újajánlott
Hearthstone: Heroes of Warcraft 1000 darabos puzzle

A Good Loot bemutatja kiváló minőségű puzzle kollekcióját, melyekkel a videojátékok és a popkultúra rajongói ellátogathatnak kedvenc világaikba egyedi grafikákat kirakva egyedül, vagy akár egy nagyobb csoportbanLátszólag könnyű, veszettül addiktív. Ez nem csak a Heartstone-ra, de azon a puzzle-ökre is igaz, melyek Azeroth világában játszódnak. Válj hőssé, és állítsd össze a kirakóst. Ha végeztél, visszatérhetsz a fogadóba.

World of Warcraft - Alliance Logo Mug

Mutasd ki a fény elhozói iránti hűséged, és szerezz 3 pont koffein bónuszt ezzel a bögrével!

World of Warcraft - Doomhammer Keychain

Vidd magaddal bárhová a World of Warcraft legendás Végzetpörölyét kulcstartó formában!

World of Warcraft - Horde Logo Mug

Kaja? Pipa. Kulacsok? Pipa. Egy stílusos Horda bögre, hogy a valóságban is mindig maxon maradjon a HP-d? Ne aggódj, mi erre is gondoltunk.

újajánlott
World of Warcraft Classic: Onyxia 1000 darabospuzzle

A Good Loot bemutatja kiváló minőségű puzzle kollekcióját, melyekkel a videojátékok és a popkultúra rajongói ellátogathatnak kedvenc világaikba egyedi grafikákat kirakva egyedül, vagy akár egy nagyobb csoportban.Onyxia még nem tud róla, hogy hamarosan el kell búcsúznia fejétől, melyet aztán kitűznek Stormwind City kapujára. Állítsd össze aljas szándékait tükröző arcának puzzle változatát, mielőtt még legyőzik.

újajánlott
World of Warcraft Classic: Ragnaros 1000 darabos puzzle

A Good Loot bemutatja kiváló minőségű puzzle kollekcióját, melyekkel a videojátékok és a popkultúra rajongói ellátogathatnak kedvenc világaikba egyedi grafikákat kirakva egyedül, vagy akár egy nagyobb csoportban.Hogyan állítod meg a tüzet? Elevenítsd fel újra a Ragnaros – Elementel Lord of Fire - elleni harcot. Bölcsen válogasd össze a csapatodat és a képességeiket: egy rossz lépés, egy hibás döntés és a terveid hamuvá égnek. Vajon képes a csapatod csillapítani a tűz haragját és erejét? Képesek ellenállni a mindent felemésztő hőségnek? Képesek megfékezni az egyik legerősebb lényt az univerzumban?

újajánlott
World of Warcraft Classic: Zul'Gurub 1500 darabos puzzle

A Good Loot bemutatja kiváló minőségű puzzle kollekcióját, melyekkel a videojátékok és a popkultúra rajongói ellátogathatnak kedvenc világaikba egyedi grafikákat kirakva egyedül, vagy akár egy nagyobb csoportban.Lépj be Zul'Gurub veszélyekkel teli, ősi troll városába. Ragadd meg a puzzle-t, és darabról darabra juss közelebb a célhoz. Rakd össze a képet és győzd le Hakkart