Crash Bandicoot

Crash Bandicoot - Icon Light

Dobd fel hálószobád vagy játékbarlangod a felejthetetlen Crash Bandicoot miniatűr másával, ami fényével a legsötétebb éjszakán is áttör!

Good Loot Kids Puzzle: Crash Bandicoot 4: It's About Time - 160 darabos

Good Loot Kids Puzzle: Crash Bandicoot 4: It's About Time - 160 darabosEz a szett a jólismert gyerekvideójátékon, a Crash Bandicoot 4: It's About Time címen alapszik. Indulj el egy utazásra Crash és Coco társaságában, hogy megmentsd a multiverzumot. Éld bele magad színes és változatos helyszínekbe ezzel a minőségi kirakóssal.A doboz tartalmaz egy miniposztert is.

Good Loot Kids Puzzle: Crash Team Racing: Nitro-Fueled - 160 darabos

Good Loot Kids Puzzle: Crash Team Racing: Nitro-Fueled - 160 darabosEz a szett a jólismert, őrül versenyzős videójátékon, a Crash Team Racing: Nitro-Fueled-en alapszik. Csatlakozz Crash-hez és barátaihoz azzal, hogy összerakod ezt a dinamikus puzzlet.A doboz tartalmaz egy miniposztert is.

Good Loot Kids Puzzle: Crash Team Rumble - 160 darabos

Crash és bandája egy sporteseményen csatlakozik a múltbeli gonosztevőkhöz!? A világ a feje tetejére állt! Kezdd el a barátságos bandicoot új kalandjait 160 wumpa gyümölcs elrendezésével ... úgy értettük, természetesen 160 elemet.