ajánlott
Star Wars gadżety

Star Wars - Episode VII Key Covers

Íme kulcstokok két változatban: BB8 és a Millennium Falcon. Kicsi, de hangulatos tartozék a Star Wars világából. Mindössze annyit kell tenned, hogy megszerzed, a zsebedbe teszed, és próbálod nem elveszíteni.

Hol kapható

Az összes itt bemutatott Good Loot termék megvásárolható az alábbi üzletekben. Ott találkozunk!

 • Konzolvilag
 • Media Markt
 • CD Galaxis
 • Konzolkiraly
 • PlatinumShop
 • Leet
 • konzol-studio

Viseld büszkén minőségi termékeinket!

#goodloot

Termékeinket az Instagramon is megjelölheted a fenti hashtaggel!

Fedezd fel!
Hasonló termékek
Star Wars - Darth Vader Cape Socks 1
 • Star Wars - Darth Vader Cape Socks 2
Star Wars - Darth Vader Cape Socks

Miután magadra öltöd ezt a Darth Vader zoknit, valószínűleg rögtön megérzed a Sötét oldal ellenállhatatlan vonzerejét, és a Birodalmi induló ütemére lépkedsz. De úgy érezzük, megéri a kockázatot. Lehet, hogy segítenek felfedezni igazi énedet?

Star Wars - Snapback Cap 1
 • Star Wars - Snapback Cap 2
Star Wars - Snapback Cap

Nem mindenkinek áll olyan jól a fekete sisak, mint Vadernek. Ha valami kevésbé tolakodót szeretnél a fejedre, ez a sapka jó választás lehet.

Star Wars - Millennium Falcon Keychain 1
 • Star Wars - Millennium Falcon Keychain 2
Star Wars - Millennium Falcon Keychain

Kéne egy saját zseb-Millennium Falcon? Minden rajongó ilyen kincsről álmodik. Na jó, majdnem mindegyik. Akik akarnak saját, zsebben hordható halálcsillagot, azoktól még egy kis türelmet kérünk.

Star Wars - Han Solo Vintage Rock Poster 1
 • Star Wars - Han Solo Vintage Rock Poster 2
Star Wars - Han Solo Vintage Rock Poster

Han Solo, klasszikus rock stílusban. Yoda mester! Ez pazar! Pop-art dizájn, Harrison Ford csalafinta képe, a Millennium Falcon – egy termék, amiért egyformán lelkesedhetnek a rajongók az Erő mindkét oldalán.

Star Wars - Kylo Ren Red Lines 1
 • Star Wars - Kylo Ren Red Lines 2
Star Wars - Kylo Ren Red Lines

Ezt a pólót a Star Wars legújabb epizódja ihlette. Ha benned is megébredt az Erő és úgy érzed, vannak még rejtett tartalékok a kajla Kylóban (még szép, ilyen pedigrével…), ez kell neked. #TeamKyloRen

Star Wars - Nappy Star Wars 1
 • Star Wars - Nappy Star Wars 2
Star Wars - Nappy Star Wars

Klasszikus! Star Trek rajongóknak is remek ajándék. De komolyan: okvetlenül írd meg nekünk, ha valakitől így kapod meg! Fotókkal még jobb lenne. A legtutibb reakciókért árkedvezmény jár.

Star Wars - Troop Leader 1
 • Star Wars - Troop Leader 2
Star Wars - Troop Leader

A rohamosztagos a Star Wars fanok – ifjak és vének, kicsik és nagyok – örök kedvence. Ismerünk embereket, akik rohamosztagosos pólót hordanak, pedig egyetlen filmet sem láttak végig (rólad van szó, Adam). Ezek a pólók a rajongóknak is nagyon betaláltak. (Pedig a rohamosztagosok híresen rossz céllövők).

Star Wars - Stormtrooper Bottle Opener

Most legyen mottónk a „jó dolgok kis csomagokban érkeznek”. Egy kulcstartó + sörnyitó + rohamosztagos, azaz az ideális rajongói tárgy. A Star Wars és az ivás rajongói el lesznek ragadtatva.

Star Wars - BB8 Ice Mould

Tervezel egy Star Wars-témájú bulit? Valószínűleg megvan itt minden, amire szükséged lehet. Kezdjük a BB8 alakú jégkockatartóval. Valakinek volt egy igazán remek ötlete!

Star Wars - Straws

Egy ital Darth Vader stílusában vagy egy koktél à la rohamosztagos? A Star Wars univerzum egy újabb cuccának köszönhetően választhatod mindkettőt, és jó benyomást tehetsz rajongótársaidra. 3, 2, 1, csapj le rá!

