Far Cry 6: Dani 1000-darabos puzzle

A Good Loot bemutatja kiváló minőségű puzzle kollekcióját, melyekkel a videojátékok és a popkultúra rajongói ellátogathatnak kedvenc világaikba egyedi grafikákat kirakva egyedül, vagy akár egy nagyobb csoportban.Dani készen áll felszabadítani a hazáját Antón és korrupt rezsimjének uralma alól. És te? Gyűjtsd össze a legjobb amigóidat, és állítsátok össze ennek a bátor nőnek az arcképét.

FC 6 Crest Heat Reveal Mug

A méltán híres Far Cry sorozat hatodik része a trópusi Yara szigetére visz titeket, ahol egy keménykezű diktátorral kell megküzdeni. Küzdelem a szabadságért, vibráló trópusi színekkel. Egy pillantás a zsákmányra, hogy még Havannáról is érezhesd a hely hangulatát. Hagyományos kerámia bögre, termoaktív felülettel, mely hő hatására felfedi a hideg fekete szín alatti vad trópusi világot. Ahhoz, hogy láthasd a titkot, töltsd meg a bögrét forró itallal. Egészségedre!

FC 6 Wheel Keychain

Ahhoz, hogy lebontsd a diktatúrát, először fel kell lobbantani az ellenállás tüzét!Ez a feladatod, ezen a Kuba inspirálta szigeten. Nehéz a gerillák élete és nincs idő esernyős koktélokat iszogatni! A rezsim nem fogja megdönteni önmagát! Hogy ezt ne felejtsd el, ezzel a kulcstartóval szeretnénk emlékeztetni a feladatodra: a tüzes logó juttassa eszedbe a harc nehézségeit a trópusi Yara szigetén.