Assassin's Creed

Assassin's Creed Legacy Heat Reveal Mug

Egy termoaktív felülettel ellátott bögre bővíti tovább az Assassin's Creed Legacy kollekciónkat. Szeretnéd, hogy kedvenc hőseid előtűnjenek a sötétségből? Most pusztán azzal, hogy meleg italt töltesz a bögrédbe előhívhatod őket. Ez esetben a fekete bevonat, amely a már jólismert logóval van ellátva, felfedi kedvenc assassinjaidat, street art stílusban.
Termoaktív bögre

Hol kapható

  • CD Galaxis

Viseld büszkén minőségi termékeinket!

#goodloot

Termékeinket az Instagramon is megjelölheted a fenti hashtaggel!

Fedezd fel!
Hasonló termékek
új
Assassin's Creed Valhalla - Eivor Heat Reveal Mug

Az Assassin’s Creed Valhalla márka az egyik kedvencünk a Good Loot kínálatában. Most még egy kinccsel bővül a sorozat kedvelőinek örömére - egy bögrével, amely hő hatására átváltozik. Önts Viking vér forróságú folyadékot a bögrébe és láthatod Eivor férfi és női változatát is megjelenni rajta. Habár a grafika eltűnik az utolsó kortyoddal együtt, de tovább élnek legendákként! Természetesen minden forró italodnál visszatérnek! 450 ml űrtartalommal a legkitartóbbaknak!

új
Thorgal The Eyes of Tanatloc Heat Reveal Mug

Itt van ő is! Egy bögre a Thorgal képregénysorozat szerelmeseinek! Első ránézésre a bögre visszafogott mintával, mindössze logókkal és jellegzetes keretekkel rendelkezik, azonban ha forró italt töltesz bele, megjelennek a Thorgal képregény 11. és 27. számainak borítóin látható grafikák - a "The Eyes of Tanatloc" és a "The Barbarian".