ajánlott
Star Wars gadżety

Star Wars - Comic Style Snapback with Metal Plate Logo

Fantasztikus sapka a Star Wars gyűjteményből képregény stílusban. Ez nem evilági tárgy – ódivatú és modern egyszerre. Személyesen kell látnod, vagy még inkább megszerezned magadnak.

Hol kapható

Az összes itt bemutatott Good Loot termék megvásárolható az alábbi üzletekben. Ott találkozunk!

 • Konzolvilag
 • Media Markt
 • CD Galaxis
 • Konzolkiraly
 • PlatinumShop
 • Leet
 • konzol-studio

Viseld büszkén minőségi termékeinket!

#goodloot

Termékeinket az Instagramon is megjelölheted a fenti hashtaggel!

Fedezd fel!
Hasonló termékek
Star Wars - Darth Vader Cape Socks 1
 • Star Wars - Darth Vader Cape Socks 2
Star Wars - Darth Vader Cape Socks

Miután magadra öltöd ezt a Darth Vader zoknit, valószínűleg rögtön megérzed a Sötét oldal ellenállhatatlan vonzerejét, és a Birodalmi induló ütemére lépkedsz. De úgy érezzük, megéri a kockázatot. Lehet, hogy segítenek felfedezni igazi énedet?

Star Wars - Snapback Cap 1
 • Star Wars - Snapback Cap 2
Star Wars - Snapback Cap

Nem mindenkinek áll olyan jól a fekete sisak, mint Vadernek. Ha valami kevésbé tolakodót szeretnél a fejedre, ez a sapka jó választás lehet.

Star Wars - Millennium Falcon Keychain 1
 • Star Wars - Millennium Falcon Keychain 2
Star Wars - Millennium Falcon Keychain

Kéne egy saját zseb-Millennium Falcon? Minden rajongó ilyen kincsről álmodik. Na jó, majdnem mindegyik. Akik akarnak saját, zsebben hordható halálcsillagot, azoktól még egy kis türelmet kérünk.

Star Wars - Han Solo Vintage Rock Poster 1
 • Star Wars - Han Solo Vintage Rock Poster 2
Star Wars - Han Solo Vintage Rock Poster

Han Solo, klasszikus rock stílusban. Yoda mester! Ez pazar! Pop-art dizájn, Harrison Ford csalafinta képe, a Millennium Falcon – egy termék, amiért egyformán lelkesedhetnek a rajongók az Erő mindkét oldalán.

Star Wars - Kylo Ren Red Lines 1
 • Star Wars - Kylo Ren Red Lines 2
Star Wars - Kylo Ren Red Lines

Ezt a pólót a Star Wars legújabb epizódja ihlette. Ha benned is megébredt az Erő és úgy érzed, vannak még rejtett tartalékok a kajla Kylóban (még szép, ilyen pedigrével…), ez kell neked. #TeamKyloRen

Star Wars - Nappy Star Wars 1
 • Star Wars - Nappy Star Wars 2
Star Wars - Nappy Star Wars

Klasszikus! Star Trek rajongóknak is remek ajándék. De komolyan: okvetlenül írd meg nekünk, ha valakitől így kapod meg! Fotókkal még jobb lenne. A legtutibb reakciókért árkedvezmény jár.

Star Wars - Troop Leader 1
 • Star Wars - Troop Leader 2
Star Wars - Troop Leader

A rohamosztagos a Star Wars fanok – ifjak és vének, kicsik és nagyok – örök kedvence. Ismerünk embereket, akik rohamosztagosos pólót hordanak, pedig egyetlen filmet sem láttak végig (rólad van szó, Adam). Ezek a pólók a rajongóknak is nagyon betaláltak. (Pedig a rohamosztagosok híresen rossz céllövők).

Star Wars - Stormtrooper Bottle Opener

Most legyen mottónk a „jó dolgok kis csomagokban érkeznek”. Egy kulcstartó + sörnyitó + rohamosztagos, azaz az ideális rajongói tárgy. A Star Wars és az ivás rajongói el lesznek ragadtatva.

Star Wars - BB8 Ice Mould

Tervezel egy Star Wars-témájú bulit? Valószínűleg megvan itt minden, amire szükséged lehet. Kezdjük a BB8 alakú jégkockatartóval. Valakinek volt egy igazán remek ötlete!

Star Wars - Straws

Egy ital Darth Vader stílusában vagy egy koktél à la rohamosztagos? A Star Wars univerzum egy újabb cuccának köszönhetően választhatod mindkettőt, és jó benyomást tehetsz rajongótársaidra. 3, 2, 1, csapj le rá!

Star Wars - Sound Mug

Star Wars hangos bögre. Ivás közben a kedvenc univerzumod karaktereinek hangja vesz körül. A bögréből felcsendülhet R2-D2, Chewbacca, Yoda, a fénykard és C-3PO hangja. De vigyázz! R2-D2-val ellentétben ehhez elemekre van szükség!

Star Wars - TIE-F T-Shirt 1
 • Star Wars - TIE-F T-Shirt 2
Star Wars - TIE-F T-Shirt

A TIE vadászgép aranyszínű változata Star Wars kollekciónk legújabb darabja. Szárnyai a Birodalom büszkeségétől ragyognak és a galaktikus polgárháborút hirdetik. Ideje szembenézned vele és megszerezned a gyűjteményedbe!

Batman - Heat Change Mug 1
 • Batman - Heat Change Mug 2
Batman - Heat Change Mug

Ez a bögre DC kollekciónkból garantáltan elnyeri majd a fekete köpenyes hős rajongóinak tetszését. Tavaszi kollekciónk Batbögréje minden évszakban jó szolgálatot tesz tulajdonosának. A legjobban - lehetőleg forró - kávéval teletöltve mutat. Próbáld ki és ismerd meg Batman igazi arcát!