újajánlott
Assassin's Creed Legacy Baseball Cap

A sapkát viselve érezd magad úgy, mint a legendás asszasszinok a történelem során, a reneszánsz Itáliától az ókori Egyiptomig és azon túl is. Fedezz fel összeesküvéseket, fejtsd meg a rejtélyeket, és küzdj rettentő ellenségekkel, miközben lélegzetelállító történelmi tájakon navigálsz. Az Assassin's Creed Vintage baseball sapka több mint egy kiegészítő. Ikonikus logójával és egyedi kialakításával ez a sapka lehetővé teszi, hogy csendben kinyilvánítsd az asszasszinok hitvallása iránti elkötelezettségedet és csodálatodat a sorozat lopakodó játékmenete és izgalmas harcai iránt.

újajánlott
Comic Book Puzzle: Thorgal The Black Galley, 1000 darabos

A hősök világában a béke és az idilli élet nem tart soká. Egy nap, Brek Zarith harcosai megérkeznek abba a faluba, ahol Thorgal a várandós Aaricia-val megszállt. Thorgal-t elrabolják, a következő pillanatban már a környék leggyorsabb hajóján, a Black Galley-n találja magát. A történet hamar körvonalazódni látszik, nem is őt akarták személy szerint elrabolni... Balszerencse vagy az istenek formálta sors?Kit és mit talál Thorgal ezúttal? A kirakós darabjai a bátor hős utjába álló (legalább) két ellenfelet rejtik.

újajánlott
Fallout Vintage Baseball Cap

Ahogy felfedezed a hatalmas pusztaságot, emlékezetes karakterekkel találkozol, akiknek mindegyike saját motivációval, furcsaságokkal és titkokkal rendelkezik - és az egyik ilyen titok az új Fallout sapka lehet! Akár úgy döntesz, hogy virtuális kalandjaid során veszed fel a sapkát, akár büszkén viseled a mindennapokban. Állítható pántja kényelmes illeszkedést biztosít, míg a vintage dizájn egy csipetnyi nosztalgiát ad a mindennapi stílushoz.

újajánlott
Gaming Puzzle: Diablo IV Inarius The Father Puzzles 1000 darabos

A Good Loot bemutatja kiváló minőségű puzzle kollekcióját, melyekkel a videojátékok és a popkultúra rajongói ellátogathatnak kedvenc világaikba egyedi grafikákat kirakva egyedül, vagy akár egy nagyobb csoportban.Inarius egykor arkangyal volt. Lilith iránti szerelmétől vezérelve járut hozzá a hatalmas Nephalemek felemelkedéséhez, és magára vonta a menny örök kárhozatát. Ez a kétes alak szerepel a Diablo-sorozat legújabb puzzle-jén. Vigyázz, ez a dizájn ugyanolyan összetett, mint Inarius személyisége!

újajánlott
Gaming Puzzle: World of Tanks D-Day Puzzles 1000 darabos

A Good Loot Gaming sorozat azoknak a játékosoknak készült, akik szeretnék kedvenc játékaik élményét kiterjeszteni a való világra olyan kiváló minőségű kirakókkal, melyek nem csak kikapcsolódást nyújtanak, de segítségükkel újraalkothatják a korábban megélt, ikonikus jeleneteket is.A D-nap a francia forradalom idején végrehajtott legnagyobb partraszállás a fegyveres konfliktusok történelmében.Végrehajtása hadügyi innovációk sorát vonta be, mint például az újratervezett tankokat, melyek a szövetséges csapatokat segítették Európában. A brit Percy Hobart tábornok és csapata a "Freaks" sokat segített ebben. Készülj fel a D-napra ezzel az 1000 darabos puzzle-lal, ami olyan járműveket elevenít meg, melyek a tankok mintájára készültek és részt vettek a normandiai partraszállásban... mert sosem tudhatod, mikor jön el egy újabb dicső nap.

újajánlott
Good Loot Hanging Figurine Cyberpunk 2077 Ciri

Good Loot függő figura - ezt a figuragyűjteményt nem hagyhatod ki!Egyedi karikatúrák kedvenc videojáték karaktereidről!Egészítsd ki a zsákmányodat! Tedd ki asztalodra vagy akaszd fel bárhova!Csak 3 év feletti gyermekek számára. Apró alkatrészeket tartalmaz.Fulladásveszélyes.

újajánlott
Good Loot Hanging Figurine Cyberpunk 2077 V-Male

Good Loot függő figura - ezt a figuragyűjteményt nem hagyhatod ki!Szerezd be kedvenc videójáték szereplőid egyedi, stilizált külsejű verzióját - lootod vagy függeszd fel valahová, vagy állítsd be gyűjteményedbe!

újajánlott
Keychain 3D Cyberpunk 2077: Johnny Silverhand

Tudjuk, mennyire szeretitek a gyűjthető figurákat, így elhoztuk őket kulcstartó formájában is. A kompakt méretnek és láncnak köszönhetően bárhová elkísérnek! Tedd rá a kulcscsomódra, hátizsákodra... vagy ahová csak szeretnéd.Csak 3 év feletti gyermekek számára. Apró alkatrészeket tartalmaz. Fulladásveszélyes.

újajánlott
Keychain 3D Fallout: Vault Boy

Tudjuk, mennyire szeretitek a gyűjthető figurákat, így elhoztuk őket kulcstartó formájában is. A kompakt méretnek és láncnak köszönhetően bárhová elkísérnek! Tedd rá a kulcscsomódra, hátizsákodra... vagy ahová csak szeretnéd.Csak 3 év feletti gyermekek számára. Apró alkatrészeket tartalmaz. Fulladásveszélyes.