újajánlott
Imagination

Puzzle Imagination Roch Urbaniak Koncert a kéményen - 1000 darabos

Puzzle Roch Urbaniak „Koncert a kéményen” illusztrációja alapján, 1000 darabos

Roch Urbaniak egyszerre festő és gyermekkönyvíró Krakkóból. A művészetét a mítoszok, tündérmesék, valamint a popkultúra, többek között a videojátékok inspirálták. Mivel inspirációt és figyelemreméltó történeteket bárhol lehet találni, a történeteket a festményeivel akarja elmesélni. Szintén használja a festményeit más médiákban is, így képregényeket is készít, valamint felhasználja az illusztrációit egy kétrészes könyvsorozatban a „Papiernik” -ben.
- Lengyel és nemzetközi művészek illusztrációin alapuló puzzlegyűjtemény
- 1000 darabos, összerakás utáni teljes mérete: 68x48 cm
- Kiváló minőségű kivitelezés a legmodernebb nyomtatási technológiákkal
- Tökéletesen illeszkedő elemek
- Lenyűgöző, telített színek
- Ellenáll a hajlításnak
- Vászon effektussal ellátva a fényvisszaverődés csökkentésére
- Neves európai puzzlegyártótól

Viseld büszkén minőségi termékeinket!

#goodloot

Termékeinket az Instagramon is megjelölheted a fenti hashtaggel!

Fedezd fel!
Hasonló termékek
új
Imagination Puzzle Edward Dwurnik Radzymin - 1000 darabos

Puzzle Roch Urbaniak Edward Dwurnik „Radzymin” illusztrációja alapján, 1000 darabosEdward Dwurnik (1943-2018) az egyik legfontosabb és legelismertebb háború utáni lengyel művész volt. Festészetet, grafikát és szobrászatot tanult a Fine Arts Academy-n Varsóban. 1965-ben találkozott egy autodidakta művész, Nikifor Krynicki munkáival, és onnantól azokhoz hasonló stílusban kezdett festeni, melyet később megváltozatott és fejlesztett. A „Radzymin” festmény, mely a kirakósunkon megjelenik, 2017-ben készült. Ez az utolsó ábrázolása a művész szülővárosának és Dwurnik egyik utolsó nagyméretű munkája.

új
Imagination Puzzle Ernst Haeckel Muscinae - 1000 darabos

Puzzle Ernst Haeckel „Muscinae" illusztrációja alapján, 1000 darabosErnst Haeckel (1834-1919) egy német biológus, evolucionista, művész, filozófus és orvos volt, aki annak szentelte az életét, hogy kutassa a flórát és faunát a legmagasabb hegycsúcsoktól, az óceán legmélyebb pontjáig. Többszáz részletes rajzot, akvarellt és vázlatot készített a megállapításairól, melyeket nagy sikerrel övezve publikált. Haeckel munkái a grafikai precizitásuktól és elképesztő árnyékolásuktól, valamint az organikus evolúció értelmezéseiktől váltak figyelemreméltóvá.

új
Imagination Puzzle Laura Diehl From Acorns - 1000 darabos

Puzzle Laura Diehl „From Acorns” (Makkból) illusztrációja alapján, 1000 darabosLaura Diehl egy Fantasy illusztrátor Virginia-ból, az Egyesül Államokból, aki 2006 óta illusztrál professzionálisan. Élvezi, ha digitálisan festhet az Adobe Photoshopban a hűséges Intuos XL grafikai tabletjével. Alkotásai az izzó fényekről, a vibráló színekről és a mértéktelen fantasztikumról ismertek.

új
Imagination Puzzle Tytus Brzozowski Varsói hídak - 1000 darabos

Puzzle Tytus Brzozowski „Varsói hídak" illusztrációja alapján, 1000 darabosTytus Brzozowski egy építész és akvarellfestő, aki egy varázslatos város történeteit meséli el. A művész fő inspirációja Varsó és a nem mindennapi történelme. A munkáiban régelfeledett díszes bérházakat, vagy jólismert építményeket találunk átlagtól eltérő környezetben és körülmények között. Az emberek különleges szerepet kapnak a festményein. Tetőkön, kéményeken jelennek meg, vagy akár a felhők között lebegnek – mindezt azért, hogy megmutassa, hogy a város élettel teli lehet és kell is, hogy legyen.