Gaming Puzzle: The Elder Scrolls Online: Elsweyr puzzle - 1000 darabos

A Good Loot Gaming sorozat azoknak a gaming rajongóinak lett tervezve, akik ki akarják bővíteni a kedvenc univerzumaik nyújtotta élményeket a való világban, azáltal, hogy minőségi kirakósokat raknak össze, pihennek és újraalkotják az ikonikus képeket, amelyek részévé váltak az emlékeiknek.Gaming Puzzle: The Elder Scrolls Online: ElsweyrA sárkányok visszatértek Tamrielbe! A hatalmas Kaalgrontiid vezetésével a céljuk a Khajiitok hazájának lerombolása. Elsweyr népének hősökre van szüksége. Te is egy leszel közülük? Állj készen a harcra – az 1000 darab nem vicc.

Gaming Puzzle: The Elder Scrolls V: Skyrim 1000 darabos puzzle

A Tamriel-kontinens végveszélyben van - a királyt meggyilkolták. Miközben a trónkövetelők szövetségeket kötnek, a konfliktus közepette egy különlegesebb, ősi gonosz ébred fel. A sárkányok újra visszatérnek a kontinensre. Skyrim, sőt maga a Birodalom jövője is a tét, miközben kibontakozik a megjövendölt Sárkányszülött érkezése; egy hős, aki a Hang erejével rendelkezik, és az egyetlen, aki helyt tud állni a sárkányok között. Milyen jövő vár hősünkre Skyrimben? A finálét az 1000 puzze darabból összeálló csillagképünk kirakása közben láthatod.

Skyrim: 10th Anniversary 1000 darabos puzzle

A Good Loot bemutatja kiváló minőségű puzzle kollekcióját, melyekkel a videojátékok és a popkultúra rajongói ellátogathatnak kedvenc világaikba egyedi grafikákat kirakva egyedül, vagy akár egy nagyobb csoportban.10 évnyi fantasztikus Skyrim kaland van mögöttünk! 10 év! Ünnepelj velünk és rakd ki te is ezt a varázslatos és fagyos tájképet, mely tele van mitikus lényekkel, amiknek a létezését még az itt élők se hiszik el mind.

The Elder Scrolls - Vista of Greymoor 1000 darabos puzzle

A Good Loot bemutatja kiváló minőségű puzzle kollekcióját, melyekkel a videojátékok és a popkultúra rajongói ellátogathatnak kedvenc világaikba egyedi grafikákat kirakva egyedül, vagy akár egy nagyobb csoportban.A Blackreach mélyéből felemelkedő, Vampire Lord vezette borzasztó szörnyek lelkek felemésztésével akarják táplálni ördögi terveiket. Ahogy a sötétség lassan felemészti a vidéket, Skyrimnek új hősökre van szüksége a fény visszaállításához.A szett tartalma:• A legjobb minőségű, 1000 darabos (68x48 cm) puzzle egy neves gyártótól• A puzzle grafikájával megegyező méretű poszter (1:1)• Egyedi mintával ellátott pamutzsák a puzzle tárolására• Játékosoknak tervezve egy kiváló minőségű dobozzal, látványos csomagolásbanA puzzle jellemzői:• Egyedi, dedikált grafika a fejlesztőktől• Kiváló minőségű kivitelezés a legmodernebb nyomtatási technológiákkal• Tökéletesen illeszkedő elemek• Lenyűgöző, telített színek• Ellenáll a hajlításnak• Vászon effektussal ellátva a fényvisszaverődés csökkentésére• Elemek száma: 1000 darab