Gaming Puzzle: The Witcher Nilfgaard Puzzle - 500 darabos

A Nilfgaard birodalom a kontinens legnagyobb hatalma, de Emhyr császár nem elégszik meg ezzel. Vajon mire készül, hogy megszállja az északi királyságokat? Találd meg a kirakós minden darabját, amelyből az uralkodó nagyszabású terve áll.

Gaming Puzzle: The Witcher: Geralt & Ciri Puzzles - 1000 darabos

A Good Loot Gaming sorozat azoknak a gaming rajongóinak lett tervezve, akik ki akarják bővíteni a kedvenc univerzumaik nyújtotta élményeket a való világban, azáltal, hogy minőségi kirakósokat raknak össze, pihennek és újraalkotják az ikonikus képeket, amelyek részévé váltak az emlékeiknek.Gaming Puzzle: The Witcher: Geralt & CiriGralt és Ciri pont úgy különböznek, akár a tűz és a víz. Geralt higgadt és pragmatikus, míg Ciri impulzív és vakmerő. Együtt azonban egy csodálatos csapatot alkotnak, amellyel mindenkinek számolnia kell, még azoknak is, akik jók a kirakósokban. Nézd meg saját magad.

Gaming Puzzle: The Witcher: Monster Faction puzzle - 500 darabos

A Good Loot Gaming sorozat azoknak a gaming rajongóinak lett tervezve, akik ki akarják bővíteni a kedvenc univerzumaik nyújtotta élményeket a való világban, azáltal, hogy minőségi kirakósokat raknak össze, pihennek és újraalkotják az ikonikus képeket, amelyek részévé váltak az emlékeiknek.Gaming Puzzle: The Witcher: Monster FactionA The Witcher világát színes és sokrétű szörnyek lakják. Mi lenne ha ezt szó szerint értelmeznénk? Itt egy új puzzleminta, amely azon ellenségeket ábrázolja, amelyekkel Geralt megküzdött. Ne tévesszen meg a színes ábrázatuk. Attól még veszélyesek!

Gaming Puzzle: The Witcher: Northern Realms 500 darabos puzzle

Az Északi Királyságban a politikai feszültségek nem csupán az erőfitogtatásról szólnak. Az intrikák, a kémkedés és az uralomért folytatott harc a különböző frakciók közötti kapcsolatokat is átjárja. Minden egyes szövetség messzemenő következményekkel jár Észak sorsára nézve. Kinek a stratégiája bizonyul majd győztesnek: Radovidé vagy Vernon Roché? Fedezd fel az események sorrendjét és minden érintettet a The Witcher-univerzum új puzzlejével.

Gaming Puzzle: The Witcher: Scoia'tael puzzle - 500 darabos

Scoia'tael. Sokaknak egy elveszett ügyért harcolók, másoknak az elnyomottak igazságosztói. Az azonban vitathatatlan, hogy tevékenységük hatalmas hatással volt az Északi-királyságok sorsára. Ennek okán bemutatjuk új, nekik szentelt, színes puzzle-ünket, amely az ikonikus figurák harcát örökíti meg a Pontar-völgyben.

Gaming Puzzle: The Witcher: The Northern Kingdoms puzzle - 1000 darabos

Ha mindig is érdekelt, hogy pontosan hol zajlanak Geralt történetének eseményei, itt a válasz. Ezen puzzle az Északi-királyságok térképét tartalmazza. Igaz, hogy neked kell összeraknod, hogy kartográfusként (puzzlegráfusként?) szórakoztató lesz, nem?

újajánlott
Good Loot Hanging Figurine Cyberpunk 2077 Ciri

Good Loot függő figura - ezt a figuragyűjteményt nem hagyhatod ki!Egyedi karikatúrák kedvenc videojáték karaktereidről!Egészítsd ki a zsákmányodat! Tedd ki asztalodra vagy akaszd fel bárhova!Csak 3 év feletti gyermekek számára. Apró alkatrészeket tartalmaz.Fulladásveszélyes.

Hanging Figurine The Witcher - Geralt of Rivia

Good Loot függő figura - ezt a figuragyűjteményt nem hagyhatod ki!Egyedi karikatúrák kedvenc videojáték karaktereidről!Egészítsd ki a gyűjteményed! Tedd ki asztalodra vagy akaszd fel bárhova!

újajánlott
Keychain 3D The Witcher: Geralt of Rivia

Tudjuk, mennyire szeretitek a gyűjthető figurákat, így elhoztuk őket kulcstartó formájában is. A kompakt méretnek és láncnak köszönhetően bárhová elkísérnek! Tedd rá a kulcscsomódra, hátizsákodra... vagy ahová csak szeretnéd.Csak 3 év feletti gyermekek számára. Apró alkatrészeket tartalmaz. Fulladásveszélyes.