Az 1000 darabos kirakósok egy új kollekciója érkezik a Good Loot kínálatába lengyel és nemzetközi művészek illusztrációival

2022-08-04

Az 1000 darabos kirakósok egy új kollekciója érkezik a Good Loot kínálatába lengyel és nemzetközi művészek illusztrációival

A Good Loot új puzzle kollekciója bebizonyítja, hogy a nagyszerű festményeknek helyük van a kirakósokon!

Szeptember 30-án a Good Loot kirakósok egy új kollekciója válik elérhetővé, melyeket lengyel és más külföldi művészek művei inspiráltak. Az Imagination szériának köszönhetően mindenki ápolhatja a művészlelkét minden egyes darabbal.

Roch Urbaniak „Concert on the Chimney” műve úgy tűnik, mintha egyenesen egy klasszikus mesevilágból érkezett volna. Edward Dwurnik „Radzymin” illusztrációja egyszerre groteszk és realisztikus. Ernst Haeckel „Musicinae” rajza bizonyítja, hogy nem csak kiváló biológus volt, de tehetséges művész is. A „From Acorns” Laura Diehl kezei közül egy fantasztikus tisztelgés a fantasy előtt, míg Tytus Brzozowsky „Warsaw Bridges” című műve pedig az építészetet és a festészetet köti össze.
Bár a fenti művek szinte mindenben eltérnek egymástól: a művész származásában, a technikákban és a témákban, azonban mindegyik tökéletesen megjelenik egy 1000 darabos puzzle formájában, melyet nem csak a gyártási anyagok, de az elkészítése is különlegessé tesz.

Az Imagination sorozat első öt szettje szeptember 30-tól lesz elérhető. Idővel a gyűjtemény bővülni fog további gondosan kiválasztott művészek munkáival, akik művei egy színes tájképet alkotnak majd a lengyel és a nemzetközi festészetről.

Az Imagination gyűjteményről:

  • Lengyel és nemzetközi művészek illusztrációin alapuló puzzlegyűjtemény
  • 1000 darabos, összerakás utáni teljes mérete: 68x48 cm
  • Kiváló minőségű kivitelezés a legmodernebb nyomtatási technológiákkal
  • Tökéletesen illeszkedő elemek
  • Lenyűgöző, telített színek
  • Ellenáll a hajlításnak
  • Vászon effektussal ellátva a fényvisszaverődés csökkentésére
  • Neves európai puzzlegyártótól

Puzzle Laura Diehl „From Acorns” illusztrációja alapján, 1000 darabos

Laura Diehl egy Fantasy illusztrátor Virginia-ból, az Egyesül Államokból, aki 2006 óta illusztrál professzionálisan. Élvezi, ha digitálisan festhet az Adobe Photoshopban a hűséges Intuos XL grafikai tabletjével. Alkotásai az izzó fényekről, a vibráló színekről és a mértéktelen fantasztikumról ismertek.

Puzzle Roch Urbaniak „Concerto n the Chimney” illusztrációja alapján, 1000 darabos

Roch Urbaniak egyszerre festő és gyermekkönyvíró Krakkóból. A művészetét a mítoszok, tündérmesék, valamint a popkultúra, többek között a videojátékok inspirálták. Mivel inspirációt és figyelemreméltó történeteket bárhol lehet találni, a történeteket a festményeivel akarja elmesélni. Szintén használja a festményeit más médiákban is, így képregényeket is készít, valamint felhasználja az illusztrációit egy kétrészes könyvsorozatban a „Papiernik” -ben.

Puzzle Ernst Haeckel „Muscinae" illusztrációja alapján, 1000 darabos

Ernst Haeckel (1834-1919) egy német biológus, evolucionista, művész, filozófus és orvos volt, aki annak szentelte az életét, hogy kutassa a flórát és faunát a legmagasabb hegycsúcsoktól, az óceán legmélyebb pontjáig. Többszáz részletes rajzot, akvarellt és vázlatot készített a megállapításairól, melyeket nagy sikerrel övezve publikált. Haeckel munkái a grafikai precizitásuktól és elképesztő árnyékolásuktól, valamint az organikus evolúció értelmezéseiktől váltak figyelemreméltóvá.

Puzzle Roch Urbaniak Edward Dwurnik „Radzymin” illusztrációja alapján, 1000 darabos

Edward Dwurnik (1943-2018) az egyik legfontosabb és legelismertebb háború utáni lengyel művész volt. Festészetet, grafikát és szobrászatot tanult a Fine Arts Academy-n Varsóban. 1965-ben találkozott egy autodidakta művész, Nikifor Krynicki munkáival, és onnantól azokhoz hasonló stílusban kezdett festeni, melyet később megváltozatott és fejlesztett. A „Radzymin” festmény, mely a kirakósunkon megjelenik, 2017-ben készült. Ez az utolsó ábrázolása a művész szülővárosának és Dwurnik egyik utolsó nagyméretű munkája.

Puzzle Roch Urbaniak Tytus Brzozowski „Warsaw Bridges", illusztrációja alapján, 1000 darabos

Tytus Brzozowski egy építész és akvarellfestő, aki egy varázslatos város történeteit meséli el. A művész fő inspirációja Varsó és a nem mindennapi történelme. A munkáiban régelfeledett díszes bérházakat, vagy jólismert építményeket találunk átlagtól eltérő környezetben és körülmények között. Az emberek különleges szerepet kapnak a festményein. Tetőkön, kéményeken jelennek meg, vagy akár a felhők között lebegnek – mindezt azért, hogy megmutassa, hogy a város élettel teli lehet és kell is, hogy legyen.

A Good Loot márka két világot ötvöz – a legnépszerűbb popkultúra márkák és játékok világát (ahonnan a loot származik) a valós világgal, ahol a rajongók ruhanemükkel és tárgyakkal mutatják ki szenvedélyüket és kötődésüket kedvenc univerzumaik iránt. A Good Loot kínálatában máris megtalálhatók a legnépszerűbb videójáték márkák – pl. Fallout®, Assassin's Creed, Uncharted és PlayStation, továbbá az epikus és kultikus fantasy és sci-fi világok, pl. a Star Wars és a Warhammer. A Good Loot kínálatában szintén megtalálhatók a kirakósok egyedi és változó témákban. A legjobb videójátékoktól és népszerű képregényektől kezdve, most már egészen a lengyel és nemzetközi művészek festményeiig. Mindezekben az a közös, hogy kiváló minőségűek és eredeti stílusuk van.