• Marvel - Spiderman Comics T-Shirt 1
 • Marvel - Spiderman Comics T-Shirt 2
 • Marvel - Spiderman Comics T-Shirt 1
 • Marvel - Spiderman Comics T-Shirt 2
marvel - logo

Marvel - Spiderman Comics T-Shirt

A Marvel-univerzum egyik legkedveltebb szuperhősét, a csodálatos Pókembert jellegzetes pózában örökítettük meg legújabb pólónk elején, amivel olyan hatást kelt, mintha egyenesen a képregényből lépett volna elő.

Hol kapható

Az összes itt bemutatott Good Loot termék megvásárolható az alábbi üzletekben. Ott találkozunk!

 • Konzolvilag
 • Media Markt
 • CD Galaxis
 • Konzolkiraly
 • PlatinumShop

Viseld büszkén minőségi termékeinket!

#goodloot

Termékeinket az Instagramon is megjelölheted a fenti hashtaggel!

Fedezd fel!
Hasonló termékek
Marvel - Comics Retro Keychain

Úgy érzed, hasznát vennéd Amerika Kapitány pajzsának? Mert nálunk az is megvan. Tádááá! Egy kulcstartó a Marvel univerzumból, Steve Rogers stílusban.

Marvel - Comics Retro Cap

Melyik Bosszúálló a legepikusabb? Ez a kérdés némi töprengést igényel. Gondold csak végig, ne kapkodd el. Talán úton a boltba, mert van egy lenyűgöző szerkentyűnk a Marvel univerzumból a számodra. A sapka a Bosszúállók logójával és remek képregény témával a napellenzőn.

Marvel - Avengers Heroes Icons T-Shirt 1
 • Marvel - Avengers Heroes Icons T-Shirt 2
Marvel - Avengers Heroes Icons T-Shirt

A vérbeli rajongók számára van egy igazi különlegességünk: ez a Marvel póló képregényes popkultúra ikonokkal. Játssz velünk pajzs, sisak, ököl, kalapácsot és szerezd meg magadnak a zsákmányt. Neked ki a kedvenced?

Marvel - Comics T-Shirt 1
 • Marvel - Comics T-Shirt 2
Marvel - Comics T-Shirt

Kifejezetten a Marvel képregények hűséges olvasóinak készítettük ezt a pólót. Garantáltan nem téveszted majd el kínálatunkból. Ha a nagy M művei és a képregényhősök rajongója vagy, válaszolj a hívásra. Eljött a zsákmányolás ideje!

Marvel - Avengers Iron Man LED Torch 1
 • Marvel - Avengers Iron Man LED Torch 2
Marvel - Avengers Iron Man LED Torch

Mielőtt felvennéd Vasember páncélruhádat, van számodra egy Marvel-es apróságunk. Teljesen olyan, mint az eredeti: ez egy miniatűr zseblámpa Tony Stark-tól. Ba Dum Tsss!

Marvel - Avengers Heat Reveal Mug 1
 • Marvel - Avengers Heat Reveal Mug 2
Marvel - Avengers Heat Reveal Mug

Bosszúállók, gyülekező! Ó, csak azért hívtalak össze benneteket, mert lett egy új relikviánk a Marvel Univerzumból. Elég menő, embertelenül menő, elpusztíthatatlan…na jó, azért nem, de még így is elég Bosszúállós. Két arca van. Minimum. Pont mint Tony Stark-nak.

Marvel - Avengers Infinity War T-Shirt 1
Marvel - Avengers Infinity War T-Shirt

Ez a póló kifejezetten a Bosszúállók következő kalandjának alkalmából készült. A Végtelen Háborúban egyetlen helyen gyűlnek össze kedvenc hőseid, ez a pillanat pedig megérdemli, hogy egy különleges pólón örökítsék meg.

