Mafia III

Mafia III - 68 Sammy's Polo

Ha van egy kis pénzed elrejtve egy biztonságos helyen, menj, vásárolj egy pólót, egyenesen a Mafia III játékból. Jó tervnek hangzik?

Mafia III - Bayou Devils T-shirt

Diszkrét utalás a Mafia III játékra vagy ütős megjelenés a rajongóknak? Nincs idő az ilyen mérlegelésekre – szerezd meg és viseld büszkén.

Mafia III - Car Shape Keychain

Ez az autós témájú kulcstartó erős utalás a játék egyik legkellemesebb pillanatára – amikor repesztesz a városban és a háttérben remek zene szól. Igazi bajnok kiegészítő.

Mafia III - Gun Shape Keychain

Szeretjük cuccok hatalmas arzenálját eléd tárni, hogy válogathass. Ezúttal egy kulcstartót kínálunk a Mafia III utcáiról. Nyisd ki ezt a darabot, és add hozzá véglegesen a rendelkezésre álló felszerelésedhez.

Mafia III - Lincoln Dog Tag

Lincoln Clay dögcédulája egy újabb rajongói tárgy a Mafia III világából kínálatunkban. Tisztelgés egyszerre a vietnami háború már amúgy is kultikus veteránjai és a virtuális hús és vér gengszter előtt.

Mafia III - Lincoln Military Hoodie

Ez a kapucnis felső a Mafia III világából remek szerzemény a sorozat rajongóinak. Jól jön, különösen ha a dolgok rosszabbra fordulnak! De ez már egy teljesen más történet…

Mafia III - Lincoln Military T-shirt

Hallottál már Lincoln Clay vendettájáról? A választól függetlenül merülj el a 60-as évek gengszterhangulatába és vívj ki tiszteletet.

Mafia III - Logo Flat Cap

Nem lenne teljes a Mafia III univerzum gyűjteményünk sapka nélkül. Ne főjön a fejed miatta – megszerezheted mindenki más előtt.

Mafia III - Military & Logo Socks Pack

Az ember ruhatárának alapvető kelléke immár Mafia III logóval is kapható. Elengedhetetlen, évszaktól függetlenül. Érdemes megszerezned magadnak, vagy ajándékba a fiadnak/férjednek/barátodnak/apádnak/testvérednek/sógorodnak/nagyapádnak.

Hírlevél