Gears of War 4

GoW4 - Black Gun Tower T-Shirt

A Gears of War 4 még több akciót hoz magával, még több dinamikus harcot és új kultikus hősöket. Így nem meglepő, hogy van néhány lenyűgöző pólónk az igazi rajongóknak.

GoW4 - Black JD Fenix T-Shirt

Van itt jó néhány GOW4 pólónk. Összegyűjtöttünk egy jelentős arzenált, és a legjobb az egészben, hogy hajlandóak vagyunk ezt meg is osztani! Például ez a póló JD Fenixszel​​… Hogy tetszik? Azért azt kérjük, lelkesedj szolidan, kiskorúak is lehetnek a környéken.

GoW4 - Black Omen Cap

A GOW4 viharai megtanították, hogy az időjárás nagyon rosszra fordulhat? Mert nálunk erre is megvan az ellenszer! Ez a sapka kifejezetten a Gears of War rajongókat szem előtt tartva készült.

GoW4 - Black Omen T-Shirt

A Black Omen póló igazi Gears of War klasszikus. Már csorgatod a nyálad a billentyűzetre? Nyugi! Van elég cucc mindenkinek.

GoW4 - Black Socks

A GOW4 rajongók számára van pár nem-páncélozott zokni, három színben. Ebben természetesen benne van a klasszikus fekete.

GoW4 - Cog Tags

Ideje szemügyre venni a GOW4 cuccokat. Pólók – rendben! Zoknik – rendben! Kulcstartó – rendben! Kapucnis dzseki – rendben! Sapkák – rendben! Dögcédulák – NANÁ! Epikus! Egyszerűen muszáj ezeket viselni!

GoW4 - Grey & Red Beanie

A Gears of War 4 tárgyak között, találsz ilyeneket, mint ez a sapka, ami talán nem nyújt védelmet a Pouncer ellen, de tökéletes egy hideg napon. Szerezd meg, mielőtt túl hideg lesz!

GoW4 - Grey Omen T-Shirt

A Grey Omen póló tetszeni fog még a legnagyobb Gears of War rajongónak is. És nincs kétségünk, hogy sokan vannak. Nem meglepő, a friss zsákmány ide vonzza a vadat és a vadászt. Kedves rajongók, hivatalosan bejelentjük a vadászidény megnyitását! GYERÜNK!

GoW4 - Grey Socks

A GOW4 rajongók számára van pár nem-páncélozott zokni, három színben. Kinek kell a szürke?