• Pac-Man - Maze T-Shirt 1
 • Pac-Man - Maze T-Shirt 2
 • Pac-Man - Maze T-Shirt 1
 • Pac-Man - Maze T-Shirt 2
Geek's Heaven

Pac-Man - Maze T-Shirt

Pac-Man hatalmas hatást gyakorolt a popkultúrára és a virtuális szórakoztatóiparra egyaránt. A '80-es évek slágerjátéka most új otthonra talált a Good Loot kínálatában, ahol számos hivatalos rajongói tárgy formájában köszön vissza, melyek közül kifejezetten kötelező darab ez a póló, ami épp a pontok hajszolása közben örökíti meg Pac-Man-t, nyomában a szellemekkel.

Hol kapható

Az összes itt bemutatott Good Loot termék megvásárolható az alábbi üzletekben. Ott találkozunk!

 • Konzolvilag
 • Media Markt
 • CD Galaxis
 • Konzolkiraly
 • PlatinumShop
 • Leet

Viseld büszkén minőségi termékeinket!

#goodloot

Termékeinket az Instagramon is megjelölheted a fenti hashtaggel!

Fedezd fel!
Hasonló termékek
Disney - Mickey Ladies T-Shirt 1
 • Disney - Mickey Ladies T-Shirt 2
Disney - Mickey Ladies T-Shirt

Disney kollekciónk legújabb darabja azoknak a hölgyeknek szól, akik szeretik az ártatlant játszani, ha kényelmetlen kérdéssel kerülnek szembe. Ez a póló szavak nélkül válaszol helyettük: Mickey arca és a "Ki...én?" felirat mindent elárul.

Fallout - Charisma T-Shirt 1
 • Fallout - Charisma T-Shirt 2
Fallout - Charisma T-Shirt

A retro-futurisztikus világáról és magával ragadó történetéről ismert Fallout sok izgalmas játékórát tartogató kalandjaival már rengeteg játékos szívét elrabolta. Új Vault-Boy mintázatú pólónk minden rajongó számára egyértelmű üzenetet küld: a Vault-Tec a te közreműködésedre is számít. Játssz, zsákmányolj és toborozz még több bajtársat!

Fallout - Hard Work T-Shirt 1
 • Fallout - Hard Work T-Shirt 2
Fallout - Hard Work T-Shirt

Az Egyesült Államok alternatív története az atom korszak fejlődésével a háttérben? Üdvözlünk a Fallout világában! Kincseink között találtunk néhány igazi finomságot a sorozat rajongóinak, köztük ezt a Vault-Tec szponzorálta pólót, amin a cég virtuális ikonja, Vault-Boy hirdeti a kemény munka örömeit és fontosságát. Dolgozz te is teljes erőbedobással és meglesz a jutalmad a posztapokaliptikus világban!

Fallout - Propaganda T-Shirt 1
 • Fallout - Propaganda T-Shirt 2
Fallout - Propaganda T-Shirt

A Fallout sorozat az '50-es évek Amerikáját idéző, posztapokaliptikus világával és hangulatával könnyedén beszippantja az embert. Bunkerünkben számos a szériának szentelt kincset találhatsz, köztük ezt a negyedik rész ihlette pólót, ami az elején elterülő propaganda poszterrel radioaktív kollekciónk igazi ékköve. A fekete özvegy készen áll, hogy lecsapjon.

Marvel - Endgame Gauntlet T-Shirt 1
 • Marvel - Endgame Gauntlet T-Shirt 2
Marvel - Endgame Gauntlet T-Shirt

A Marvel-univerzum egyik legpusztítóbb eszköze egy pólóként bővíti tovább Végjáték kollekciónkat. A Végtelen Kesztyű egyenesen a rajongókra szegezi hat veszedelmes kövét, hívogató erejüknek pedig nehéz ellenállni. Thanos aranyozott vasökle csak úgy sugárzik az erőtől és energiától a fekete háttér előtt, amit a festményszerű stílus még egyedibbé tesz. Ha mindez nem lenne elég, a minta részletességétől garantáltan leesik az állad, ahogy a fém karcolásai és a vászon törései párosulnak a festékfoltokkal és színes ecsethúzásokkal.

Marvel - Endgame Icons T-Shirt 1
 • Marvel - Endgame Icons T-Shirt 2
Marvel - Endgame Icons T-Shirt

A Végjátékban teljesen felborultak a Marvel-univerzum erőviszonyai. A rajongók valószínűleg nem örülnek kedvenc hőseik Thanos jóvoltából való eltűnésének, abban viszont biztosan mind egyetértenek, hogy kötelességünk emléket állítani az emberiség megmentőinek. A legnagyobb Marvel hősöket jelképező színes ikonok büszkén gyűrűznek a Bosszúállók szimbóluma köré ezen a vagány pólón, ami az emberiség történetének legnagyobb háborújára emlékeztet.

