Új, kedvezményes áron elérhető Good Loot termékek érkeztek!

2024-05-27

Új, különleges darabok érkeztek a Good Loot kínálatába, köztük két új gyűjthető figura, melyeket talpra állítva vagy függesztve is tarthatunk: a Cyberpunk 2077 V-Male figura minden Cyberpunk rajongónak kötelező, ahogy a Vaják sorozat kedvelőinek a kitartó és bátor Ciri-t ábrázoló figura.

A Good Loot továbbá három új, 3D-s kulcstartót is bemutat, melyeket a gyűjthető figurákról mintáztak, hogy egységes kollekciót alkossanak. Az új termékek között szerepel Johnny Silverhand a Cyberpunk 2077-ből, Geralt of Rivia a The Witcher-sorozatból, de a Fallout játékokból ismert Vault Boy is bemutatkozik. Ha szeretnéd, hogy ez a három ikonikus karakter mindig veled legyen, nincs más dolgod, csak feltenni őket kulcscsomódra, hátizsákodra… vagy ahova csak szeretnéd!

A figurák mellett a kirakók listája is bővült: a Diablo-rajongók visszatérhetnek Inariushoz a Diablo IV Inarius the Father (1000 darabos) kirakóval. A World of Tanks D-Day (1000 darabos) puzzle a normandiai partraszállásban használt járműveket ábrázolja, a Parade of Giants (1000 darabos) készlete Roch Urbaniak illusztrációval nyújt több órányi szórakozást a művészet iránt rajongóknak, a Thorgal sorozatból ihletet merítő Black Galley (1000 darabos) pedig a képregények szerelmeseit célozza.

A Good Loot már az elviselhetetlen forróságra is felkészült! A tévésorozatban és a Fallout-játéksorozatban is a kietlen vadonban való barangolás közben rengeteg emlékezetes karakterrel találkozhatsz, akik mind saját motivációval, furcsaságokkal és titkokkal rendelkeznek. Válassz megfelelő öltözetet kalandjaidhoz, például egy új, hímzett Fallout sapkával, vagy szerezz be egy Assassin’s Creed sorozat ihlette darabot, miközben legendás Assassinként történelmi jelentőségű helyeket jársz be az ókori Egyiptomtól a reneszánsz Itáliáig.

Miért válaszd a Good Loot kirakókat?

  • Fejlesztik a finommotoros készségeket
  • Fejlesztik a koncentrációs készséget
  • Egyedi, licenszelt képek alapján készült termékek
  • Kiváló minőségű kivitelezés a legmodernebb nyomtatási technológiákkal
  • Tökéletesen illeszkedő elemek
  • Lenyűgöző, telített színek
  • Ellenáll a hajlításnak
  • Vászon effektussal ellátva a fényvisszaverődés csökkentésére

Fedezd fel az összes Good Loot kirakót és kiegészítőt a hivatalos Good Loot oldalon (www.goodloot.hu).

Good Loot világokat hoz össze – a popkultúra és a videójáték univerzumait a mindennapok valóságával. A rajongók mostantól menő ruhadarabokkal és tárgyakkal mutathatják ki kötődésüket az általuk legtöbbre tartott világok iránt. A Good Loot a legnépszerűbb videójáték márkákhoz – pl. Fallout® vagy az Assassin's Creed, továbbá epikus és kultikus fantasy és sci-fi világokhoz kötődő termékeket kínál. A Good Loot egyedi és változatos témájú kirakókat is tartogat a rajongók számára, a legjobb videójátékok motívumaitól népszerű képregényeken át lengyel és nemzetközi művészek festményeiig, melyek mind a legmagasabb minőséget és eredeti stílust képviselik.