Thorgal The Eyes of Tanatloc Heat Reveal Mug

Itt van ő is! Egy bögre a Thorgal képregénysorozat szerelmeseinek! Első ránézésre a bögre visszafogott mintával, mindössze logókkal és jellegzetes keretekkel rendelkezik, azonban ha forró italt töltesz bele, megjelennek a Thorgal képregény 11. és 27. számainak borítóin látható grafikák - a "The Eyes of Tanatloc" és a "The Barbarian".
Anyag: kerámia bögre, termoaktív bevonattal
Űrtartalom: 520 ml
Fontos: kizárólag kézzel mosható, ne tedd mosogatógépbe!

Hol kapható

  • CD Galaxis

Viseld büszkén minőségi termékeinket!

#goodloot

Termékeinket az Instagramon is megjelölheted a fenti hashtaggel!

Fedezd fel!
Hasonló termékek
Assassin's Creed Valhalla - Heat Reveal Mug
  • Assassin's Creed Valhalla - Heat Reveal Mug
Assassin's Creed Valhalla - Heat Reveal Mug

Az Assassin's Creed-sorozat legújabb játéka számos új termékkel bővítette kínálatunkat is, köztük ezzel a hőre változó bögrével. Nincs más dolgod, mint megtölteni kedvenc forró nedűddel és figyelni, ahogy lassan kirajzolódik rajta a bátor vikingek története.

Assassin's Creed Legacy Heat Reveal Mug

Egy termoaktív felülettel ellátott bögre bővíti tovább az Assassin's Creed Legacy kollekciónkat. Szeretnéd, hogy kedvenc hőseid előtűnjenek a sötétségből? Most pusztán azzal, hogy meleg italt töltesz a bögrédbe előhívhatod őket. Ez esetben a fekete bevonat, amely a már jólismert logóval van ellátva, felfedi kedvenc assassinjaidat, street art stílusban.

Assassin's Creed Valhalla - Eivor Heat Reveal Mug

Az Assassin’s Creed Valhalla márka az egyik kedvencünk a Good Loot kínálatában. Most még egy kinccsel bővül a sorozat kedvelőinek örömére - egy bögrével, amely hő hatására átváltozik. Önts Viking vér forróságú folyadékot a bögrébe és láthatod Eivor férfi és női változatát is megjelenni rajta. Habár a grafika eltűnik az utolsó kortyoddal együtt, de tovább élnek legendákként! Természetesen minden forró italodnál visszatérnek! 450 ml űrtartalommal a legkitartóbbaknak!

KAO The Kangaroo Heat Reveal Mug

Egy új Kao the Kangaroo sorozatból érkezett bögrével bővül a Good Loot gyűjteménye. Ez alkalommal egy termoaktív bevonattal ellátott bögre az. Csak tölts bele forró italt és a Kao the Kangaroo videójátékból ismert karakterek jelennek meg a bögre felületén. Menő, igaz? Ugorj be a legközelebbi partnerünkhöz és szerezd be ezt a mágikus kütyüt.

Comic Book Puzzle Series: Thorgal - The Archers puzzle - 1000 darabos

Ezúttal a puzzlemintánk modellje az epikus Thorgal képregény kilencedik számának borítója. Ebben a számban a hős úgy dönt, hogy részt vesz egy íjászversenyen, de biztos vagy abban, hogy ez a történet csak a verseny végeredményéről szól? Vegyél részt egy 1000 darab minőségi kirakóból álló utazáson.