World of Tanks

újajánlott
Gaming Puzzle: World of Tanks D-Day Puzzles 1000 darabos

A Good Loot Gaming sorozat azoknak a játékosoknak készült, akik szeretnék kedvenc játékaik élményét kiterjeszteni a való világra olyan kiváló minőségű kirakókkal, melyek nem csak kikapcsolódást nyújtanak, de segítségükkel újraalkothatják a korábban megélt, ikonikus jeleneteket is.A D-nap a francia forradalom idején végrehajtott legnagyobb partraszállás a fegyveres konfliktusok történelmében.Végrehajtása hadügyi innovációk sorát vonta be, mint például az újratervezett tankokat, melyek a szövetséges csapatokat segítették Európában. A brit Percy Hobart tábornok és csapata a "Freaks" sokat segített ebben. Készülj fel a D-napra ezzel az 1000 darabos puzzle-lal, ami olyan járműveket elevenít meg, melyek a tankok mintájára készültek és részt vettek a normandiai partraszállásban... mert sosem tudhatod, mikor jön el egy újabb dicső nap.

Gaming Puzzle: World of Tanks: Wingback puzzle - 1000 darabos

A Good Loot Gaming sorozat azoknak a gaming rajongóinak lett tervezve, akik ki akarják bővíteni a kedvenc univerzumaik nyújtotta élményeket a való világban, azáltal, hogy minőségi kirakósokat raknak össze, pihennek és újraalkotják az ikonikus képeket, amelyek részévé váltak az emlékeiknek.Gaming Puzzle: World of Tanks: WingbackBővítsd ki a puzzlebázisodat egy újabb World of Tanks mintával. Három romboló jármű acélvihara közeledik. A páncélököl legyen veled!

World of Tanks - 10th Anniversary Logo T-Shirt

A Good Loot is csatlakozott a World of Tanks kerek évfordulójának ünnepléséhez, többek között ezzel az apró WoT logókkal tarkított pólóval, aminek az ékköve az elején elterülő hatalmas narancssárga embléma.

World of Tanks - 10th Anniversary Tiger T-Shirt

Idén ünnepli kerek évfordulóját a World of Tanks! 10 évnyi küzdelem és hódítás után a nagysikerű játék igazán kiérdemelt egy különleges pólót a Good Loot kínálatában, rajta egy robbanások követte, fenyegetően száguldó Tigris tankkal.

World of Tanks - AoP Camo Colour Face Protective Mask

A páncélozott hadosztály védelmi eszközei is megérkeztek kínálatunkba. Válaszd ezt a terepmintás, licencelt World of Tanks arcmaszkot, ami jól áll bármilyen egységben vagy szerepben is szolgálsz, és biztonságos utat nyit a győzelem felé!

World of Tanks - T-34 T-Shirt

A páncélozott relikviák végre elfoglalták stratégiai pozíciójukat kínálatunkban. Ezzel a World of Tanks témájú pólóval bármilyen ütközetre készen állsz. Játékosok, itt az ideje besöpörni a trófeákat!

World of Tanks: New Frontiers 1000 darabos puzzle

A Good Loot bemutatja kiváló minőségű puzzle kollekcióját, melyekkel a videojátékok és a popkultúra rajongói ellátogathatnak kedvenc világaikba egyedi grafikákat kirakva egyedül, vagy akár egy nagyobb csoportban.Állj készen a puzzle összerakására. Nehézpáncélosok és más felszerelések várnak rád. Irány a csatatér, katona!

World of Tanks: Pattern Heat Reveal Mug

Bögre termoreaktív, zöld katonai mintázattal - könnyű felismerni, hiszen nem bújik el teljesen a terepben köszönhetően a színes logónak és a harci járművekből álló mintázatnak!

World of Tanks: Protivostoyanie Heat Reveal Mug

Ezen termoreaktív bögrével még a legforróbb páncélos csatákban is állni tudod a sarat: csak töltsd tele forró folyadékkal, és érezd, ahogy oldalát nyaldossa a harc heve!