Rólunk

Rólunk

Skarby


Jó vadászatot! Lootok tömkelegét hordtuk össze ide a legkülönfélébb világokból és korokból, csak a te kedvedért.

 

Rengeteg loot vár odabent – pólók, sapkák, táskák és egyéb kiegészítők kedvenc karaktereid képmásával… Egész kincsesládák, tele kalandokkal!


A Good Loot a popkultúra-függők, illetve a játék- és mozikarakter-rajongók második otthona.

 

Garantálja a színvonalat és útba igazít az általa bemutatott termékek felé. Az értékes zsákmányhoz, amit a Media Markt, a Saturn és muve.pl kínál

 
Eljött a kalandozás és a lootolás ideje – kezdhetsz is helyet csinálni az egyre inkább gyarapodó inventorydban!
 
 
Az alábbi univerzumok cuccait kínáljuk: Warhammer (Fantasy és 40k), Assassin’s Creed, Fallout®, Star Wars, PlayStation és hasonlók…

   

 

A Good Loot márka két világot ötvöz – a legnépszerűbb popkultúra márkák és játékok világát (ahonnan a loot származik) a valós világgal, ahol a rajongók ruhanemükkel és tárgyakkal mutatják ki szenvedélyüket és kötődésüket kedvenc univerzumaik iránt. A Good Loot kínálatában máris megtalálhatók a legnépszerűbb videójáték márkák – pl. Fallout®, Assassin's Creed, Uncharted és PlayStation, továbbá az epikus és kultikus fantasy és sci-fi világok, pl. a Star Wars és a Warhammer.

És ez még csak a kezdet! Új kollekcióink létrehozásához szükségünk van a véleményedre, hogy minden termékünk egyedi és kivételes legyen, mint az univerzum, ahonnan vétetett. Szeretnénk részévé válni a varázsuknak, hogy valóra válthassuk rajongói álmaidat.

A Warhammer Fantasy Battle és Warhammer 40,000 napjaink legnépszerűbb figurás harcjátéka, melyet évtizedek óta használnak a fantasy- és sci-fi rajongók. A játékosok irányította seregek minőségi figurái és a részletesen kidolgozott univerzumok jóvoltából a Warhammer játékok az évek során valódi kultusztermékekké váltak. Ezért döntöttünk úgy, hogy nekik szenteltük a Good Loot első kollekcióját.