Thorgal

újajánlott
Comic Book Puzzle Series: Thorgal - Alinoe puzzle - 1000 darabos

A Thorgal 8. kötetének borítója hihetetlenül megnyugtató. Őszi színekben fürdő fák, egy gyönyörűen megfestett patak. Ennek a borítónak a művészi értéke tagadhatatlan, ezért úgy döntöttünk, hogy kirakóssá alakítjuk. Azonban nem minden tűnik idillinek. Jolan arca némi aggodalomról árulkodik és vajon ki az a fiú, aki előtte és az édesanyja előtt áll?

új
Comic Book Puzzle Series: Thorgal - The Archers puzzle - 1000 darabos

Ezúttal a puzzlemintánk modellje az epikus Thorgal képregény kilencedik számának borítója. Ebben a számban a hős úgy dönt, hogy részt vesz egy íjászversenyen, de biztos vagy abban, hogy ez a történet csak a verseny végeredményéről szól? Vegyél részt egy 1000 darab minőségi kirakóból álló utazáson.

Comic Book Puzzle Series: Thorgal - The Eyes of Tanatloc puzzle - 1000 darabos

Mindenki, aki ismeri az ikonikus Thorgal képregényeket tudja, hogy ezek mind kis művészeti alkotások. Ezt mi is pontosan tudjuk, így a képregény puzzle sorozatunkat az "Eyes of Tanatloc"-kal indítjuk útnak, amely a Thorgal képregény 11. száma előtt tiszteleg. A kivételes részletesség, a gyönyörűen részletezett vonalak és a megbabonázó tekintet a közepén gondoskodik arról, hogy nehezen tudd levenni róla a szemed. Ha hosszú ideig nézzük, az vegyes érzéseket kelthet bennünk. A furcsa nyugtalanság és egy rejtett erő jelenlétének a kombinációját. Lehetséges, hogy maga Tanatloc tekint ránk?

újajánlott
Gaming Puzzle: Dragon Ball Super Puzzle - 1000 darabos

Csatlakozz Gokuhoz és társaihoz egy epikus csatákkal teli kalandban, hogy megállítsák Friezát. Érd el a Super Saiyan formát ezzel az új puzzle-lel. Ehhez mindössze csak össze kell raknod!

új
Thorgal The Eyes of Tanatloc Heat Reveal Mug

Itt van ő is! Egy bögre a Thorgal képregénysorozat szerelmeseinek! Első ránézésre a bögre visszafogott mintával, mindössze logókkal és jellegzetes keretekkel rendelkezik, azonban ha forró italt töltesz bele, megjelennek a Thorgal képregény 11. és 27. számainak borítóin látható grafikák - a "The Eyes of Tanatloc" és a "The Barbarian".