ajánlott
 • Star Wars - Japan Style Snapback 1
Star Wars gadżety

Star Wars - Japan Style Snapback

Szeretjük a nem egyértelmű, titkos, csupán a beavatottak számára érthető üzeneteket - különösen ha rajongói relikviákról van szó. Tavaszi kollekciónk új darabjaként sikerült elhoznunk neked ezt a briliáns sapkát a Star Wars univerzumból, aminek elejét a saga címe díszíti japán nyelven.

Hol kapható

Az összes itt bemutatott Good Loot termék megvásárolható az alábbi üzletekben. Ott találkozunk!

 • Konzolvilag
 • Media Markt
 • CD Galaxis
 • Konzolkiraly
 • PlatinumShop
 • Leet
 • konzol-studio

Viseld büszkén minőségi termékeinket!

#goodloot

Termékeinket az Instagramon is megjelölheted a fenti hashtaggel!

Fedezd fel!
Hasonló termékek
Marvel - Hulk Socks 1
 • Marvel - Hulk Socks 2
Marvel - Hulk Socks

A "Dr. Banner és Mr. Hulk" zokni végre megérkezett Marvel kollekciónkba. Egy tökéletes összeállítás energikus színekkel és mindenki kedvenc dühös hősével. Hozd ki magadból a legtöbbet ezzel az epikus zoknival!

Star Wars - TIE F Squad T-Shirt 1
 • Star Wars - TIE F Squad T-Shirt 2
Star Wars - TIE F Squad T-Shirt

Készen állsz a repülésre? Bemutatjuk a Star Wars haditechnológiájának egyik klasszikus darabját. Ha a TIE vadászgép szerelmese vagy, akkor imádni fogod ezt a sötét (akár az Uralkodó lelke) pólót a Star Wars sorozatból.

Batman - Heat Change Mug 1
 • Batman - Heat Change Mug 2
Batman - Heat Change Mug

Ez a bögre DC kollekciónkból garantáltan elnyeri majd a fekete köpenyes hős rajongóinak tetszését. Tavaszi kollekciónk Batbögréje minden évszakban jó szolgálatot tesz tulajdonosának. A legjobban - lehetőleg forró - kávéval teletöltve mutat. Próbáld ki és ismerd meg Batman igazi arcát!

Marvel - Avengers Infinity War Socks 1
 • Marvel - Avengers Infinity War Socks 2
Marvel - Avengers Infinity War Socks

Ha szereted a Marvel univerzum álomcsapatát, akkor ezt a Marvel: Végtelen Háború zoknit imádni fogod! Hozd elő rejtett képességeidet, várd készen az újabb küzdelmeket és támogasd kedvenc hőseidet ezzel az igazi Bosszúállók relikviával!

PlayStation - Travel Mug 1
 • PlayStation - Travel Mug 2
PlayStation - Travel Mug

Egy praktikus utazó bögre az ikonikus PlayStation logóval, aminek konzolod mellett és attól távol is hasznát veheted. A másik oldalán lévő közismert szimbólumokkal tökéletes ajándék a PlayStation rajongóknak, akik ezzel a bögrével bárhol otthon érezhetik magukat.

Star Wars - Death Star Key Ring 1
 • Star Wars - Death Star Key Ring 2
Star Wars - Death Star Key Ring

Egy saját DS-1 Orbital Battle Station, avagy Halálcsillag minden Star Wars rajongó titkos vágya, amiről azonban általában hamar lemondanak. Nem is csoda, hiszen a Halálcsillag becsült értéke körülbelül 1.000.000.000.000 kredit. Szerencsére kínálatunkban találhatsz egy jóval elérhetőbb és praktikusabb alternatívát, amit ráadásul bárhova magaddal vihetsz.

Star Wars - Empire T-Shirt 1
 • Star Wars - Empire T-Shirt 2
Star Wars - Empire T-Shirt

A Birodalomnak még koránt sincs vége…a hatalomért folytatott küzdelem folytatódik. Vajon képes lesz ez a póló átbillenteni a győzelem mérlegét? Rettegjen az Első Rend összes ellensége!

Star Wars - Good Feeling Ladies T-Shirt 1
 • Star Wars - Good Feeling Ladies T-Shirt 2
Star Wars - Good Feeling Ladies T-Shirt

Új Star Wars pólónk női változata is megérkezett a Good Loot kínálatába! Ez a vagány darab az egyik kedvencünk, és ezt viselve örömmel hagyatkozunk a Star Wars filmek ismert hősének megérzéseire. Semmiképp se hagyd ki gyűjteményedből!

Star Wars - Good Feeling T-Shirt 1
Star Wars - Good Feeling T-Shirt

Jó érzésünk van ezzel a pólóval kapcsolatban. Az univerzum szakértői biztosan értékelni fogják ezt az új relikviát és távoli galaxisból származó pozitív üzenetét. Star Wars rajongóknak kötelező darab!

Atari - Black Logo T-Shirt 1
Atari - Black Logo T-Shirt

Zsákold be ezt a kiváló darabot a számítógépes játékok történetének szentelt kollekciónkból! Ez a fekete póló az Atari univerzum piros színével a szenvedélyes rajongóknak készült. Viseld büszkén és emlékezz a régi klasszikusokra! #SpaceInvaders #PacMan #Asteroids

Star Wars - Comics T-Shirt 1
 • Star Wars - Comics T-Shirt 2
Star Wars - Comics T-Shirt

Nem tudunk betelni Star Wars kollekciónk képregény stílusú darabjaival, így legújabb pólónkkal sem, ami az eredeti trilógia gyöngyszemeinek állít emléket. Az apró színes elemek és képregény panelek kiváló összhangja mellett a póló mellkasán mintha egy felirat rajzolódna ki. Vajon mi lehet az?