DC Comics

Batman - Heat Change Mug

Ez a bögre DC kollekciónkból garantáltan elnyeri majd a fekete köpenyes hős rajongóinak tetszését. Tavaszi kollekciónk Batbögréje minden évszakban jó szolgálatot tesz tulajdonosának. A legjobban - lehetőleg forró - kávéval teletöltve mutat. Próbáld ki és ismerd meg Batman igazi arcát!

Batman - Travel Mug

Egy újabb méltó relikvia a Sötét Lovag rajongóinak. Ez a DC univerzumból érkezett utazó bögre olyan praktikus, hogy akár Bruce Wayne barlangjában is helyet kaphatna, hiszen a szuperhős kellékek minden követelménynek megfelel. Különösen jó választás azoknak, akik szeretik a feltűnő cuccokat!

DC Comics - Batman Egg Cup and Toast Cutter

Tojás a héjában? Unalmas! Tojás Batmannek öltözve? Batarang pirítós? Úgy hangzik, mint egy reggeli kaland! Kanállal együtt kapható. Reggelizz csak.

DC Comics - Harley Quinn Heat Change XL Mug

Töltsd meg kedvenc forró italoddal ezt a hatalmas, 550 ml-es bögrét és figyeld, ahogy kívül a grafikák helyén előtűnik kedvenc játékos gonosztevőd, Harley Quinn.

DC Comics - Suicide Squad Harley Quinn Icon Light

Engedd be otthonodba a komisz Harley Quinn imádnivalóan apró, 10 cm-es változatát, aki cserébe fényt hoz sötét íróasztalodra, vagy lakásod bármely pontjára!

DC Comics - Superman Shaped Mug

Superman bögréje, mint a neve is sugallja, nem való mindenkinek. Azonban, ha úgy érzed, fel tudsz nőni a kihíváshoz és te is szuper vagy – akkor szerezd meg. De óvatosan! A bögre megragadása emberfeletti erőt kölcsönöz és lézersugarak lövellnek ki a szemedből!

Hírlevél