• Star Wars - Pop Vader T-Shirt 1
 • Star Wars - Pop Vader T-Shirt 2
 • Star Wars - Pop Vader T-Shirt 1
 • Star Wars - Pop Vader T-Shirt 2
Star Wars gadżety

Star Wars - Pop Vader T-Shirt

Még sosem láttuk így Darth Vadert, de már most imádjuk! Star Wars kollekciók legújabb darabján Vader nagyúr POP változata feszít, aki cukiságával és az Erő sötét oldalának erejével garantáltan levesz a lábadról.

Hol kapható

Az összes itt bemutatott Good Loot termék megvásárolható az alábbi üzletekben. Ott találkozunk!

 • Konzolvilag
 • Media Markt
 • CD Galaxis
 • Konzolkiraly
 • PlatinumShop

Viseld büszkén minőségi termékeinket!

#goodloot

Termékeinket az Instagramon is megjelölheted a fenti hashtaggel!

Fedezd fel!
Hasonló termékek
Star Wars - Han Solo Vintage Rock Poster 1
 • Star Wars - Han Solo Vintage Rock Poster 2
Star Wars - Han Solo Vintage Rock Poster

Han Solo, klasszikus rock stílusban. Yoda mester! Ez pazar! Pop-art dizájn, Harrison Ford csalafinta képe, a Millennium Falcon – egy termék, amiért egyformán lelkesedhetnek a rajongók az Erő mindkét oldalán.

Star Wars - BB8 Ice Mould

Tervezel egy Star Wars-témájú bulit? Valószínűleg megvan itt minden, amire szükséged lehet. Kezdjük a BB8 alakú jégkockatartóval. Valakinek volt egy igazán remek ötlete!

Star Wars - R2-D2 Desktop Vacuum

R2-D2 asztali porszívó? Igen! Ne hagyd, hogy a szemed becsapjon. Ezt a szépséget a Star Wars univerzumból származó cuccok kínálatában találod. Ragadd meg, és ne feledd rendszeresen táplálni!

Star Wars - Scarif Sand T-Shirt 1
 • Star Wars - Scarif Sand T-Shirt 2
Star Wars - Scarif Sand T-Shirt

A Scarif póló a Star Wars a világából csupa legenda. Garantáljuk, hogy jó szolgálatot tesz trópusi környezetben. Ami még menőbb, hogy megszerezheted anélkül, hogy tartanod kellene a megtorlástól. Igen, tudjuk – lenyűgözőek vagyunk, és nagyon szívesen.

Star Wars - Propaganda T-Shirt 1
 • Star Wars - Propaganda T-Shirt 2
Star Wars - Propaganda T-Shirt

'Egyedül nem tudja megcsinálni'…a propaganda egyre erősebb. Ezzel a pólóval segíthetsz a Birodalomnak a galaxis meghódításában. Mutasd meg mindenkinek, hogy kinek az oldalán állsz!

Star Wars - Merry X-Mas Long Sleeve 1
 • Star Wars - Merry X-Mas Long Sleeve 2
Star Wars - Merry X-Mas Long Sleeve

Ho-ho-ho! Kellemes Vader-napot! Bemutatjuk hosszúujjú pólónkat egyenesen a Star Wars univerzum karácsonyi különkiadásából. Ne felejtsd el felírni a Mikulásnak címzett kívánságlistádra!

Star Wars - Wookie T-Shirt 1
Star Wars - Wookie T-Shirt

Ez ő! Chewbacca! Végre egy wookie rajongóknak való tökéletes zsákmány. Hörögj, üvölts és vicsorogj legújabb Star Wars pólónk tiszteletére!

Star Wars - R2-D2 Travel Mug
 • Star Wars - R2-D2 Travel Mug
Star Wars - R2-D2 Travel Mug

Új R2-D2 témájú utazó bögrénkkel bárhová magaddal viheted a Star Wars univerzum talpraesett és találékony kis droidját. Ez a rozsdamentes acélból készült relikvia nem csak mutatós, de 450 ml-es űrtartalmának köszönhetően bárhol és bármikor csillapíthatod vele szomjadat. Elengedhetetlen kiegészítő minden csillagközi utazó és Star Wars rajongó számára.

Disney - Mickey Gym Bag 1
 • Disney - Mickey Gym Bag 2
Disney - Mickey Gym Bag

A Disney ezer arcából a legismertebb a mai napig Mickey Mouse, aki ezúttal egy fekete-piros színben pompázó tornazsákon köszön vissza rád. Csapj le rá te is és tudd meg, milyen jó személyi edző Mickey!

Star Wars - Vader Neck Gaiter
 • Star Wars - Vader Neck Gaiter
új
Star Wars - Vader Neck Gaiter

A téli fagyban sötét lángcsóvaként emelkedik ki Star Wars kollekciónkból ez a Darth Vader nyaksál, ami garantáltan felmelegít a hűvös napokon. Húzd a nyakadra és érezd, ahogy átjár a melegség, no meg az Erő sötét oldalának ereje!

DOOM Eternal Keyring
új
DOOM Eternal Keyring

A DOOM Eternal egy pokolian jó kalandnak ígérkezik, amiben újra munkába áll a Demon Slayer, aki néhány alvilági kincset is hozott magával. Ezek egyike ez az apró kulcstartó egyik oldalán a játék logójával, a másikon pedig rejtélyes démoni írásjelekkel.

Star Wars - The Power of the Dark Side T-Shirt
 • Star Wars - The Power of the Dark Side T-Shirt
új
Star Wars - The Power of the Dark Side T-Shirt

Az Erő Sötét oldala megújult erővel emelkedik fel a kilencedik Star Wars filmben, melynek tiszteletére egy igazán különleges pólóval készültünk. Vigyázz, mert ez a Kylo Ren mintával és kapucnival kiegészített darab végtelenül csábító választássá teszi a Sötét oldalt!

Star Wars - Trooper Mask Long Sleeve T-Shirt
 • Star Wars - Trooper Mask Long Sleeve T-Shirt
új
Star Wars - Trooper Mask Long Sleeve T-Shirt

A szereplők jönnek és mennek, de a Star Wars-univerzum legikonikusabb szereplői, a Birodalom névtelen rohamosztagosai mindig ott sorakoznak rendületlenül a filmekben. Felejthetetlen páncélzatuk sisakja ezúttal egy hosszúujjú pólón köszön vissza, amit bűn lenne kihagyni!

Hírlevél