• Star Wars - Drinking Glasses
 • Star Wars - Drinking Glasses
 • Star Wars - Drinking Glasses
 • Star Wars - Drinking Glasses
Star Wars gadżety

Star Wars - Drinking Glasses

Ez a rajongói csomag két 300 ml-es üvegpoharat tartalmaz, melyek X-szárnyú és rohamosztagos mintáikkal garantáltan feldobják minden italodat.

Hol kapható

Az összes itt bemutatott Good Loot termék megvásárolható az alábbi üzletekben. Ott találkozunk!

 • Konzolvilag
 • Media Markt
 • CD Galaxis
 • Konzolkiraly
 • PlatinumShop
 • Leet

Viseld büszkén minőségi termékeinket!

#goodloot

Termékeinket az Instagramon is megjelölheted a fenti hashtaggel!

Fedezd fel!
Hasonló termékek
Star Wars - Kylo Ren Red Lines 1
 • Star Wars - Kylo Ren Red Lines 2
Star Wars - Kylo Ren Red Lines

Ezt a pólót a Star Wars legújabb epizódja ihlette. Ha benned is megébredt az Erő és úgy érzed, vannak még rejtett tartalékok a kajla Kylóban (még szép, ilyen pedigrével…), ez kell neked. #TeamKyloRen

WH40K - Astra Militarum combat cap 1
 • WH40K - Astra Militarum combat cap 2
WH40K - Astra Militarum combat cap

Az Astra Militarum sapka a fejtető irányába bővíti Warhammer 40k kollekciónkat. A dizájn erősíti a harci szellemet, és garantáltan győzelemsorozathoz vezet – úgy a játékban, mint a való életben.

Star Wars - Yoda Sweatshirt 1
 • Star Wars - Yoda Sweatshirt 2
Star Wars - Yoda Sweatshirt

Ha támogatód a pivot szintaxis, nagy hatalom van benned, bár nem feltűnően nagy teljesítmény, de talán ez a legmegfelelőbb eszköz a számodra. Pulóver Yoda képével. Így - mesteri.

Star Wars - Enfys Red Socks 1
 • Star Wars - Enfys Red Socks 2
Star Wars - Enfys Red Socks

Megérkezett Enfys Nest! Hogy mégis kiről beszélünk? Természetesen a Solo: Egy Star Wars Történet mozifilm gonoszáról. Ez a zsákmány talán kicsit különbözik a megszokott Star Wars relikviáktól, de még így is szorosan kötődik kedvenc univerzumodhoz.

Star Wars - Neppy T-Shirt
 • Star Wars - Neppy T-Shirt
Star Wars - Neppy T-Shirt

A csillagközi kalandok rajongói számára egy egyszerű és klasszikus pólóval bővítettük kínálatunkat. Viseld magadon a messzi-messzi galaxist és a Star Wars univerzum ikonikus logóját, ami garantáltan rád irányít majd minden tekintetet.

Star Wars - Imperial Destroyer Key Ring
 • Star Wars - Imperial Destroyer Key Ring
Star Wars - Imperial Destroyer Key Ring

Star Wars kollekciónk legújabb darabjával a csillaghajók szerelmesei mostantól bárhová magukkal vihetik a galaxis egyik legerősebb hadihajója, a Birodalmi Romboló kicsinyített mását. Csapj le rá te is és viseld büszkén, akár egy igazi Uralkodó!

Star Wars - Millenium Falcon Bottle Opener
 • Star Wars - Millenium Falcon Bottle Opener
Star Wars - Millenium Falcon Bottle Opener

Újabb Ezeréves Sólyom relikvia landolt a Good Loot űrállomásán. Kedvenc koréliai teherhajód ezúttal akár zsebedben is könnyedén elfér, valamint azonnal a segítségedre siet a kupakok ellen folytatott hadjáratokban és váratlan ütközetekben egyaránt. Markolj fel egyet Ezeréves Sólyom sörnyitónkból, ami garantáltan hasznos útitársad lesz, bármelyik csillagrendszerbe is vessen a sors!

Star Wars - BB8 Projection Torch
 • Star Wars - BB8 Projection Torch
Star Wars - BB8 Projection Torch

A galaxis legújabb mókás és praktikus kiegészítője ez a Star Wars logót kivetítő zseblámpa, ami a legutóbbi Star Wars epizód jegyében a bármilyen terepen sebesen gördülő droid, BB8 külsejét kapta. Ki tudja, talán még Luke Skywalker rejtekhelyének térképét is képes kivetíteni....bár ilyen dolgok csak a filmekben történnek.

