Új Good Loot termékek mellett egy hamarosan érkező brand is feltűnt a láthatáron

2024-09-17

Az ősz kezdetén sem maradunk új Good Loot termékek nélkül, hiszen a folyamatosan frissülő termékkínálat mellett a hamarosan érkező Assassin’s Creed Shadows megjelenése is tartogat még újdonságokat. Egyik legnépszerűbb termékkategóriánk, az Imagination is több új szettel bővül, a szezon legnagyobb újdonsága mégis egy új brand lesz, a Game Art Chronicles, mely a videójátékok világát ötvözi a klasszikus értelemben vett művészettel. Az új termékek elsőként kirakók formájában kerülnek a boltok polcaira.

A Cyberpunk 2077 és a Vaják sorozat időtlen szórakozást nyújt a széria rajongói számára, ezért is készítettük el a Cyberpunk 2077 V-Male Good Loot 3D Keychain-t és a The Witcher Ciri Good Loot 3D Keychain-t, melyekkel kedvenc karaktereidet bárhova magaddal viheted, most már kulcstartó formájában is. Szeptemberben érkezik még a klasszikus játék kedvelőinek egy 1000 darabos Crash Bandicoot kirakó és egy Call of Duty Zombies Collage puzzle is.

 

A novemberben megjelenő Assassin’s Creed Shadows kapcsán rengeteg új termékkel készülünk, így szeptembertől kapható lesz partnereinknél az Assassin's Creed Shadows Ankle Socks és két Naoe karaktere ihlette kulcstartó is, a Naoe Good Loot 3D Keychain és a Naoe Katana Key Chain. A későbbiekben hőre változó bögrékkel is készülünk a megjelenésre, ezek viszont csak később kerülnek belistázásra.

Az Imagination széria kedvelőinek sem kell elkeserednie, hiszen a hónapban öt új kirakóval készülünk számukra, köztük három természet, egy mesebirodalom és egy építészet ihlette puzzle-lel. Ernst Haeckel és Roch Urbaniak alkotásai már ismerősen csenghetnek, hiszen már több kirakónk is az Ő munkásságukból merített ihlet, és ez így van most is: érkezik az Imagination: Ernst Haeckel: Orchid / Orchidea Puzzle, valamint Roch Urbaniak / Keymaster, Kamil Jakóbczak Fudżi / Fuji, Tytus Brzozowski / New York és Jacek Yerka / Harbor kirakója is.

 

Végül, de nem utolsó sorban az új brand is bemutatkozik, hiszen idén szeptembertől elindítjuk a Game Art Chronicles sorozatot első körben két Vaják-témájú puzzle-lel, a Geralt Van Gogh és a Yennefer Salvadore Dali kirakókkal. A sorozatot igyekszünk folyamatosan bővíteni, így októberben érkezik két Cyberpunk és két Vaják sorozat által inspirált bögre is a kínálatba: a Cyberpunk 2077 Judy & Gustav Klimt bögre Klimt műveiből ismert aranymintákat mutat be, a Cyberpunk 2077 V & Edward Hopper kerámia bögre viszont Hopper hangulatos, városi tájaira repít el. A The Witcher rajongóinak a Geralt és Yennefer karaktereivel díszített thermoaktív bögrék kötelező darabok lesznek, amelyeket Van Gogh és Salvador Dali alkotásai ihlettek. Emellett Yennefer és a Call of Duty Ghost karakterei különleges, gyűjthető figurákként is megjelennek, amelyek remekül mutatnak a polcon és a karácsonyfán egyaránt!

Fedezd fel az összes Good Loot kirakót és kiegészítőt a hivatalos Good Loot oldalon (www.goodloot.hu).

Good Loot világokat hoz össze – a popkultúra és a videójáték univerzumait a mindennapok valóságával. A rajongók mostantól menő ruhadarabokkal és tárgyakkal mutathatják ki kötődésüket az általuk legtöbbre tartott világok iránt. A Good Loot a legnépszerűbb videójáték márkákhoz – pl. Fallout® vagy az Assassin's Creed, továbbá epikus és kultikus fantasy és sci-fi világokhoz kötődő termékeket kínál. A Good Loot egyedi és változatos témájú kirakókat is tartogat a rajongók számára, a legjobb videójátékok motívumaitól népszerű képregényeken át lengyel és nemzetközi művészek festményeiig, melyek mind a legmagasabb minőséget és eredeti stílust képviselik.