új
 • Pac-Man - Bottle Opener 1
 • Pac-Man - Bottle Opener 2
 • Pac-Man - Bottle Opener 1
 • Pac-Man - Bottle Opener 2
Geek's Heaven

Pac-Man - Bottle Opener

Az örökké éhes Pac-Man máig sokak kedvence - ahogy nekünk is. Ezt az ikonikus karaktert mostantól bárhová magaddal viheted legújabb Pac-Man sörnyitónkkal, ami ellen esélye sincs az útjába akadó kupakoknak, no meg a szellemeknek.

Hol kapható

Az összes itt bemutatott Good Loot termék megvásárolható az alábbi üzletekben. Ott találkozunk!

 • Konzolvilag
 • Media Markt
 • CD Galaxis
 • Konzolkiraly
 • PlatinumShop

Viseld büszkén minőségi termékeinket!

#goodloot

Termékeinket az Instagramon is megjelölheted a fenti hashtaggel!

Fedezd fel!
Hasonló termékek
Star Wars - Han Solo Keyring 1
 • Star Wars - Han Solo Keyring 2
Star Wars - Han Solo Keyring

Ha Han Solo-t választod a kulcsaid oldalán remekül fog szórakozni - de szorítunk, nehogy úgy végezd mint ő.

Marvel - Spiderman Travel Mug 1
Marvel - Spiderman Travel Mug

Nem maradhat ki Marvel kínálatunkból ez a Pókemberes utazó bögre sem, ami készen áll bármilyen ital biztonságos tárolására, legyen az kávé, tea, vagy esetleg valami kicsit erősebb. 3,2,1…IDE VELE!

Pac-Man - Arcade Shaped Mug 1
Pac-Man - Arcade Shaped Mug

Egy Pac-Man árkád gép is utat talált kínálatunkba! Ez persze nem egy hétköznapi replika, hanem egy páratlan bögre a játékosoknak és a '80-as éveket idéző relikviák kedvelőinek. Kortyolj egyet a videojáték történelmének felejthetetlen darabjából!

Pac-Man - Heat Change Mug 1
 • Pac-Man - Heat Change Mug 2
Pac-Man - Heat Change Mug

Itt van Pac-Man! Ki emlékszik rá? Ki játszott vele? Kinek hiányzik? A pixeles sárga gömböc rajongói számára új darabbal bővítettük kínálatunkat: egy hőre változó mintázatú bögrével. Töltsd tele és eredj Pinky, Inky, Blinky és Clyde nyomába!

World of Tanks - Logo Keychain
 • World of Tanks - Logo Keychain
World of Tanks - Logo Keychain

Ez a World of Tanks logóval ellátott egyedi kulcstartó tökéletesen tükrözi tulajdonosa tankok iránti szenvedélyét. Mutasd meg elhivatottságod a páncélozott harckocsik közösségének és zsákold be ezt a legelszántabb rajongóknak készült relikviát.

World of Tanks - Front Logo T-Shirt
 • World of Tanks - Front Logo T-Shirt
World of Tanks - Front Logo T-Shirt

Kollekciónk legújabb darabja az egyszerűség erejével csap le a harcedzett World of Tanks rajongókra. Ebben a diszkrét lánctalp lenyomatokkal és a játék logójával díszített, gyönyörű pólóban garantált a győzelem!

Disney - Mickey Beanie
Disney - Mickey Beanie

Egy kihagyhatatlan, Mickey fülekkel ellátott sapkával bővült kínálatunk, ami kötelező darab minden Disney rajongó számára - különösen a téli mínuszokban. Védekezz a hideg ellen és közben mutasd ki a varázslatos univerzum iránti rajongásod!

Pac-Man - Ankle Socks 1
 • Pac-Man - Ankle Socks 2
új
Pac-Man - Ankle Socks

A '80-as évek játéktermi ikonja, a szellemek elől menekülő - vagy éppen őket üldöző - Pac-Man a mai napig hatalmas népszerűségnek örvend, így természetes kínálatunkból sem hiányozhat. A kielégíthetetlen étvágyú sárga gömböc, valamint Blinky, Pinky, Inky és Clyde ezúttal egy stílusos bokazoknin folytatja klasszikus macska-egér játékát.

Pac-Man - Arcade Keyring 1
 • Pac-Man - Arcade Keyring 2
új
Pac-Man - Arcade Keyring

Pac-Man a szórakoztatóipar legendás alakja, aki az évek során olyan platformokon is tiszteletét tette, mint az Atari, Commodore, Game Boy és PC. Legújabb relikviánk visszanyúlik egészen a sárga gömböc gyökereihez: a játéktermekbe. Összes jellegzetes díszítésével ennek az apró Pac-Man árkád játékgépnek minden rajongó gyűjteményében ott a helye, amit méretének köszönhetően akár magával is vihet bárhová.

Space Invaders - Arcade Keyring 1
 • Space Invaders - Arcade Keyring 2
új
Space Invaders - Arcade Keyring

Legújabb relikviánk visszarepít a '70-es évekbe. Idézd fel, hogyan ritkítottad űrhajóddal az űrlények sorait a játékteremben az eredeti Space Invaders árkád játékgép hű másolatával, ami zsebedben is elfér!

Harry Potter - Light Up Keyring 1
 • Harry Potter - Light Up Keyring 2
új
Harry Potter - Light Up Keyring

Legújabb szerzeményünkkel bárhová elkísér a Harry Potter-univerzum varázsa, legyél boszorkány, varázsló vagy akár mugli. Tedd rá kulcstartódra ezt a különleges főzetet tartalmazó palackot, és szükség esetén nyomd le a kupakját, hogy fényt varázsolj a legnagyobb sötétségbe is! Vigyázz, a dementorok ellen nem hatásos.

Pac-Man - Gym Bag 1
 • Pac-Man - Gym Bag 2
új
Pac-Man - Gym Bag

Vannak videojátékok, amiket senkinek sem kell bemutatnunk, ilyen a híres Pac-Man is bekebelezésre váró pöttyök és szellemek tarkította útvesztőjével. Kínálatunkban számos neki szentelt fantasztikus relikviát találsz, mint ez az eredeti pályát ábrázoló tornazsák, aminek láttán garantáltan felcsendülnek a fejedben a felejthetetlen hanghatások, ahogy a sárga gömböc üldözőivel a nyomában igyekszik minél több pontot felfalni.

Pac-Man - Standby T-Shirt 1
 • Pac-Man - Standby T-Shirt 2
új
Pac-Man - Standby T-Shirt

A 1980-as évek kultikus jelensége, Pac-Man most egy színes pólóval idézi fel a felejthetetlen árkád klasszikushoz fűződő emlékeidet, rajta a közted és a világrekord között álló egyetlen akadállyal Blinky, Pinky, Inky és Clyde személyében.

Pac-Man - Vintage Baseball Cap 1
 • Pac-Man - Vintage Baseball Cap 2
új
Pac-Man - Vintage Baseball Cap

A legendás ikon, Pac-Man nagy szerepet játszott sokak gyerekkorában, valamint a videojátékok történetében egyaránt, így bőven kiérdemelt egy újabb neki szentelt relikviát kollekciónkban, ami ezúttal egy stílusosan koptatott sapka a négy őt üldöző szellemmel, valamint a sokat látott GAME OVER felirattal díszítve.

Hírlevél