Gaming Puzzle: Tekken 8 Key Art 1000 darabos puzzle

A családi kötelékek nehéz téma. A Mishima család tagjai jól tudják ezt. Az ördög génje tovább fokozza a kihívásokat a fiú és az apa közötti harcban. Jin és Kazuya előtt egy újabb, 1000 puzzle-darabból álló összecsapás áll. Te a viszály melyik oldalán fogsz állni?

újajánlott
Keychain Tekken 8: Jin

Ennek a Tekken 8 kulcstartónak két oldala van, pont, mint Jinnek. A kérdés, hogy melyik oldal hatalmasodik el rajta és dönti el a Mishima család sorsát?Csak 3 év feletti gyermekek számára. Apró alkatrészeket tartalmaz. Fulladásveszélyes.

újajánlott
Tekken 8 Kazuya Vintage Baseball Cap

Rendkívüli csemege a Tekken-rajongóknak. Kazuya karaktere által inspirált dizájnnal bővül a vintage sapkák gyűjteménye. A szélén lévő kopások és a dinamikus varrás tökéletesen visszaadja a Mishima család küzdelmekkel teli történetét. Mindezt olyan színösszeállításokkal keretezve, amelyek drámai hatást biztosítanak az egyéni öltözködési stílushoz. A kiváló minőségű anyagokkal szállított sapka tökéletes a verekedős sorozat rajongói számára.

újajánlott
Tekken 8 Key Art Heat Reveal Mug

Ereszd szabadjára a Mishima-vérvonal erejét!A bögre lenyűgöző kinézete a játék esszenciáját kínálja, míg a hőre változó ábrája a meglepetés és a rácsodálkozás erejével rendelkezik, felidézve a Tekkn-univerzum váratlan fordulatait. Csak töltsd teli forró folyadékkal is... megtalálod az ördögi gént?