Imagination

Imagination Puzzle Edward Dwurnik Radzymin - 1000 darabos

Puzzle Roch Urbaniak Edward Dwurnik „Radzymin” illusztrációja alapján, 1000 darabosEdward Dwurnik (1943-2018) az egyik legfontosabb és legelismertebb háború utáni lengyel művész volt. Festészetet, grafikát és szobrászatot tanult a Fine Arts Academy-n Varsóban. 1965-ben találkozott egy autodidakta művész, Nikifor Krynicki munkáival, és onnantól azokhoz hasonló stílusban kezdett festeni, melyet később megváltozatott és fejlesztett. A „Radzymin” festmény, mely a kirakósunkon megjelenik, 2017-ben készült. Ez az utolsó ábrázolása a művész szülővárosának és Dwurnik egyik utolsó nagyméretű munkája.

Imagination Puzzle Ernst Haeckel Muscinae - 1000 darabos

Puzzle Ernst Haeckel „Muscinae" illusztrációja alapján, 1000 darabosErnst Haeckel (1834-1919) egy német biológus, evolucionista, művész, filozófus és orvos volt, aki annak szentelte az életét, hogy kutassa a flórát és faunát a legmagasabb hegycsúcsoktól, az óceán legmélyebb pontjáig. Többszáz részletes rajzot, akvarellt és vázlatot készített a megállapításairól, melyeket nagy sikerrel övezve publikált. Haeckel munkái a grafikai precizitásuktól és elképesztő árnyékolásuktól, valamint az organikus evolúció értelmezéseiktől váltak figyelemreméltóvá.

Imagination Puzzle Laura Diehl From Acorns - 1000 darabos

Puzzle Laura Diehl „From Acorns” (Makkból) illusztrációja alapján, 1000 darabosLaura Diehl egy Fantasy illusztrátor Virginia-ból, az Egyesül Államokból, aki 2006 óta illusztrál professzionálisan. Élvezi, ha digitálisan festhet az Adobe Photoshopban a hűséges Intuos XL grafikai tabletjével. Alkotásai az izzó fényekről, a vibráló színekről és a mértéktelen fantasztikumról ismertek.

Imagination Puzzle Tytus Brzozowski Varsói hídak - 1000 darabos

Puzzle Tytus Brzozowski „Varsói hídak" illusztrációja alapján, 1000 darabosTytus Brzozowski egy építész és akvarellfestő, aki egy varázslatos város történeteit meséli el. A művész fő inspirációja Varsó és a nem mindennapi történelme. A munkáiban régelfeledett díszes bérházakat, vagy jólismert építményeket találunk átlagtól eltérő környezetben és körülmények között. Az emberek különleges szerepet kapnak a festményein. Tetőkön, kéményeken jelennek meg, vagy akár a felhők között lebegnek – mindezt azért, hogy megmutassa, hogy a város élettel teli lehet és kell is, hogy legyen.

Puzzle Imagination Ernst Haeckel Sea Anemones - 1000 darabos

Ernst Haeckel (1834-1919) egy német biológus, evolucionista, művész, filozófus és orvos volt, aki annak szentelte az életét, hogy kutassa a flórát és faunát a legmagasabb hegycsúcsoktól, az óceán legmélyebb pontjáig. Többszáz részletes rajzot, akvarellt és vázlatot készített a megállapításairól, melyeket nagy sikerrel övezve publikált. Haeckel munkái a grafikai precizitásuktól és elképesztő árnyékolásuktól, valamint az organikus evolúció értelmezéseiktől váltak figyelemreméltóvá.

Puzzle Imagination Jacek Szleszyński The Gift - 1000 darabos

Puzzle Jacek Szleszyński "The Gift" illusztrációja alapján, 1000 darabos.Jacek Szleszyński a boroszlói National Higher School of Visual Arts-on végzett. Multidiszciplináris művészként egyszerre aktív a festészetben, a digitális grafikában, az illusztrációban, az animációs filmekben és az interaktív alkalmazásokban. A filmjei és az interaktív alkalmazásai a világon számos helyen bemutatásra kerültek, több helyen bezsebelve a legnagyobb nemzetközi díjakat. A stílusa magába foglalja a szürrealizmust és a mágikus realizmust, kombinálva a természetes világ, a fantasy, a mitológia, a városi legendák és az összeesküvéselméletek témáit.

Puzzle Imagination Karol Bąk Deceptive Wind - 1000 darabos

Puzzle Karol Bąk "Deceptive Wind" illusztrációja alapján, 1000 darabos.Karol Bąk 1961. május 30-án született Kołoban, Nagy-Lengyelországban. Poznańban végezte el a Képzőművészeti Főiskolát és szerzett végzettséget. 1984-ben a tanulmányait a az Állami Képzőművészeti Akadémia Grafikai karán folytatta. Karol Bąk több éven keresztül, több száz olajfestményt festett, amelyek a művészeti alkotásainak a nagy részét, de nem az egészét teszik ki. A művész szintén alkot grafikákat, tusrajzokat, pasztell portrékat, ceruzavázlatokat és falfreskókat. Karol Bąk jelenleg több, mint egy tucat lengyel és más külföldi kiállítóteremmel van együttműködésben.

Puzzle Imagination Rafał Olbiński The Shape of Color Green - 1000 darabos

Rafał Olbiński - világhírű festő, illusztrátor, szobrász és díszlettervező. Lengyelországban született és tanult, 1981-ben vándorolt ki az Egyesült Államokba. Munkásságáért több mint 150 díjat kapott. Olbiński műveit világszerte kiállításokon mutatták be, és olyan rangos intézmények gyűjteményeiben találhatók meg, mint a New York-i The National Arts Club, a washingtoni Smithsonian Institute és Library of Congress, az oszakai The Suntory Museum, valamint az USA, Ázsia és Európa gyűjteményeiben.

Puzzle Imagination Rafała Olbiński Excessive Meticulousness - 1000 darabos

Rafał Olbiński - világhírű festő, illusztrátor, szobrász és díszlettervező. Lengyelországban született és tanult, 1981-ben vándorolt ki az Egyesült Államokba. Munkásságáért több mint 150 díjat kapott. Olbiński műveit világszerte kiállításokon mutatták be, és olyan rangos intézmények gyűjteményeiben találhatók meg, mint a New York-i The National Arts Club, a washingtoni Smithsonian Institute és Library of Congress, az oszakai The Suntory Museum, valamint az USA, Ázsia és Európa gyűjteményeiben.