• Star Wars - Comics T-Shirt 1
 • Star Wars - Comics T-Shirt 2
 • Star Wars - Comics T-Shirt 1
 • Star Wars - Comics T-Shirt 2
Star Wars gadżety

Star Wars - Comics T-Shirt

Nem tudunk betelni Star Wars kollekciónk képregény stílusú darabjaival, így legújabb pólónkkal sem, ami az eredeti trilógia gyöngyszemeinek állít emléket. Az apró színes elemek és képregény panelek kiváló összhangja mellett a póló mellkasán mintha egy felirat rajzolódna ki. Vajon mi lehet az?

Hol kapható

Az összes itt bemutatott Good Loot termék megvásárolható az alábbi üzletekben. Ott találkozunk!

 • Konzolvilag
 • Media Markt
 • CD Galaxis
 • Konzolkiraly
 • PlatinumShop

Viseld büszkén minőségi termékeinket!

#goodloot

Termékeinket az Instagramon is megjelölheted a fenti hashtaggel!

Fedezd fel!
Hasonló termékek
Star Wars - Nappy Star Wars 1
 • Star Wars - Nappy Star Wars 2
Star Wars - Nappy Star Wars

Klasszikus! Star Trek rajongóknak is remek ajándék. De komolyan: okvetlenül írd meg nekünk, ha valakitől így kapod meg! Fotókkal még jobb lenne. A legtutibb reakciókért árkedvezmény jár.

Star Wars - Vader DTG Black

Lord Vadernek, a milliók által szeretett sötét karakternek még egy pólót kellett dedikálnunk az arzenálunkban. Ez a póló a gyűjteményünk ékessége, a hab a tortán, a cseresznye a tetején, a hangszintetizátor a sisakban! Ezért két változatban is kapható: fekete és… nem fekete.

Star Wars - Black Scarf With White Galactic Empire Logo 1
 • Star Wars - Black Scarf With White Galactic Empire Logo 2
Star Wars - Black Scarf With White Galactic Empire Logo

A Star Wars ihlette tárgyak áradatában találsz néhány sapkát. Úgyhogy be kellene dobnunk valamit, ami kiegészíti őket. Itt egy sál a Galaktikus Birodalom logójával. Mint látható, itt a Good Lootnál mi tényleg felkészültünk a télre. A galaktikus fajtára.

Star Wars - Imperial and Rebel Leaders Fan Socks Set 1
 • Star Wars - Imperial and Rebel Leaders Fan Socks Set 2
Star Wars - Imperial and Rebel Leaders Fan Socks Set

Te döntöd el, hogy a hatalom melyik oldalát képviseled! Nehéz választás, ugye?

Star Wars - Japan Style Snapback 1
Star Wars - Japan Style Snapback

Szeretjük a nem egyértelmű, titkos, csupán a beavatottak számára érthető üzeneteket - különösen ha rajongói relikviákról van szó. Tavaszi kollekciónk új darabjaként sikerült elhoznunk neked ezt a briliáns sapkát a Star Wars univerzumból, aminek elejét a saga címe díszíti japán nyelven.

Star Wars - BB8 Projection Torch
 • Star Wars - BB8 Projection Torch
Star Wars - BB8 Projection Torch

A galaxis legújabb mókás és praktikus kiegészítője ez a Star Wars logót kivetítő zseblámpa, ami a legutóbbi Star Wars epizód jegyében a bármilyen terepen sebesen gördülő droid, BB8 külsejét kapta. Ki tudja, talán még Luke Skywalker rejtekhelyének térképét is képes kivetíteni....bár ilyen dolgok csak a filmekben történnek.

Star Wars - Drinking Glasses
 • Star Wars - Drinking Glasses
Star Wars - Drinking Glasses

Ez a rajongói csomag két 300 ml-es üvegpoharat tartalmaz, melyek X-szárnyú és rohamosztagos mintáikkal garantáltan feldobják minden italodat.

Star Wars - Winter Hat
Star Wars - Winter Hat

Ezzel a fülvédővel ellátott sapkával te is beállhatsz a birodalmiak közé. Vastag anyagának és kialakításának köszönhetően még a Hoth bolygó fagyos vidékein is tökéletes védelmet nyújt, elején pedig ott díszeleg az egész galaxist uraló Birodalom szimbóluma.

Pac-Man - Arcade Keyring 1
 • Pac-Man - Arcade Keyring 2
Pac-Man - Arcade Keyring

Pac-Man a szórakoztatóipar legendás alakja, aki az évek során olyan platformokon is tiszteletét tette, mint az Atari, Commodore, Game Boy és PC. Legújabb relikviánk visszanyúlik egészen a sárga gömböc gyökereihez: a játéktermekbe. Összes jellegzetes díszítésével ennek az apró Pac-Man árkád játékgépnek minden rajongó gyűjteményében ott a helye, amit méretének köszönhetően akár magával is vihet bárhová.

Star Wars - Fuzzy Logo Ladies T-Shirt
 • Star Wars - Fuzzy Logo Ladies T-Shirt
új
Star Wars - Fuzzy Logo Ladies T-Shirt

Egy igazán rejtélyes Star Wars relikvia érkezett raktárunkba egy messzi messzi galaxisból. Nem tudjuk pontosan kitől jött és miből készülhetett, de a Star Wars logót borító kusza szőr kísértetiesen ismerős, a címkén szereplő Chewie felirat pedig felettébb gyanús. Mindenesetre, ha egy stílusos és puha felsőre vágysz, ez a póló tökéletes választás.

Star Wars - Kylo Ren Helmet T-Shirt
új
Star Wars - Kylo Ren Helmet T-Shirt

Vajon Vader leszármazottja megtalálja magában a jóságot? Kylo Ren szerepére a Star Wars-univerzumban végre fény derül a kilencedik filmben , de Ben Solo titkainak felfedése helyett inkább mutatunk egy igazán ütős darabot. Viseld magadon Kylo Ren a Sötét oldal és a Birodalom erejét sugárzó sisakját legújabb pólónkkal!

Star Wars - Stormtrooper Squad T-Shirt
 • Star Wars - Stormtrooper Squad T-Shirt
új
Star Wars - Stormtrooper Squad T-Shirt

Újabb birodalmi rohamosztagosok törtek be kínálatunkba, ezúttal azonban a Sötét oldal színei helyett egy igazán üde árnyalattal, amin még jobban kitűnik a Star Wars-univerzum ikonikus katonáinak fehér páncélruhája.

Star Wars - The Power of the Dark Side T-Shirt
 • Star Wars - The Power of the Dark Side T-Shirt
új
Star Wars - The Power of the Dark Side T-Shirt

Az Erő Sötét oldala megújult erővel emelkedik fel a kilencedik Star Wars filmben, melynek tiszteletére egy igazán különleges pólóval készültünk. Vigyázz, mert ez a Kylo Ren mintával és kapucnival kiegészített darab végtelenül csábító választássá teszi a Sötét oldalt!

Star Wars - Trooper Mask Long Sleeve T-Shirt
 • Star Wars - Trooper Mask Long Sleeve T-Shirt
új
Star Wars - Trooper Mask Long Sleeve T-Shirt

A szereplők jönnek és mennek, de a Star Wars-univerzum legikonikusabb szereplői, a Birodalom névtelen rohamosztagosai mindig ott sorakoznak rendületlenül a filmekben. Felejthetetlen páncélzatuk sisakja ezúttal egy hosszúujjú pólón köszön vissza, amit bűn lenne kihagyni!

Hírlevél