű! Thanos Kegyetlen! Thanos Őrült! Vajon jó ötlet egy pólóra tenni a világvége előhírnökének arcát? Naná! Kapd fel ezt a Marvel univerzum legveszélyesebb gonosztevőjét ábrázoló pólót, és érezd a belőle áradó erőt! #TeamThanos

Marvel - Spiderman Travel Mug 1
Marvel - Spiderman Travel Mug

Nem maradhat ki Marvel kínálatunkból ez a Pókemberes utazó bögre sem, ami készen áll bármilyen ital biztonságos tárolására, legyen az kávé, tea, vagy esetleg valami kicsit erősebb. 3,2,1…IDE VELE!

Marvel - Avengers Infinity War Heat Change Mug 1
Marvel - Avengers Infinity War Heat Change Mug

A Bosszúállók egyesített erővel indulnak Thanos ellen Marvel kollekciónk legújabb darabján. Ez a hőre változó mintázatú bögre számos titkot fed fel, ha felforrósodik a hangulat. Készen állsz rájuk?

Marvel - Avengers Key Covers
 • Marvel - Avengers Key Covers
Marvel - Avengers Key Covers

Tapasztalatból tudjuk, hogy a rajongóknak gyakran a legapróbb kincsek okozzák a legnagyobb örömöt. Legújabb Marvel relikviánkkal nem csak kulcsaidat jelölheted és óvhatod meg, de egyúttal bárhová magaddal viheted kedvenc szuperhőseid apró másait.

Marvel - Captain America Shield Mug
 • Marvel - Captain America Shield Mug
Marvel - Captain America Shield Mug

Steve Rogers ikonikus pajzsának kerámiából készült mása is megérkezett Marvel kollekciónkba. Ez a stílusos bögre garantáltan a segítségedre lesz hétköznapi küzdelmeid során, de ellenfeleidet legfeljebb káprázatos kinézetével képes ledönteni a lábáról, így inkább ne próbáld meg Amerika Kapitány módjára elhajítani. Talán nem olyan strapabíró, mint az eredeti, de elég jól bírja a hőt és akár 500 ml folyadékkal is elbír.

Marvel - Infinity Gauntlet Shaped Mug
 • Marvel - Infinity Gauntlet Shaped Mug
Marvel - Infinity Gauntlet Shaped Mug

A Marvel univerzumnak vannak olyan jellegzetes eszközei, amiknek minden rajongó gyűjteményében ott a helyük. Ezek közé tartozik a galaxis legpusztítóbb fegyvere, avagy Thanos Végtelen Kesztyűjének bögre mása is, ami arany színével, csillogó ékköveivel és 600 ml-es űrtartalmával garantáltan kiemelkedő darabja lesz kollekciódnak.

Marvel - Thor Hammer Keyring
 • Marvel - Thor Hammer Keyring
Marvel - Thor Hammer Keyring

Egy igazi isteni relikvia landolt a Good Loot kínálatában. Thor pörölyének kicsinyített másával mostantól bárhol veled lehet a villámlás istenének ereje, melynek elkészítése során kicsit módosítottuk a "csak az arra méltó emelheti meg" szabályt, hogy egy rajongó se maradjon Mjölnir nélkül.

Marvel - Spiderman Beanie
 • Marvel - Spiderman Beanie
Marvel - Spiderman Beanie

Téli Marvel kollekciónk új darabja ez a barátságos Pókember szimbólumával és maszkjával díszített sapka, rajta a képregények világának egyik legfontosabb idézetével, ami kétségtelenül megérdemli a megemlékezést: "A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Disney - Mickey Blinking Ladies T-Shirt 1
 • Disney - Mickey Blinking Ladies T-Shirt 2
Disney - Mickey Blinking Ladies T-Shirt

A Disney ikonikus karaktere, Mickey Mouse idén ünnepli 90. születésnapját, így úgy gondoltuk méltó módon köszöntjük mi is - egy sor neki szentelt relikviával. Első darabunk ez a hölgyeknek tervezett póló, amin Mickey jókedvűen kacsint bárkire, akivel csak találkozik.

Disney - Mickey Ladies T-Shirt 1
 • Disney - Mickey Ladies T-Shirt 2
Disney - Mickey Ladies T-Shirt

Disney kollekciónk legújabb darabja azoknak a hölgyeknek szól, akik szeretik az ártatlant játszani, ha kényelmetlen kérdéssel kerülnek szembe. Ez a póló szavak nélkül válaszol helyettük: Mickey arca és a "Ki...én?" felirat mindent elárul.

Borderlands 3 - Claptrap Keyring Plush
 • Borderlands 3 - Claptrap Keyring Plush
Borderlands 3 - Claptrap Keyring Plush

Hagyd, hogy Claptrap vezessen utadon a játékon belül és kívül egyaránt ezzel a hivatalos Borderlands 3 Claptrap kulcstartóval! Ennek a kétbalkezes robotról készült poliészter és pamut plüssnek minden gyűjteményben ott a helye, és remekül mutat a polcodon és kulcsaid mellett egyaránt!

Borderlands 3 - Collector's Pin Badge Set
 • Borderlands 3 - Collector's Pin Badge Set
Borderlands 3 - Collector's Pin Badge Set

Tina, Moxxi, Psycho és itt az egész banda! Még a legválogatósabb gyűjtők szeme is felcsillan ezt a kilenc rendkívüli minőségű és kidolgozottságú fém kitűzőt látva, amik ráadásul egy igazán ízléses dobozban érkeznek.

Hírlevél