Marvel - Avengers Infinity War The Hardest Choice T-Shirt 1
Marvel - Avengers Infinity War The Hardest Choice T-Shirt

Thanos Szörnyű! Thanos Kegyetlen! Thanos Őrült! Vajon jó ötlet egy pólóra tenni a világvége előhírnökének arcát? Naná! Kapd fel ezt a Marvel univerzum legveszélyesebb gonosztevőjét ábrázoló pólót, és érezd a belőle áradó erőt! #TeamThanos

Marvel - Endgame Gauntlet T-Shirt 1
 • Marvel - Endgame Gauntlet T-Shirt 2
Marvel - Endgame Gauntlet T-Shirt

A Marvel-univerzum egyik legpusztítóbb eszköze egy pólóként bővíti tovább Végjáték kollekciónkat. A Végtelen Kesztyű egyenesen a rajongókra szegezi hat veszedelmes kövét, hívogató erejüknek pedig nehéz ellenállni. Thanos aranyozott vasökle csak úgy sugárzik az erőtől és energiától a fekete háttér előtt, amit a festményszerű stílus még egyedibbé tesz. Ha mindez nem lenne elég, a minta részletességétől garantáltan leesik az állad, ahogy a fém karcolásai és a vászon törései párosulnak a festékfoltokkal és színes ecsethúzásokkal.

Marvel - Endgame Iron Man T-Shirt 1
 • Marvel - Endgame Iron Man T-Shirt 2
Marvel - Endgame Iron Man T-Shirt

A Bosszúállók: Végjáték tele van drámai pillanatokkal. Az emberiségnek áldozatokat kell hoznia a túléléshez, amivel a Marvel-univerzum rajongóinak is szembe kell néznie. A képregények azonban megtanították, hogy a szuperhősök világában semmi sem visszafordíthatatlan. Mindig van remény a visszatérésre. Kollekciónk legújabb darabját Tony Stark törött sisakja díszíti, azonban ne hagyd, hogy megtévesszen a kép sötét színvilága és az elesett hős ábrázolása. Ez nem egy kegytárgy, hanem egy fontos üzenet a Marvel rajongóknak. Az élet nagy igazsága Vasembertől, miszerint a vég is az utazás része.

Borderlands 3 - Claptrap Keyring Plush
 • Borderlands 3 - Claptrap Keyring Plush
Borderlands 3 - Claptrap Keyring Plush

Hagyd, hogy Claptrap vezessen utadon a játékon belül és kívül egyaránt ezzel a hivatalos Borderlands 3 Claptrap kulcstartóval! Ennek a kétbalkezes robotról készült poliészter és pamut plüssnek minden gyűjteményben ott a helye, és remekül mutat a polcodon és kulcsaid mellett egyaránt!

Marvel - Comics Neck Gaiter
 • Marvel - Comics Neck Gaiter
új
Marvel - Comics Neck Gaiter

Marvel kollekciónk fekete-fehér retro nyakmelegítője tökéletes kiegészítő a didergető őszi-téli napokra. Nem csak felmelegít, de tele van izgalmas apró részletekkel, amiket nem csak te, de minden szembejövő képregényrajongó is biztosan értékelni fog.

Marvel - Punisher Doubleside Beanie
 • Marvel - Punisher Doubleside Beanie
új
Marvel - Punisher Doubleside Beanie

Legfrissebb Marvel újdonságunk egy stílusos sapka, ami rögtön két hős előtt tiszteleg. Fekete oldalán a bosszúra szomjazó Punisher védjegye díszeleg, míg kifordítva Hell's Kitchen vörös megtorlója, Daredevil köszön vissza. Frank Castle és Matt Murdock rajongóinak egyaránt kiváló hidegűző választás.

Marvel - Punisher Gym Bag
 • Marvel - Punisher Gym Bag
új
Marvel - Punisher Gym Bag

Frank Castle rajongóknak címzett kincsek landoltak kínálatunkban, köztük egy az egyszerű, de nagyszerűbb tornazsák, ami Punisher közismert szimbólumával díszítve garantáltan a frászt hozza bármilyen rosszfiúra, aki keresztezi utadat.

Marvel - Spiderman Big Eyes T-Shirt
 • Marvel - Spiderman Big Eyes T-Shirt
új
Marvel - Spiderman Big Eyes T-Shirt

A Marvel-univerzum újabb kincse ragadt pókhálónkba. Ebben a hatalmas Pókember maszkkal díszített pólóban stílusosan tarthatod folyamatosan szemmel a gonosztevőket bármerre is járj.

Marvel - Punisher Neck Gaiter
 • Marvel - Punisher Neck Gaiter
új
Marvel - Punisher Neck Gaiter

Frank Castle is betört kínálatunkba és elfoglalta méltó helyét Marvel kollekciónkban. A számára dedikált darabokat rögtön felismerheted az ikonikus Punisher koponyáról, mint például ezt a minimalista nyaksálat, amivel nem csak kitűnhetsz a tömegből és kivívhatod környezeted tiszteletét, de a csípős őszi/téli időt is stílusosan verheted vissza.

Hírlevél