új
Assassin's Creed Valhalla - Eivor Heat Reveal Mug

Az Assassin’s Creed Valhalla márka az egyik kedvencünk a Good Loot kínálatában. Most még egy kinccsel bővül a sorozat kedvelőinek örömére - egy bögrével, amely hő hatására átváltozik. Önts Viking vér forróságú folyadékot a bögrébe és láthatod Eivor férfi és női változatát is megjelenni rajta. Habár a grafika eltűnik az utolsó kortyoddal együtt, de tovább élnek legendákként! Természetesen minden forró italodnál visszatérnek! 450 ml űrtartalommal a legkitartóbbaknak!

újajánlott
Comic Book Puzzle Series: Thorgal - Alinoe puzzle - 1000 darabos

A Thorgal 8. kötetének borítója hihetetlenül megnyugtató. Őszi színekben fürdő fák, egy gyönyörűen megfestett patak. Ennek a borítónak a művészi értéke tagadhatatlan, ezért úgy döntöttünk, hogy kirakóssá alakítjuk. Azonban nem minden tűnik idillinek. Jolan arca némi aggodalomról árulkodik és vajon ki az a fiú, aki előtte és az édesanyja előtt áll?

új
Comic Book Puzzle Series: Thorgal - The Archers puzzle - 1000 darabos

Ezúttal a puzzlemintánk modellje az epikus Thorgal képregény kilencedik számának borítója. Ebben a számban a hős úgy dönt, hogy részt vesz egy íjászversenyen, de biztos vagy abban, hogy ez a történet csak a verseny végeredményéről szól? Vegyél részt egy 1000 darab minőségi kirakóból álló utazáson.

új
Fallout 4: Nuka-Cola Puzzle - 1000 darabos

A Good Loot bemutatja kiváló minőségű puzzle kollekcióját, melyekkel a videojátékok és a popkultúra rajongói ellátogathatnak kedvenc világaikba egyedi grafikákat kirakva egyedül, vagy akár egy nagyobb csoportban.A Nuka-Cola egy ikonikus ital, melyet a Fallout széria minden rajongója ismer. Az új puzzle minta egy jellegzetes üveget ábrázol, rajta egy logóval, melyet az idő megtépázott, így tökéletesen passzol a város romjaihoz.A szett tartalma:• A legjobb minőségű, 1000 darabos (68x48 cm) puzzle egy neves gyártótól• A puzzle grafikájával megegyező méretű poszter (1:1)• Egyedi mintával ellátott pamutzsák a puzzle tárolására• Játékosoknak tervezve egy kiváló minőségű dobozzal, látványos csomagolásban

újajánlott
Gaming Puzzle: Assassin's Creed Mirage puzzle - 1000 darabos

Alamut. Az assassinok legendás otthona, akik meghtározzák a Creed alapjait. Minden oldalról hegyek ölelik körül, amelyek szépségükben félelmetesek, de egyben elriasztják a vakmerőket attól, hogy véletlenül felfedezzék ezt a rendkívüli erődöt. Fedezd fel Basimmal együtt ezt a helyet. Legyen első lépésetek a testvériség titkainak megismeréséhez egy új kirakós puzzle összerakása.

új
Gaming Puzzle: Call of Duty: Warzone Pacific - 1000 darabos

A Good Loot Gaming sorozat azoknak a gaming rajongóinak lett tervezve, akik ki akarják bővíteni a kedvenc univerzumaik nyújtotta élményeket a való világban, azáltal, hogy minőségi kirakósokat raknak össze, pihennek és újraalkotják az ikonikus képeket, amelyek részévé váltak az emlékeiknek.Gaming Puzzle: Call of Duty: Warzone PacificEgy trópusi sziget egyet jelent a buja növényzettel, a párás idővel és... 1000 összerakásra váró puzzle darabbal!? Az új Csendes-óceán által inspirált Call of Duty: Warzone pályadizájn gyönyörű kilátást, de mellette sok veszélyt is tartogat.

új
Gaming Puzzle: Cyberpunk 2077: Mercenary on the Rise puzzle - 1000 darabos

Good Loot Gaming sorozat azoknak a gaming rajongóinak lett tervezve, akik ki akarják bővíteni a kedvenc univerzumaik nyújtotta élményeket a való világban, azáltal, hogy minőségi kirakósokat raknak össze, pihennek és újraalkotják az ikonikus képeket, amelyek részévé váltak az emlékeiknek.Gaming Puzzle: Cyberpunk 2077: Mercenary on the RiseV egy igazi álmodozó, és mint minden olyan, néha távolságot kell tartania a terveitől. Erre nincs is jobb, mint Night City egét nézni - egy városét, amely valóra váltja az álmokat és brutálisan el is pusztítja azokat. Rakd össze a kirakóst, majd tedd ki a faladra, hogy tovább élvezhesd a látványt.

újajánlott
Gaming Puzzle: Diablo IV Inarius Puzzle - 1000 darabos

Inarius egykor arkangyal volt. Lilith iránti szerelmétől vezérelve járut hozzá a hatalmas Nephalemek felemelkedéséhez, és magára vonta a menny örök kárhozatát. Ez a kétes alak szerepel a Diablo-sorozat legújabb puzzle-jén. Vigyázz, ez a dizájn ugyanolyan összetett, mint Inarius személyisége!

új
Gaming Puzzle: Diablo: Heroes Battle puzzle - 1000 darabos

A Good Loot Gaming sorozat azoknak a gaming rajongóinak lett tervezve, akik ki akarják bővíteni a kedvenc univerzumaik nyújtotta élményeket a való világban, azáltal, hogy minőségi kirakósokat raknak össze, pihennek és újraalkotják az ikonikus képeket, amelyek részévé váltak az emlékeiknek.Gaming Puzzle: Diablo: Heroes BattleAmikor gyötrelem ereszkedik a világra, csak a hősök nézhetnek szembe vele. Szedd össze magad és szállj szembe egy ősi gonosszal négy hős mellett. Lesz elég bátorságod, hogy 1000 elemből összerakj egy képet a csatáról?