Gaming Puzzle: World of Warcraft: Cataclysm Classic 1000 darabos puzzle

A Pusztító. A Sárkányaspektusok egyike és a fekete sárkányok vezetője. Sokan hittek a halálában, de visszatért, méghozzá megerősödve. Haragja okozta a Kataklizmát, és a világon átgázoló hatalmas pusztítást. Deathwingnek egyetlen célja volt, hogy elhozza a Hour of Twilightot - az élet végső végét Azeroth földjén. Rakd össze a darabokra szakadt világ elemeit a legújabb World of Warcraft puzzleünkben!

Gaming Puzzle: World of Warcraft: Dragonflight Alexstrasza puzzle - 1000 darabos

A Good Loot Gaming sorozat azoknak a gaming rajongóinak lett tervezve, akik ki akarják bővíteni a kedvenc univerzumaik nyújtotta élményeket a való világban, azáltal, hogy minőségi kirakósokat raknak össze, pihennek és újraalkotják az ikonikus képeket, amelyek részévé váltak az emlékeiknek.Gaming Puzzle: World of Warcraft: Dragonflight AlexstraszaA World of Warcraft Dragonflight kiegészítője a tökéletes lehetőség, hogy új puzzle mintát mutassunk be. Ez alkalommal egy képpel érkeztünk Alexstraszáról, a sárkányok uralkodójáról és az Azeroth-i élet védelmezőjéről.

Hearthstone: Heroes of Warcraft 1000 darabos puzzle

A Good Loot bemutatja kiváló minőségű puzzle kollekcióját, melyekkel a videojátékok és a popkultúra rajongói ellátogathatnak kedvenc világaikba egyedi grafikákat kirakva egyedül, vagy akár egy nagyobb csoportbanLátszólag könnyű, veszettül addiktív. Ez nem csak a Heartstone-ra, de azon a puzzle-ökre is igaz, melyek Azeroth világában játszódnak. Válj hőssé, és állítsd össze a kirakóst. Ha végeztél, visszatérhetsz a fogadóba.

World of Warcraft Classic: Onyxia 1000 darabospuzzle

A Good Loot bemutatja kiváló minőségű puzzle kollekcióját, melyekkel a videojátékok és a popkultúra rajongói ellátogathatnak kedvenc világaikba egyedi grafikákat kirakva egyedül, vagy akár egy nagyobb csoportban.Onyxia még nem tud róla, hogy hamarosan el kell búcsúznia fejétől, melyet aztán kitűznek Stormwind City kapujára. Állítsd össze aljas szándékait tükröző arcának puzzle változatát, mielőtt még legyőzik.

World of Warcraft Classic: Ragnaros 1000 darabos puzzle

A Good Loot bemutatja kiváló minőségű puzzle kollekcióját, melyekkel a videojátékok és a popkultúra rajongói ellátogathatnak kedvenc világaikba egyedi grafikákat kirakva egyedül, vagy akár egy nagyobb csoportban.Hogyan állítod meg a tüzet? Elevenítsd fel újra a Ragnaros – Elementel Lord of Fire - elleni harcot. Bölcsen válogasd össze a csapatodat és a képességeiket: egy rossz lépés, egy hibás döntés és a terveid hamuvá égnek. Vajon képes a csapatod csillapítani a tűz haragját és erejét? Képesek ellenállni a mindent felemésztő hőségnek? Képesek megfékezni az egyik legerősebb lényt az univerzumban?

World of Warcraft Classic: Zul'Gurub 1500 darabos puzzle

A Good Loot bemutatja kiváló minőségű puzzle kollekcióját, melyekkel a videojátékok és a popkultúra rajongói ellátogathatnak kedvenc világaikba egyedi grafikákat kirakva egyedül, vagy akár egy nagyobb csoportban.Lépj be Zul'Gurub veszélyekkel teli, ősi troll városába. Ragadd meg a puzzle-t, és darabról darabra juss közelebb a célhoz. Rakd össze a képet és győzd le Hakkart