Spyro

Good Loot Kids Puzzle: Spyro Reignited Trilogy: Heroes - 160 darabos

Spyro egy időtlen útitárs, akinek kalandjai évek óta szórakoztatnak. Ezzel a mintával az ő magabiztosságát és tüzes jellemét szeretnénk megörökíteni. A háttérben látható karaktereknek köszönhetően felkelthetjük a vágyat, hogy többet tudjunk meg a játékról, vagy az őrült expedíciókról emlékezzünk vissza az összeállítás közben.

Good Loot Kids Puzzle: Spyro: Reignited Trilogy - 160 darabos

Good Loot Kids Puzzle: Spyro: Reignited Trilogy - 160 darabosEz a szett egy jólismert gyerekvideójátékon, a Spyro: Reignited Trilogy-n alapszik, a jellegzetes lila sárkánnyal a főszerepben, amely a példája egy időtlen platform játéknak, melyet mind a felnőttek, mind pedig a gyerekek játszhatnak. Az új puzzle segítségével újra ennek a jószívű kis sárkánynak a világában érezheted magad.A doboz tartalmaz egy miniposztert is.

Spyro Heat Reveal Mug

Spyro egy új bögrén landolt a Good Loot gyűjteményében! Az egyik kalandja során, egy bárányt üldözve jutott el ide. Hő hatására a bögre egy nyugati feliratot fed fel: "No sheep is safe", azaz "Egy bárány sincs biztonságban", amelyek rávilágítanak a kis bárány gondjaira.Nyugalom, a meleg víz is elég, nincs szükség sárkánytűzre.