The Legend of Zelda - Hyrule Multi Tool
 • The Legend of Zelda - Hyrule Multi Tool
The Legend of Zelda - Hyrule Multi Tool

Egy újabb legendás univerzum landolt kincstárunkban. Ez a többfunkciós kulcstartó az első The Legend of Zelda relikviánk, de hamarosan további újdonságokkal bővítjük kínálatunkat egyenesen a Hyrule Királyságból. Ez a hasznos apróság minden rúpiát megér!

Star Wars - Comics T-Shirt 1
 • Star Wars - Comics T-Shirt 2
Star Wars - Comics T-Shirt

Nem tudunk betelni Star Wars kollekciónk képregény stílusú darabjaival, így legújabb pólónkkal sem, ami az eredeti trilógia gyöngyszemeinek állít emléket. Az apró színes elemek és képregény panelek kiváló összhangja mellett a póló mellkasán mintha egy felirat rajzolódna ki. Vajon mi lehet az?

Game Boy - 3D Metal Keyring 1
 • Game Boy - 3D Metal Keyring 2
Game Boy - 3D Metal Keyring

Már 30 év eltelt a hordozható konzolok királya, a Game Boy 1989-es debütálása óta, de még mindig kellemes emlékeket idéz, ahányszor meglátjuk apró kulcstartó mását, amit mostantól te is gyűjteményedben - vagy akár zsebedben - tudhatsz.

Harry Potter - Light Up Keyring 1
 • Harry Potter - Light Up Keyring 2
Harry Potter - Light Up Keyring

Legújabb szerzeményünkkel bárhová elkísér a Harry Potter-univerzum varázsa, legyél boszorkány, varázsló vagy akár mugli. Tedd rá kulcstartódra ezt a különleges főzetet tartalmazó palackot, és szükség esetén nyomd le a kupakját, hogy fényt varázsolj a legnagyobb sötétségbe is! Vigyázz, a dementorok ellen nem hatásos.

Disney - Mickey Ladies T-Shirt 1
 • Disney - Mickey Ladies T-Shirt 2
Disney - Mickey Ladies T-Shirt

Disney kollekciónk legújabb darabja azoknak a hölgyeknek szól, akik szeretik az ártatlant játszani, ha kényelmetlen kérdéssel kerülnek szembe. Ez a póló szavak nélkül válaszol helyettük: Mickey arca és a "Ki...én?" felirat mindent elárul.

Star Wars - Fuzzy Logo Ladies T-Shirt
 • Star Wars - Fuzzy Logo Ladies T-Shirt
új
Star Wars - Fuzzy Logo Ladies T-Shirt

Egy igazán rejtélyes Star Wars relikvia érkezett raktárunkba egy messzi messzi galaxisból. Nem tudjuk pontosan kitől jött és miből készülhetett, de a Star Wars logót borító kusza szőr kísértetiesen ismerős, a címkén szereplő Chewie felirat pedig felettébb gyanús. Mindenesetre, ha egy stílusos és puha felsőre vágysz, ez a póló tökéletes választás.

Star Wars - Stormtrooper Neck Gaiter
 • Star Wars - Stormtrooper Neck Gaiter
új
Star Wars - Stormtrooper Neck Gaiter

Egy újabb rohamosztagos csatlakozott a Good Loot birodalmi seregéhez, ezúttal egy vagány téli darabként. Öltsd magadra a Star Wars-univerzum nem épp pontos célzásukról ismert katonáinak ikonikus páncélzatát, hogy stílusosan küzdhess meg a hóval és faggyal!

Star Wars - Kylo Ren Helmet T-Shirt
új
Star Wars - Kylo Ren Helmet T-Shirt

Vajon Vader leszármazottja megtalálja magában a jóságot? Kylo Ren szerepére a Star Wars-univerzumban végre fény derül a kilencedik filmben , de Ben Solo titkainak felfedése helyett inkább mutatunk egy igazán ütős darabot. Viseld magadon Kylo Ren a Sötét oldal és a Birodalom erejét sugárzó sisakját legújabb pólónkkal!

Star Wars - Stormtrooper Squad T-Shirt
 • Star Wars - Stormtrooper Squad T-Shirt
új
Star Wars - Stormtrooper Squad T-Shirt

Újabb birodalmi rohamosztagosok törtek be kínálatunkba, ezúttal azonban a Sötét oldal színei helyett egy igazán üde árnyalattal, amin még jobban kitűnik a Star Wars-univerzum ikonikus katonáinak fehér páncélruhája.

Star Wars - The Power of the Dark Side T-Shirt
 • Star Wars - The Power of the Dark Side T-Shirt
új
Star Wars - The Power of the Dark Side T-Shirt

Az Erő Sötét oldala megújult erővel emelkedik fel a kilencedik Star Wars filmben, melynek tiszteletére egy igazán különleges pólóval készültünk. Vigyázz, mert ez a Kylo Ren mintával és kapucnival kiegészített darab végtelenül csábító választássá teszi a Sötét oldalt!

Hírlevél