Thorgal

Comic Book Puzzle Series: Thorgal - Alinoe puzzle - 1000 darabos

A Thorgal 8. kötetének borítója hihetetlenül megnyugtató. Őszi színekben fürdő fák, egy gyönyörűen megfestett patak. Ennek a borítónak a művészi értéke tagadhatatlan, ezért úgy döntöttünk, hogy kirakóssá alakítjuk. Azonban nem minden tűnik idillinek. Jolan arca némi aggodalomról árulkodik és vajon ki az a fiú, aki előtte és az édesanyja előtt áll?

Comic Book Puzzle Series: Thorgal - The Archers puzzle - 1000 darabos

Ezúttal a puzzlemintánk modellje az epikus Thorgal képregény kilencedik számának borítója. Ebben a számban a hős úgy dönt, hogy részt vesz egy íjászversenyen, de biztos vagy abban, hogy ez a történet csak a verseny végeredményéről szól? Vegyél részt egy 1000 darab minőségi kirakóból álló utazáson.

Comic Book Puzzle Series: Thorgal - The Eyes of Tanatloc puzzle - 1000 darabos

Mindenki, aki ismeri az ikonikus Thorgal képregényeket tudja, hogy ezek mind kis művészeti alkotások. Ezt mi is pontosan tudjuk, így a képregény puzzle sorozatunkat az "Eyes of Tanatloc"-kal indítjuk útnak, amely a Thorgal képregény 11. száma előtt tiszteleg. A kivételes részletesség, a gyönyörűen részletezett vonalak és a megbabonázó tekintet a közepén gondoskodik arról, hogy nehezen tudd levenni róla a szemed. Ha hosszú ideig nézzük, az vegyes érzéseket kelthet bennünk. A furcsa nyugtalanság és egy rejtett erő jelenlétének a kombinációját. Lehetséges, hogy maga Tanatloc tekint ránk?

újajánlott
Puzzle Comic Book: Thorgal The Betrayed Sorceress - 500 darabos

Ezen Thorgal puzzle borítóján az ikonikus képregény első kötetének illusztrációja szerepel.Thorgal egy mágikus völgybe téved, ahol az idő megállt. Éden kertje felett három nővér uralkodik, de Thorgal szabadsága visszanyeréséről álmodozik. Az egyik nővér úgy dönt, segít neki ebben - de ki ez a titokzatos vörös hajú hölgy? Egy barát, vagy egy újabb ellenfél, akit le kell győznie?

Thorgal The Eyes of Tanatloc Heat Reveal Mug

Itt van ő is! Egy bögre a Thorgal képregénysorozat szerelmeseinek! Első ránézésre a bögre visszafogott mintával, mindössze logókkal és jellegzetes keretekkel rendelkezik, azonban ha forró italt töltesz bele, megjelennek a Thorgal képregény 11. és 27. számainak borítóin látható grafikák - a "The Eyes of Tanatloc" és a "The Barbarian".