Marvel - Endgame Iron Man T-Shirt 1
 • Marvel - Endgame Iron Man T-Shirt 2
Marvel - Endgame Iron Man T-Shirt

A Bosszúállók: Végjáték tele van drámai pillanatokkal. Az emberiségnek áldozatokat kell hoznia a túléléshez, amivel a Marvel-univerzum rajongóinak is szembe kell néznie. A képregények azonban megtanították, hogy a szuperhősök világában semmi sem visszafordíthatatlan. Mindig van remény a visszatérésre. Kollekciónk legújabb darabját Tony Stark törött sisakja díszíti, azonban ne hagyd, hogy megtévesszen a kép sötét színvilága és az elesett hős ábrázolása. Ez nem egy kegytárgy, hanem egy fontos üzenet a Marvel rajongóknak. Az élet nagy igazsága Vasembertől, miszerint a vég is az utazás része.

Atari - Gym Bag 1
 • Atari - Gym Bag 2
Atari - Gym Bag

A virtuális világ történelmét meghatározó, ikonikus Atari márka születésének története egészen 1972-ig nyúlik vissza. Most kevesebb, mint 50 évvel később végre elhalmozhatod magad a számítógépes cégóriásnak szentelt relikviákkal, így többek között ezzel a legendás Atari logóval díszített, 43 x 35 cm méretű tornazsákkal, amiben bőven elférnek további zsákmányaid.

Pac-Man - Gym Bag 1
 • Pac-Man - Gym Bag 2
Pac-Man - Gym Bag

Vannak videojátékok, amiket senkinek sem kell bemutatnunk, ilyen a híres Pac-Man is bekebelezésre váró pöttyök és szellemek tarkította útvesztőjével. Kínálatunkban számos neki szentelt fantasztikus relikviát találsz, mint ez az eredeti pályát ábrázoló tornazsák, aminek láttán garantáltan felcsendülnek a fejedben a felejthetetlen hanghatások, ahogy a sárga gömböc üldözőivel a nyomában igyekszik minél több pontot felfalni.

Pac-Man - Standby T-Shirt 1
 • Pac-Man - Standby T-Shirt 2
Pac-Man - Standby T-Shirt

A 1980-as évek kultikus jelensége, Pac-Man most egy színes pólóval idézi fel a felejthetetlen árkád klasszikushoz fűződő emlékeidet, rajta a közted és a világrekord között álló egyetlen akadállyal Blinky, Pinky, Inky és Clyde személyében.

Pac-Man - Vintage Baseball Cap 1
 • Pac-Man - Vintage Baseball Cap 2
Pac-Man - Vintage Baseball Cap

A legendás ikon, Pac-Man nagy szerepet játszott sokak gyerekkorában, valamint a videojátékok történetében egyaránt, így bőven kiérdemelt egy újabb neki szentelt relikviát kollekciónkban, ami ezúttal egy stílusosan koptatott sapka a négy őt üldöző szellemmel, valamint a sokat látott GAME OVER felirattal díszítve.

Borderlands 3 - Vault 3D Keychain
 • Borderlands 3 - Vault 3D Keychain
Borderlands 3 - Vault 3D Keyring

Vágd zsebre ezt a hivatalos Borderlands 3 Vault fém kulcstartót, ami 5 cm-es méretével remekül fog mutatni kulcsaid mellett, vagy akár hátizsákodon lógva, és gyűjteményednek is kiemelkedő darabja lesz!

Borderlands 3 - Collector's Pin Badge Set
 • Borderlands 3 - Collector's Pin Badge Set
Borderlands 3 - Collector's Pin Badge Set

Tina, Moxxi, Psycho és itt az egész banda! Még a legválogatósabb gyűjtők szeme is felcsillan ezt a kilenc rendkívüli minőségű és kidolgozottságú fém kitűzőt látva, amik ráadásul egy igazán ízléses dobozban érkeznek.

Harry Potter - Cauldron Mug
 • Harry Potter - Cauldron Mug
új
Harry Potter - Cauldron Mug

Hozd el otthonodba Harry Potter varázslatos világát ezzel az üst formájú, Roxfort emblémával díszített bögrével, amiből stílusosan szürcsölheted reggeli kávéd, vagy akár frissen kikevert bájitalod!

Hírlevél