Star Wars - Sound Mug

Star Wars hangos bögre. Ivás közben a kedvenc univerzumod karaktereinek hangja vesz körül. A bögréből felcsendülhet R2-D2, Chewbacca, Yoda, a fénykard és C-3PO hangja. De vigyázz! R2-D2-val ellentétben ehhez elemekre van szükség!

Star Wars - Yoda Fan T-Shirt

Ha az Erő a szövetségesed és érzed a hatalmát, ne habozz tisztelegni a legnagyobb Jedi előtt. Igen, igen nagy Yoda bölcsessége. Kövesd az utat! Különösen ebben a pólóban!

Star Wars - Yoda Sweatshirt 1
 • Star Wars - Yoda Sweatshirt 2
Star Wars - Yoda Sweatshirt

Ha támogatód a pivot szintaxis, nagy hatalom van benned, bár nem feltűnően nagy teljesítmény, de talán ez a legmegfelelőbb eszköz a számodra. Pulóver Yoda képével. Így - mesteri.

Star Wars - Black Scarf With Red Rebel Alliance Fleece Logo 1
 • Star Wars - Black Scarf With Red Rebel Alliance Fleece Logo 2
Star Wars - Black Scarf With Red Rebel Alliance Fleece Logo

A Star Wars ihlette tárgyak áradatában találsz néhány sapkát. Úgyhogy be kellene dobnunk valamit, ami kiegészíti őket. Itt egy sál a Lázadók piros logójával. Mint látható, itt a Good Lootnál mi tényleg felkészültünk a télre. A galaktikus fajtára.

Star Wars - Imperium and Rebels Logos Fan Socks Set 1
 • Star Wars - Imperium and Rebels Logos Fan Socks Set 2
Star Wars - Imperium and Rebels Logos Fan Socks Set

Te és csakis Te döntheted el, hogy ma a sötét vagy a világos oldalon harcolsz!

Star Wars - The Last Jedi Glossary Heat Change Mug 1
 • Star Wars - The Last Jedi Glossary Heat Change Mug 2
Star Wars - The Last Jedi Glossary Heat Change Mug

Milyen titkokat tartogat az Utolsó Jedik? Star Wars kollekciónk új darabja betekintést enged a rejtélyeibe, egy rajongói bögréből ráadásul mindig jobban ízlik a kávé. Rohanj Luke Skywalker karjaiba!

Star Wars - Imperium Logo Beanie 1
 • Star Wars - Imperium Logo Beanie 2
Star Wars - Imperium Logo Beanie

A Birodalom egy logóval ellátott sapkával vág vissza. Ez a sötét oldal válasza a világos oldalt képviselő termékeinkre. Készülj fel a télre és az új Star Wars film premierjére ezzel a páratlan darabbal!

Star Wars - Imperium Logo Beaniea

A Birodalom egy logóval ellátott sapkával vág vissza. Ez a sötét oldal válasza a világos oldalt képviselő termékeinkre. Készülj fel a télre és az új Star Wars film premierjére ezzel a páratlan darabbal!

Star Wars - Troopers Pocket T-Shirt 1
 • Star Wars - Troopers Pocket T-Shirt 2
Star Wars - Troopers Pocket T-Shirt

Akár a Dart Vader támogatók egyenruhája, ez a póló is fekete, valamint elcsábít, megkísért és végül minden tévelygőt az Erő sötét oldalára terel. Ez a darab a kifejezetten a kultikus Star Wars karakterek tiszteletére készült kollekció része - ami véletlenül sem összekeverendő a Star Trek szériával. Ez a hiba váratlan fulladáshoz vezethet.

Marvel - Avengers Infinity War Sinister T-Shirt 1
Marvel - Avengers Infinity War Sinister T-Shirt

Thanos az utóbbi idők legerősebb Marvel gonosztevője, így nem is csoda, hogy megkapta megérdemelt helyét Végtelen Háború kollekciónkban. Nézd meg és hord magadon a civilizáció pusztulásának hírnöke, Thanos átható tekintetét!

Star Wars - BB8 Projection Torch
 • Star Wars - BB8 Projection Torch
Star Wars - BB8 Projection Torch

A galaxis legújabb mókás és praktikus kiegészítője ez a Star Wars logót kivetítő zseblámpa, ami a legutóbbi Star Wars epizód jegyében a bármilyen terepen sebesen gördülő droid, BB8 külsejét kapta. Ki tudja, talán még Luke Skywalker rejtekhelyének térképét is képes kivetíteni....bár ilyen dolgok csak a filmekben történnek.