Warhammer

új
Warhammer 40,000: Space Marine 1000 darabos puzzle

A Good Loot bemutatja kiváló minőségű puzzle kollekcióját, melyekkel a videojátékok és a popkultúra rajongói ellátogathatnak kedvenc világaikba egyedi grafikákat kirakva egyedül, vagy akár egy nagyobb csoportban.A távoli jövő ezen komor univerzumában számtalan világon küzd az emberiség a túlélésért, ellenfelek hordái által körülvéve.

WH40K - Adeptus Mechanicum Heat reveal mug

Egy bögre a Warhammer 40k univerzumból, elsősorban az Impérium emberi alattvalói számára. De vigyázz! Az Adeptus Mechanicum logó kóros kézremegést okozhat. Csak kötélidegzetű rajongóknak ajánlott.

WH40K - Astra Militarum Heat Reveal Mug

Warhammer 40k kollekciónk Astra Militarum bögréje a császári gárda egyetlen arzenáljából sem hiányozhat. Úgy gondoljuk, sok rajongó fog hektoliterszám kávét önteni az Impérium e tégelyébe, miközben éjjeli őrséget ad a monitor előtt …

WH40K - Astra Militarum Armour

A Warhammer 40k rajongók jól kifogták. Még egy rajongói póló, amit nem lehet kihagyni. Ha még nem döntöttél, mi kell a zsákmányból, gondban vagy: eztán se lesz könnyebb a választás.

WH40K - Astra Militarum combat cap

Az Astra Militarum sapka a fejtető irányába bővíti Warhammer 40k kollekciónkat. A dizájn erősíti a harci szellemet, és garantáltan győzelemsorozathoz vezet – úgy a játékban, mint a való életben.

WH40K - Astra Militarum Dog tag

Az Astra Militarum dögcédula a Warhammer 40k világának eposzi kellékei közül való. Ideális a keményvonalas játékosoknak, akik számára a kaland sosem ér véget. Örök dicsőség a terepasztalon elesett hősöknek!

WH40K - Astra Militarum Messenger bag

Astra Militarum emblémás Warhammer 40k cuccaink kínálata nem lenne teljes szimatszatyor nélkül. Felhozatalunkban találsz bögrét, kulcstartót, sapkát és dögcédulát is. Az Impérium gondoskodik csapatairól, és rengeteg holmit tartogat rajongói számára is. Az emberiség védelmezőinek semmi nem lehet elég jó!

WH40K - Blood Ravens T-Shirt

A Blood Ravens tagjai igazi harcosok és mindig tettre készek, nevük pedig minden nyelven félelmet kelt. Ha a rajongója vagy ennek a rendnek a Warhammer 40K világából, most végre magadénak tudhatsz egy külön neked készült pólót. Munkára!

WH40K - Bolter Gun Key Chain

Bang! Bang! Ki lőtte ezt a WH40K zsákmányt? Fel a kezekkel, hogy jól lássuk őket! Aztán semmi trükk!

Hírlevél