0

Üdvözlünk egy világban, ahol minden jó

2023-03-10

Üdvözlünk egy világban, ahol minden jó

A Good Loot új mintái mától elérhetőek!

Büszkén jelentjük be, hogy a Good Loot számos új puzzle mintát jelentetett meg, amelyek biztosan örömöt okoznak majd a puzzlerajongóknak. A mai naptól szinte az összes szériánk bővül újabb mintákkal, így a Gaming Puzzle sorozatunk is, amely az ideális választás a videójátékok szerelmeseinek. Ezen minták mindegyike gyönyörű dizájnnal rendelkezik és a legnépszerűbb videójátékokat és karaktereiket ábrázolják. Ezúttal a kollekció a World of Tanks, a The Witcher, a World of  Warcraft Dragonflight és a Fallout világai által ihletett mintákkal bővült. A képregényrajongók egy újabb Thorgal mintával bővíthetik gyűjteményüket. Ez a gyönyörű kép a Grzegorz Rosiński által illusztrált 9. szám csodálatos történetét mutatja be. Ezeken felül az Imagination sorozat is két új mintával bővül, Jacek Szleszyński és Karol Bąk munkái alapján. Ezek biztosan felkeltik majd az eredeti, egyedi minták és a lengyel festők kedvelőinek az érdeklődését.

Új minták a Good Loot Gaming sorozatban

A Good Loot Gaming puzzlesorozat négy közkedvelt játék által inspirált mintával bővül:

  • The Witcher: Monster Faction, 500 darabos (48 × 34)
    A The Witcher világát színes és sokrétű szörnyek lakják. Mi lenne ha ezt szó szerint értelmeznénk? Itt egy új puzzleminta, amely azon ellenségeket ábrázolja, amelyekkel Geralt megküzdött. Ne tévesszen meg a színes ábrázatuk. Attól még veszélyesek!
  • Fallout: 25th Anniversary, 1000 darabos (48 × 68)
    Úgy döntöttünk, hogy a Fallout sorozat 25. évfordulóját egy új puzzle mintával ünnepeljük, amely magában hordozza mindazt, amit a rajongók szeretnek a szériában. Az egészet egy humoros szósszal leöntve. Végül is, van mit ünnepelni, nem igaz?
  • World of Tanks: Wingback, 1000 darabos (48 × 68)
    Bővítsd ki a puzzlebázisodat egy újabb World of Tanks mintával. Három romboló jármű acélvihara közeledik. A páncélököl legyen veled!
  • World of Warcraft Dragonflight: Alexstrasza, 1000 darabos (48 × 68)
    A World of Warcraft Dragonflight kiegészítője a tökéletes lehetőség, hogy új puzzle mintát mutassunk be. Ez alkalommal egy képpel érkeztünk Alexstraszáról, a sárkányok uralkodójáról és az Azeroth-i élet védelmezőjéről.

Új minta a Comic Book puzzle sorozatban

Thorgal: The Archers, 1000 darabos (48 × 68)

Ezúttal a puzzlemintánk modellje az epikus Thorgal képregény kilencedik számának borítója. Ebben a számban a hős úgy dönt, hogy részt vesz egy íjászversenyen, de biztos vagy abban, hogy ez a történet csak a verseny végeredményéről szól? Vegyél részt egy 1000 darab minőségi kirakóból álló utazáson.

A Good Loot puzzle kollekció szintén tartalmazza a Thorgal: The Eyes Tanatloc mintát.

Új képek az Imagination sorozatban

Az Imagination sorozatnak köszönhetően mindenki kapcsolatba léphet a művészettel.

Jacek Szleszyński a boroszlói National Higher School of Visual Arts-on végzett. Multidiszciplináris művészként egyszerre aktív a festészetben, a digitális grafikában, az illusztrációban, az animációs filmekben és az interaktív alkalmazásokban. A filmjei és az interaktív alkalmazásai a világon számos helyen bemutatásra kerültek, több helyen bezsebelve a legnagyobb nemzetközi díjakat. A stílusa magába foglalja a szürrealizmust és a mágikus realizmust, kombinálva a természetes világ, a fantasy, a mitológia, a városi legendák és az összeesküvéselméletek témáit.

Karol Bąk 1961. május 30-án született Kołoban, Nagy-Lengyelországban. Poznańban végezte el a Képzőművészeti Főiskolát és szerzett végzettséget. 1984-ben a tanulmányait a az Állami Képzőművészeti Akadémia Grafikai karán folytatta. Karol Bąk több éven keresztül, több száz olajfestményt festett, amelyek a művészeti alkotásainak a nagy részét, de nem az egészét teszik ki. A művész szintén alkot grafikákat, tusrajzokat, pasztell portrékat, ceruzavázlatokat és falfreskókat. Karol Bąk jelenleg több, mint egy tucat lengyel és más külföldi kiállítóteremmel van együttműködésben.

Az Imagination sorozat részeként az alábbi minták érhetőek el március 10-től:

  • Jacek Szleszyński: A gift of 1000 darabos
  • Karol Bąk: Deceptive Wind 1000 darabos
  • Rocha Urbaniaka: Concert on the chimney of 1000 darabos
  • Edward Dwurnik: Radzymin 1000 darabos
  • Tytus Brzozowski 1000 darabos
  • Ernst Haeckel: Muscinae 1000 darabos
  • Laura Diehl: From Acorns 1000 darabos

Nézd meg a weboldalunkon: https://goodloot.hu/marka/imagination

A Good Loot puzzleök jellemzői:

  • Egyedi, lincencelt grafikák
  • Kiváló minőségű kivitelezés a legmodernebb nyomtatási technológiákkal
  • Lenyűgöző, telített színek
  • Ellenáll a hajlításnak
  • Vászon effektussal ellátva a fényvisszaverődés csökkentésére

Minden Good Loot puzzlemintát metekinthetsz a hivatalos oldalunkon: https://goodloot.hu/. A termékeinket keresd a partnereinknél!

A Good Loot márka két világot ötvöz – a legnépszerűbb popkultúra márkák és játékok világát (ahonnan a loot származik) a valós világgal, ahol a rajongók ruhanemükkel és tárgyakkal mutatják ki szenvedélyüket és kötődésüket kedvenc univerzumaik iránt. A Good Loot kínálatában máris megtalálhatók a legnépszerűbb videójáték márkák – pl. Fallout®, Assassin's Creed, Uncharted és PlayStation, továbbá az epikus és kultikus fantasy és sci-fi világok, pl. a Star Wars és a Warhammer. A Good Loot kínálatában szintén megtalálhatók a kirakósok egyedi és változó témákban. A legjobb videójátékoktól és népszerű képregényektől kezdve, most már egészen a lengyel és nemzetközi művészek festményeiig. Mindezekben az a közös, hogy kiváló minőségűek és eredeti stílusuk van.